GooD`MeN Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 pfff, esmu pro. izgāju uz žilitona 100(..) reizies. Nu es nekad neesmu varejis iziet,jo pedejaa istaba bija vnk. MONSTERIIGA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Īstenībā jau šī topika tēma ir izsmelta un aiziet cits topiks, bet man bail klapēt ciet, vēl nolinčos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Īstenībā jau šī topika tēma ir izsmelta un aiziet cits topiks, bet man bail klapēt ciet, vēl nolinčos. pff neklapee tak atisam shito topiku aktiivu liidz pat naakamajam tusam tik aptauja buus jaanomaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 Allworth - manis pec klape ciet. Tikai tad es raushu jaunu topiku, kur sametisu ieksa visas bildes no sita topika un vel kaut kadu situ par temu! Macho - IDEJA GJENIALA! Protams - krish rulee vel vairak (butu nice, ja saktos jau pa dienu - tipa, ne nakts tusins vai ka ta). karoce uzraut kada datorzale unreal tournament 2003 vai warcraft vai cc redalert vai vel kadu no vecajiem sitiem. Un ja gribat sakt zimeties meistariba tulinj pat tad - playchess.com esmu azarta! (turos miksto gala) Lai veicas un priecigus Ziemassvetkus! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now