0xDEAD BEEF Posted December 2, 2006 Author Report Share Posted December 2, 2006 Nu karoce ta! Sodien biju pie Bencika - vinam ir jauka maja un es jau noskatiju - kuros krumos curat, kuros vemt, kuru logu izsist un kuru skuniti nodedzinat! Bet ja nopietni - vinam ir jauka maja, kur 40 cilveki satilps tiri ok. Tikai japanem kadi gulammaisi tiem, kas gribes cucet. Ari noskatiju - kura istaba muziku sakraut! Garaza riktigi laba vinam - tur pankus jasaliek, lai taisa dzivo! Un kas attiecas uz pirti - tad tagad ir jautajums - sauso/ vai slapjo??? Lai nu ka - tusins notiks un buus labu labais! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Un kas attiecas uz pirti - tad tagad ir jautajums - sauso/ vai slapjo??? Beefy bez liekiem jautājumiem, Slapjo! benaar ja uztaisisi sauso pirti, nositishu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 O, tagad buus vel vairaak iemesli iet pie benchika dzert Un jaa, slapjo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Karoche viss notiek shodien jau ar Beefy zelta rokaam tika saakta 1 sienas siltinashana, un starpsienas sabliestas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 ohoo.. ta jau buus jaapiekaapj pie tevis uzmest aci Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Karoche viss notiek shodien jau ar Beefy zelta rokaam tika saakta 1 sienas siltinashana, un starpsienas sabliestas oho, tad jau pirts tiks pabeigta uz nākošnedēļu? (nu 15 datumu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 oho, tad jau pirts tiks pabeigta uz nākošnedēļu? (nu 15 datumu) Nu es taa ceru, redzees cik taalu tiksim lidz nedelas beigaam, un tad jau daudzmaz preciizi vares pateikt Tikai necerat uz eiro remontu pasha pirts telpaa, to mees nepaspeesim, bet pirtinju varetu uzbliez Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 NAISSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 nu es jau varu piedāvāt jums savu mitekli! ... vienīgais, 2 telpas + pirts... nekas glauns, bet piedzerties/dzert un atpūsties var!! Ja ir interese - varu bildes vēl pievienot!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Mans būt strādāt un nekur netikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 4, 2006 Author Report Share Posted December 4, 2006 nu es jau varu piedāvāt jums savu mitekli! ... vienīgais, 2 telpas + pirts... nekas glauns, bet piedzerties/dzert un atpūsties var!! Ja ir interese - varu bildes vēl pievienot!!! 2vas telpas un pirts? Kas tas par mitekli tadu jocigu? Kur atrodas btw? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 2vas telpas un pirts? Kas tas par mitekli tadu jocigu? Kur atrodas btw? Beefy kāda starpība, viss tāpat norunāts, ka notiks pie benčika. Un 15ajā datumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 kāda starpība, viss tāpat norunāts, ka notiks pie benčika. Un 15ajā datumā. Un 2 telpaas mees nesalidisim manupraat, nu ja tas nav looti lielas izstabas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Kaa t vari nezinaat cik lielas ir iztabas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Taatad shodien tika apmureeta krasninja, un nomureeta kraasns siena. Iesakaam mureet skursteni Riit buus bildes no muusu darba vietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Nobildee maaju un istabas arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 (edited) Veeletos pieverst juusu uzmaniibu vardiem sarakstaa(sarkaanaa krasaa)zem topic nosaukuma Pasakuma dalibnieki.Spied te.. Ja tavs vaards ir viens no tiem, tas nozimee, kad lidz nedelas beigaam tev ir izveele, braukt vai nebraukt Ja tavs vaards ir zala krasaa, kravaa somas, jo lidz pasakumam nav taalu Ja gribi braukt iepikjo 10 ls un viss ir chikiniekaa Ja pats nezini ko gribi, labaak izdomaa, jo peec nedelas beigaam man vairs nebuus veelme ar naudaam nemties, saksies pirts pabeigshanas darbi, un parejie pasakumi saistiiti ar party Protams ar mani var visu sarunaat, var pazvanit vai pm, ja piem. naudu vari iemaksaat tikai 13 datumaa, sabazareesim, galvenais lai nav shitie pedejas h varinati, un maksashana uz vietas, tas galiigi nederees Edited December 5, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 bencik sevi neredzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 ir divi kjirurgi, kas katrs samaksaajushi pa 10 Ls, vai arii ir viens liels kjirurgs, kam tika paprasiiti 20 Ls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Tiem kuri ir "approved" tusiņam, varētu arī pastāstīt kur īsti bija jābrauc, visi negribēs burties cauri visām šitām lapām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Tiem kuri ir "approved" tusiņam, varētu arī pastāstīt kur īsti bija jābrauc, visi negribēs burties cauri visām šitām lapām. ja pie benāra, ta Māja atrodas Kriķu ielā (pie Ieriķu ielas, blakus 100 Vidusskolai). Troļuki: 7, 11, 14, 16, 17, 18, 23.. p.s. domāju ka man transportu nevajag, ar sabiedrisko braukšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 7? viņam galapunkts uz biķernieku ielas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 LOL es strādāju uz ieriķu 67a - varbūt, tad ēc darba varētu aiziet norēkt apdzerušos mūļūs Kur īsti būs tas tuss??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 7? viņam galapunkts uz biķernieku ielas. jākāpj ārā pieturā Burtnieku iela vai Laimdotas iela. un ta jāiet 9 min līdz Benāra apartamentiem tas pats ir ar 14 Lai Benārs dod precīzi adresi uz māju.. es tik ielu pasaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 5, 2006 Author Report Share Posted December 5, 2006 tusvieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now