bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 nu nemiz nemiz! Zini, ka taisa starpsienu? Karoce - viena brusa 1na sturi, otra otra. pec tam vienu brusu noliek sturi un 2vas augsa no 1na stura un otra uz to sturi. pec tam saliec stateniskos ik pa kadiem 60cm vai retak un starpsiena gatava 1nas stundas laika. Kad es taisiju vanas istabai sienu, lielakais pisaks bija manu uberregipsu izgudrojumu pieskruvet pie sienam un ta smuki visu limeni dabut, jo darij to pirmo reizi muza. Ari vati sastuket ieksa bija gruti, jo ta bija 15nitniece, bet vietas tur knapi 10niecei bija. Nu lai nu ka - kad tev ir laiks? Piebrauksu! varu kaut kad no rita vai kaut kad vakara! Beefy Es domaju, atsuuti man pm savu numuru sazvaniisimies un sabazareesim, man der 6dienas vakars maybe? Ali tiek arii mekleets cits variants, vnk shis arii tiek upgreidots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) mdee...Ja vajaga mani es arii braucu EDIT:Paliigu vienmeer nava par daudz Edited November 30, 2006 by Madn.Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 es a piesakos pirts taisishana.. zini cik es strādīgs. un protams, atceros a ko parasti beidzas windas likshana, pirts buuveeshana nebuus iznjeemums p.s. kaa tik tava maja nav demoleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 aizmirsu piebilst - mekleeju transportu no sarkandaugavas uz pasaakuma norises vietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 aizmirsu piebilst - mekleeju transportu no sarkandaugavas uz pasaakuma norises vietu Jasn piefikseeshu duh:) Uij paliigi buus vajadziigi tas toch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 bencik a viņiem gan 9. gan 15. datums aizņemts ? (valguma pasaule) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 bencik a viņiem gan 9. gan 15. datums aizņemts ? (valguma pasaule) Vinji teica visas 5dienas 6dienas tuvako 2 men. laikaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Nu tas tapēc, ka tur lēti un forši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Njāā man jau vispāār mjāāsniks sanāk no Olaines kratīties...Naaaaajjss,bet es jau nečīkstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Shodien jau 1decembris un palikushas vel 2nedeljas,un tagad jel sazin,kas tur isti notiksies un kur notiksies!Da sanjematies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Shodien jau 1decembris un palikushas vel 2nedeljas,un tagad jel sazin,kas tur isti notiksies un kur notiksies!Da sanjematies! Jāāāā,labs atgādinājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Nu nemiizh dzheki... Ja benaars saka ka buus, tad buus !!! Chinchiki NEJOKO ! Edited November 30, 2006 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Nu nemiizh dzheki... Ja benaars saka ka buus, tad buus !!! Chinchiki NEJOKO ! Good man tu vispaar nepiedalies, par ko tev uztraukties, un blin, ja es pateicu, kad viss notiks, tad viss notiks!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 nu baigi labi! es sev nopirkshu visiiti un dzershu bencika daarzaa! peec tam ieshu uz kapiem un izrakshu paaris liikjus! perfekti! p.s. man pirti nevajag - es taapat esmu tiirs (garaa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 1, 2006 Author Report Share Posted December 1, 2006 Karoce - nevaru sazvanit tas vietas, kuru numurus ieposteju 4tras lapas ieprieks. Moska pamegina kaads cits? Lai nu ka - 6tdien iecekosu bencika maju un pirti un VISIEM pateiksu ko tas ir verts! Par mani jau smeejaas, kad deva tas pirts numuru - teica - lol nu gan pamodies istaja bridi, ka pirti vajag! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Karoce - nevaru sazvanit tas vietas, kuru numurus ieposteju 4tras lapas ieprieks. Moska pamegina kaads cits? Lai nu ka - 6tdien iecekosu bencika maju un pirti un VISIEM pateiksu ko tas ir verts! Par mani jau smeejaas, kad deva tas pirts numuru - teica - lol nu gan pamodies istaja bridi, ka pirti vajag! Beefy Nu novembra vidus, jau arii par veelu bij Parasti pirtis meklee paris meneshu pirms, bet poh kaut ko izdomaasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Nauda pārskaitīta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 (edited) Nauda pārskaitīta.? roger that Dream parliku tevi uz 13 datuma reisu ar British Airways London-Riga. 90 ls aptuveni jasamaksaa Jautaajums man taads tu pats vareesi samaksaat no Londonas, vai labaak, kaads noRiigas lai samaksaa? Edited December 1, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 (edited) ok sazinaashos ar mammu utt. leilzz paldiez.. CIk man ir laika lai samaksaatu ? aa un vissakariigaak laikam buutu ja mana mamma tev iedotu to naudu, vai arii kaa ir labaak ? Edited December 1, 2006 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 ok sazinaashos ar mammu utt. leilzz paldiez.. CIk man ir laika lai samaksaatu ? aa un vissakariigaak laikam buutu ja mana mamma tev iedotu to naudu, vai arii kaa ir labaak ? Nu es teicu, kad 1dien vareetu sazinaaties, tu drizaak sazinies ar senci, es ar maybe ar vinju parunaashu, karoch labaak man naudu iedot un es samaksaaju Ta kaa tu buusi atpakal jau 13 decembrii tusins noteikti buus pie teviim, un saaksim iesildiities jau 13, ja taa parekina lidz 17 Hmm... 4 dienas - normaals tusinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Nu es teicu, kad 1dien vareetu sazinaaties, tu drizaak sazinies ar senci, es ar maybe ar vinju parunaashu, karoch labaak man naudu iedot un es samaksaaju Ta kaa tu buusi atpakal jau 13 decembrii tusins noteikti buus pie teviim, un saaksim iesildiities jau 13, ja taa parekina lidz 17 Hmm... 4 dienas - normaals tusinsh Ar manu senci ? Tu tiehsam doma par to pashu cilveeku ko es ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Ar manu senci ? Tu tiehsam doma par to pashu cilveeku ko es ? Nemiiz Dream dabuusim tevi uz LAtviju dabuusim, tikai vajag tev atrast labu iemeslu, ko senciem teikt, ne jau tjipa taa:''Mammu zini es gribu lai tu samaksaa 90 ls lai varetu atraak atbraukt un nodzerties '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Tad kad viss ir skaidrs luudzu saakuma ielieciet, jo tagad pa taam 29 lapaam vairs neko nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Tad kad viss ir skaidrs luudzu saakuma ielieciet, jo tagad pa taam 29 lapaam vairs neko nesaprotu Protams protams, es juutu buus jataisa jauns topic tad, jo ja neesi sekojis shim liidzi vari pazust viens un div... Riit dosim zinjas par manu pirtinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Nemiiz Dream dabuusim tevi uz LAtviju dabuusim, tikai vajag tev atrast labu iemeslu, ko senciem teikt, ne jau tjipa taa:''Mammu zini es gribu lai tu samaksaa 90 ls lai varetu atraak atbraukt un nodzerties '' Nu bet viss jau ir sarunaats ar vinju... vina teica lai tu vinai pazvanot. nummurs - 22012772 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now