samuray Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 gludeklis nebrauks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 gludeklis nebrauks? It kaa zinju nav devis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) Beidzot pabeidzu lasīt šo topic! 80%, ka braukšu, ja var samaksāt naudu uz vietas būtu ļoti labi EDIT: lol samuray. Tikko uzrakstīju, un tavu poustu nemaz neredzēju! Edited November 22, 2006 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Beidzot pabeidzu lasīt šo topic! 80%, ka braukšu, ja var samaksāt naudu uz vietas būtu ļoti labi EDIT: lol samuray. Tikko uzrakstīju, un tavu poustu nemaz neredzēju! Ja par tevi kaads galvos, iznemuma gadijuma varesi uz vietas maksaat,pec idejas tas ir galigi neizdevigi, jo par pirti jamaksa atraak un viss parejais arii jasaperk atraak Tu kur dzivoo veciit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) Ja par tevi kaads galvos, iznemuma gadijuma varesi uz vietas maksaat,pec idejas tas ir galigi neizdevigi, jo par pirti jamaksa atraak un viss parejais arii jasaperk atraak Tu kur dzivoo veciit? Es dzīvoju ziepēs (Ziepniekkalnā). Nu es skatīšos, mēģināšu pārskaitīt līdz nedēļas beigām, ja neizdosies, tad maksāšu uz vietas. Samuray, kur tu esi? Skyp`ā vispār neatbildi. Edited November 22, 2006 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Es dzīvoju ziepēs (Ziepniekkalnā). Nu es skatīšos, mēģināšu pārskaitīt līdz nedēļas beigām, ja neizdosies, tad maksāšu uz vietas. Samuray, kur tu esi? Skyp`ā vispār neatbildi. Klausies, var jau arii tikties un man pikji iedot, tu tak centraa ar paradies kadreiz... Nu vot satiekamies un iedod naudu, labak gan parskaiti, negribas man pedejas minutes maksatajus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Es esmu centrā visu dienu, ja kas, var man iedot naudu, un es tālāk nodošu. Domāju diezgan droši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Klausies, var jau arii tikties un man pikji iedot, tu tak centraa ar paradies kadreiz... Nu vot satiekamies un iedod naudu, labak gan parskaiti, negribas man pedejas minutes maksatajus Es centrā mācos, precīzāk Vecrīgā. Var jau saskrieties centrā,rīt vai parīt, tad es tev vēl uzzvanīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) Es centrā mācos, precīzāk Vecrīgā. Var jau saskrieties centrā,rīt vai parīt, tad es tev vēl uzzvanīšu. Davai, chista var sabazareet ar Deadalive(gots), vins pie Vecrigas straadaa, varetu tu vinjam 10 ls iedot Shas aizsutiishu tev savu numuru . Tu patiri savu pastkastiiti, es tev nevaru neko nosutiit Edited November 22, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Kad shodien speleeju cs, viens kerchs man teica, kad nebuus Nopietni Cik sapratu, tu varot 4 pakert lidzi ? buushu buushu un jaa tip 4us varu pakjert bla un kaads norausies Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 buushu buushu un jaa tip 4us varu pakjert bla un kaads norausies Jasn, tu no Rigas esi, ja jaa no kada rajona, varetu peimekleet tev braucejus Aaaa, ja toch buusi tad gaidu money Un nevienam sadot nevajag, busim draudzigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Jasn, tu no Rigas esi, ja jaa no kada rajona, varetu peimekleet tev braucejus Aaaa, ja toch buusi tad gaidu money Un nevienam sadot nevajag, busim draudzigi sadot tam kas ar manu niku speelee gribu, neaju tusinjaa ar kaadu kasiities. jap no riigas, purvciema un naudu sovakar veelaak vai riit paarskaitiishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 buuttu labi ja visi, kam transports pazinjotu cik cilveekus var panjemt tad vareetu uzreiz sadaliities pa vaagjiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 sadot tam kas ar manu niku speelee gribu, neaju tusinjaa ar kaadu kasiities. jap no riigas, purvciema un naudu sovakar veelaak vai riit paarskaitiishu Es ar no purvciema esmu, Freelancer un Gots arii, ta ka domaju 3 brauceji tev jau ir , ja es ar beefy nemochiishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Da jaa!Ok,davaa LIEPAJAS iedzivotaji atsutat man kadu PM,kas arii domaa braukt,lai varam ko sabidit,ja nee parunashu ar savu miesassargu ,un tad mashiina butu kjipa 3vieta brivas,no RIGAS!Bet...Sho nedeljas nogaleee uzzinashu,kad ietuseshu ar vinju precizaku infu!Lai gana pasham ar naudam nekadas probl. nava!un ceru ka nebus nekads CS sarunu vakars,bet gana GIGN Sniedzina Burzinjsh! Un ceru,ka nebus sacikstes kursh pirmais noliesies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Un ceru,ka nebus sacikstes kursh pirmais noliesies! To pasaki denjam ! Un allwortham un wormam pasaki, lai viņi nešnauc daudz tabaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 un ceru ka nebus nekads CS sarunu vakars,bet gana GIGN Sniedzina Burzinjsh! Un ceru,ka nebus sacikstes kursh pirmais noliesies! es gan ceru ka nebuus gign sniedzinja burzinjsh bez sniega Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 spameri ble. Un nevajag variantus - uz vietas samaksāšu - sarunājiet ar benčiku un atrodiet veidu kā to ātrāk izdarīt. Un vēl es nesaprotu kāpēc cilvēkiem no malas ir 5ls? Ar ko viņi ir savādāki? Visu šmigu kas beigās paliks pāri tak dalīs vienlīdzīgi. Vai arī tu gribi cilvēkiem no malas iedot uz pusi mazāk šmigas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 macho manu atlikumu varesi paturet,ja tads bus!Bet nopietni,ja kads no liepajas brauc,atraxt PM!Moshk ko sarunajam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 spameri ble. Un nevajag variantus - uz vietas samaksāšu - sarunājiet ar benčiku un atrodiet veidu kā to ātrāk izdarīt. Un vēl es nesaprotu kāpēc cilvēkiem no malas ir 5ls? Ar ko viņi ir savādāki? Visu šmigu kas beigās paliks pāri tak dalīs vienlīdzīgi. Vai arī tu gribi cilvēkiem no malas iedot uz pusi mazāk šmigas? shmigu ta vienaadi, tikai ar sniedzinju apdaliis par mani- mees veel domaajam, mees = es, brachka aka bralis© vai arii gids_gideons, mana sieviete Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 spameri ble. Un nevajag variantus - uz vietas samaksāšu - sarunājiet ar benčiku un atrodiet veidu kā to ātrāk izdarīt. Un vēl es nesaprotu kāpēc cilvēkiem no malas ir 5ls? Ar ko viņi ir savādāki? Visu šmigu kas beigās paliks pāri tak dalīs vienlīdzīgi. Vai arī tu gribi cilvēkiem no malas iedot uz pusi mazāk šmigas? iisteniibaa vinjiem vajadzeetu veel vairaak maksaat par to ka atljaujam pabuut kopa ar mums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Bet naakoshnedeelj samaksaat veel varees? Neesmu veel pilniigi drosha, ka braukshu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) Diamondei kads piedavaja? Vo ieshavas prata ka Purva-Zivei jauzprasa,bus!Shama tak no Liepajas arii! Edited November 22, 2006 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 īstenība jā man ar nepatiktu ja cilvēki no malas makša mazāk ka gign komjunitija people! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Ok benaar ... parunaashu ar deniju un uzzinashu kad man taa shule beidzas iisti varbut tieku atraak Tev ir kkadi sakari lai varetu biljeti samaniniit braucu ar to pashu british airways... Vai arii tas man pasham jamukjii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now