Jump to content
GIGN Forum

Web Money

kjedainis
 Share

Recommended Posts

Raksts ir nokopēts no saita http://shakks.oo.lv/ , pats šito visu neesu rakstījis. Vienkārši raksts jūsu zināšanai. smiliez.de_2524.gif

Tātad, ja gribi pelnīt naudu internetā, tev vispirms vajag atvērt Web Money kontu, ja tev tāda nav. Lai atvērtu kontu, ieej http://www.webmoney.ru/ Spied reģistrācijas pogu, un seko norādēm.

Ja tu atvēri kontu, tad vari sākt pelnīt. Lai tu varētu pelnīt, jāsaprot Krievu valoda, jo īstenība WM is Made in Russia.

Daži darbadevēji nemaksā WM naudu, bet gan E-Gold. E-Gold kontu var atvērt viņu saitā http://www.e-gold.com/ . Man pašam tā īsti E-Gold nepatīk, bet ja jau maksā. Pēc tam jebkurā brīdī E-Gold nadu var samainīt pret WM naudu.

Saiti kuros šī raksta rakstītājs ir nopelnījis:

Šeit maksā par saitu skatīšanos, e-mail lasīšanu, lietotāju piesaistīšanu. Minimums priekš izņemšanas ir 0.1 WMZ. Es pats esmu šeit nopelnījis.

user posted image

Arī šeit maksā par lietotāju piesaistīšanu, saitu skatīšanos. Minimālā summa ko var izņemt ir 0.1 WMZ. Šeit arī esmu nopelnījis.

user posted image

Šis gandrīz nearko neatšķiras no pārējiem. Minimums arī ir 0.1 WMZ.

user posted image

Šo vari izmantot ja tev ir savs saits. Šeit maksā par piesaistīto lietotāju. Īsāk sakot, par katru unikālo IP adresi. Maksā pa 0.001 par katru unikālo. Ja tu saliec daudzos saitos, forumos u.c. tad peļņa ir visai laba. Nav minimālās vērtības ko ņemt ārā.

user posted image

Šis darbadevējs arī maksā par piesaistītajiem lietotājiem un par sērfošanu internetā. Ir automātiskais sērfings.

user posted image

Online ekonomiskā Neta spēle. Arī var nopelnīt WM piķi.

user posted image

Šī ir lotereja, kurā var laimēt 2.5 centus. Spēlēt var vinreiz dienā. Ir pārbaudīts, esmu laimējis.

user posted image

Šī ir vēl viena lotereja. Jāmin skaitļi. Laimests atkarīgs no uzminēto skaitļu daudzuma. Spēlēt var 5 reizes dienaa.

user posted image

Un atkārtoju vēlreiz: Šito neesmu pats rakstījis, pārbaudījis esmu tikai dažus saitus. Nopelnīju piķīti. smiliez.de_2551.gif

Esmu ta nopelnijis. Nu nava diezko daudz bijis 30 dollari bet tas bija e-gold nevis WB. Tur bija ta sakuma maz % bronze limenis tad sudraba kad ir tik un tik dabuts klientu un gold limenis noteikts skaits klientu un darba ilgums tur tu jau pelniji uz pusi vairak neka starta naughty.gif

p.s nezinu ka likumi ir mainijusies pa so laiku tas bija 2 gadi atpakal.

p.s.s Nopelnit vareja ja tu registrejies,izlasi vestules, apmekel vinu saitus, piesaisti citus pec noteitka linka

Es nesapratu 1....Pa ko tev maksaa??? Par cilveekiem kurus tu piesaistiiji???  huh.gif

Maksā par dažādu saitu skatīšanos - jeb par sērfingu. Maksā par lietotāju piesaistīšanu. Maksā par e-mail ziņojumu lasīšanu. Tas atkarīgs no kompānijas. Piemēram ir spēle, kurā tev maksā par to ka tu spēlē.

Tā ir šī:

user posted image

Spied uz bannera, reģistrējies, spēlē, pelni naudu. wink.gif

Edited by kjedainis

ja jus paskatisities, tad katra no baneriem, ko tas lameris te ir iepostejis, ir ref= kaut kas.

TB, kad jus tur iesiet, jus tipa zem vina pelnisiet un vinam no ta buus labums.

BET, pats galvenais, ja jus gribesiet nopelnit, jums bus jadara tocna tas pats, kas vinam - javerve cilveki.

Sistema darbojas uz to, ka saiti maksa 1centu vai ka ta par katru klikski uz banera un jusu uzdevums ir but tiem, kas klikskina, lai tie, kas izvieto banerus, dabutu piki. Protams - tie, kas izvieto banerus, jums par klikskinasanu pat ir gatavi samaksat!

Sapratat?

Beefy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...