kjedainis Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Raksts ir nokopēts no saita http://shakks.oo.lv/ , pats šito visu neesu rakstījis. Vienkārši raksts jūsu zināšanai. Tātad, ja gribi pelnīt naudu internetā, tev vispirms vajag atvērt Web Money kontu, ja tev tāda nav. Lai atvērtu kontu, ieej http://www.webmoney.ru/ Spied reģistrācijas pogu, un seko norādēm. Ja tu atvēri kontu, tad vari sākt pelnīt. Lai tu varētu pelnīt, jāsaprot Krievu valoda, jo īstenība WM is Made in Russia. Daži darbadevēji nemaksā WM naudu, bet gan E-Gold. E-Gold kontu var atvērt viņu saitā http://www.e-gold.com/ . Man pašam tā īsti E-Gold nepatīk, bet ja jau maksā. Pēc tam jebkurā brīdī E-Gold nadu var samainīt pret WM naudu. Saiti kuros šī raksta rakstītājs ir nopelnījis: Šeit maksā par saitu skatīšanos, e-mail lasīšanu, lietotāju piesaistīšanu. Minimums priekš izņemšanas ir 0.1 WMZ. Es pats esmu šeit nopelnījis. Arī šeit maksā par lietotāju piesaistīšanu, saitu skatīšanos. Minimālā summa ko var izņemt ir 0.1 WMZ. Šeit arī esmu nopelnījis. Šis gandrīz nearko neatšķiras no pārējiem. Minimums arī ir 0.1 WMZ. Šo vari izmantot ja tev ir savs saits. Šeit maksā par piesaistīto lietotāju. Īsāk sakot, par katru unikālo IP adresi. Maksā pa 0.001 par katru unikālo. Ja tu saliec daudzos saitos, forumos u.c. tad peļņa ir visai laba. Nav minimālās vērtības ko ņemt ārā. Šis darbadevējs arī maksā par piesaistītajiem lietotājiem un par sērfošanu internetā. Ir automātiskais sērfings. Online ekonomiskā Neta spēle. Arī var nopelnīt WM piķi. Šī ir lotereja, kurā var laimēt 2.5 centus. Spēlēt var vinreiz dienā. Ir pārbaudīts, esmu laimējis. Šī ir vēl viena lotereja. Jāmin skaitļi. Laimests atkarīgs no uzminēto skaitļu daudzuma. Spēlēt var 5 reizes dienaa. Un atkārtoju vēlreiz: Šito neesmu pats rakstījis, pārbaudījis esmu tikai dažus saitus. Nopelnīju piķīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Es nesapratu 1....Pa ko tev maksaa??? Par cilveekiem kurus tu piesaistiiji??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Cik ir reala pelnja 1menesii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 ķipa maksā par to ka tu viņu banneri ieliec??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Es labprat nopelniitu!!! bet es daudzko nesaprotu??? Un ka es dabusu to naudu??? (ka es vinu skaidra nauda dabusu??? uz banku jaiet? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Esmu ta nopelnijis. Nu nava diezko daudz bijis 30 dollari bet tas bija e-gold nevis WB. Tur bija ta sakuma maz % bronze limenis tad sudraba kad ir tik un tik dabuts klientu un gold limenis noteikts skaits klientu un darba ilgums tur tu jau pelniji uz pusi vairak neka starta p.s nezinu ka likumi ir mainijusies pa so laiku tas bija 2 gadi atpakal. p.s.s Nopelnit vareja ja tu registrejies,izlasi vestules, apmekel vinu saitus, piesaisti citus pec noteitka linka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 (edited) Domaju ka man aar vajadzetu to izmeginat Edited November 19, 2006 by Chester Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 A ka var skaidru nadu dabuut aaraa??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjedainis Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 A ka var skaidru nadu dabuut aaraa??? Skaidru naudu var dabūt, pārskaitot WM vai E-Gold naudu uz E-LS kontu. Sīkāk http://www.e-ls.lv/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjedainis Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 (edited) Es nesapratu 1....Pa ko tev maksaa??? Par cilveekiem kurus tu piesaistiiji??? Maksā par dažādu saitu skatīšanos - jeb par sērfingu. Maksā par lietotāju piesaistīšanu. Maksā par e-mail ziņojumu lasīšanu. Tas atkarīgs no kompānijas. Piemēram ir spēle, kurā tev maksā par to ka tu spēlē. Tā ir šī: Spied uz bannera, reģistrējies, spēlē, pelni naudu. Edited November 19, 2006 by kjedainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 cik tu dabū pa mēnesi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Baigi labs...japamegina!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 ja jus paskatisities, tad katra no baneriem, ko tas lameris te ir iepostejis, ir ref= kaut kas. TB, kad jus tur iesiet, jus tipa zem vina pelnisiet un vinam no ta buus labums. BET, pats galvenais, ja jus gribesiet nopelnit, jums bus jadara tocna tas pats, kas vinam - javerve cilveki. Sistema darbojas uz to, ka saiti maksa 1centu vai ka ta par katru klikski uz banera un jusu uzdevums ir but tiem, kas klikskina, lai tie, kas izvieto banerus, dabutu piki. Protams - tie, kas izvieto banerus, jums par klikskinasanu pat ir gatavi samaksat! Sapratat? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 (edited) Esmu mзмinвjis, nopelnоju santоmus, un e-ls min pвrskaitфjums laikam bija 10$ cik atceros. Edited November 20, 2006 by |2.v_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
gReenL1ne Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Vinjam maksaa spamojot 6eit!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now