eastcoast Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Nezinu vai to vajadzeeja raxtiit pie suudziibaam vai pie probleemaam, bet fakts ir taads, ka csdm serveri ir apseedushi chiiteri!! Laikam tomeer csdm serveris nav tik ljoti iecieniits adminu viduu, taapeec nav tik laba 4iiteru kontrole kaa main serverii, ljoti biezhi ieejot vismaz 2-3 purni skraida apkaart ar visaadaam paliigprogrammaam!! Kapeec vispaar es rakstu.... ....varbuut tas vareetu buut kaa ieteikums, domaaju, ka buutu baigi labi, ja csdm serveris tiktu apgaadaats ar kaadu aizsargprogrammu, zinu, ka arii aizsargprogrammas var apiet, bet vismaz nebuus taadi momenti kaa piemeeram shodien, ka katram 2. ir k-kas neatljauts+ veel viens pilniigs bots ar speedhacku skraida apkaart... Veel man radaas ideja, ka visiem regjistreetajiem vareetu buut xvotekick tiesiibas uz csdm servera, lai vismaz buutu kaada iespeeja tikt valjaa no chiiteriem... nezinu vai jums patiks mana ideja vai nee, es tikai izsaku savu viedokli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 (edited) Veel man radaas ideja, ka visiem regjistreetajiem vareetu buut xvotekick tiesiibas uz csdm servera tad gan must die sāktos ... Bet kopumā ieteikums ir labs, jo adminu tiešām pietrūkst. Edited November 14, 2006 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
cortez Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Ja nu xvotekick uzliek uz kādu labu spēlētāju? Man liekas ka daudziem lamerīšiem būs vienalga vai viņš ir čīters, vai nav. Ka tik 1 fragu zagļa mazāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGIIO Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Nezinu vai to vajadzeeja raxtiit pie suudziibaam vai pie probleemaam, bet fakts ir taads, ka csdm serveri ir apseedushi chiiteri!! Laikam tomeer csdm serveris nav tik ljoti iecieniits adminu viduu, taapeec nav tik laba 4iiteru kontrole kaa main serverii, ljoti biezhi ieejot vismaz 2-3 purni skraida apkaart ar visaadaam paliigprogrammaam!! Kapeec vispaar es rakstu.... ....varbuut tas vareetu buut kaa ieteikums, domaaju, ka buutu baigi labi, ja csdm serveris tiktu apgaadaats ar kaadu aizsargprogrammu, zinu, ka arii aizsargprogrammas var apiet, bet vismaz nebuus taadi momenti kaa piemeeram shodien, ka katram 2. ir k-kas neatljauts+ veel viens pilniigs bots ar speedhacku skraida apkaart... Veel man radaas ideja, ka visiem regjistreetajiem vareetu buut xvotekick tiesiibas uz csdm servera, lai vismaz buutu kaada iespeeja tikt valjaa no chiiteriem... nezinu vai jums patiks mana ideja vai nee, es tikai izsaku savu viedokli... piekriitu, taa vareetu buut laba ideja jo peedeejaa laikaa tieshaam uz cdsm servera ir daudz chiiteru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 ka uz to skatas galvenie admini bet ta ir norm ... diezvai pilnigi visiem bet tadiem kur biezhi spele un nav nekadas problemas ar viniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewulis Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 kada jega ar aizsargprogramaam...... prosta hltv unj viis buus okz vai nju viena iespeja ir sakt mekleet adminus Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Ar tiem chiteriem ir taa, ka vienmeer taa ir bijis - jauns serveris, jauni talanti! Paies kaads laicinjsh, kameer tik nobanotas kaarteejaas 1000 IP adreses un tad speeleeshana buus daudz maz normaala, bez chiiteriem! Ir tikai viena lieta, ko es nekaadiigi nevaru saprast - ja jau banliste ir nokopeta no main servera un tur nobanoti ir vairaaki tuukstoshi, kur tie pidinji rodas uz csdm'a?! Taada sajuuta, ka te reaals chernis notiek! Liekas, ka chalji, kas speelee mainaa, chiitus neizmanto, bet, kad ieiet csdmaa ar citu niku - iesleedz wh/aim! Iesaku paskatiities un saliidzinaat nobanotaas IP uz csdm ar mainu - gan jau, ka atklaasies tiiri interesantas lietas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 (edited) Bla katram likt tiesiibas buutu tik stulbi (es zinu ka to nedariis) jo tad jau kautkaadi noobi ieies vinjiem norm players liksies 4itaks uzreiz vote un kick ne? kautkados riitos parsvara kautkadi boti saiet un tad buuutu tik uz prieksu...... Edited November 14, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewulis Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 (edited) Jus tik....makat runat......!!! Bet es gribu redzet lai taa arii butu kas mums te vis kopa savilkas......no atbildem.... Tapec ir jameklee normali admini.....+ ip salidzinat..........!!!! Edited November 14, 2006 by Ewulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Jus tik....makat runat......!!! Bet es gribu redzet lai taa arii butu kas mums te vis kopa savilkas......no atbildem.... Tapec ir jameklee normali admini.....+ ip salidzinat..........!!!! velkam kopaa atbildes uns aliidzinam ip - tas ir celjsh uz uzvaru!!!! Domaaju, ka ideja ir slikta, jo tad saaksies konkreetaakais haoss. imho nav veerts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Ar tiem chiteriem ir taa, ka vienmeer taa ir bijis - jauns serveris, jauni talanti! Paies kaads laicinjsh, kameer tik nobanotas kaarteejaas 1000 IP adreses un tad speeleeshana buus daudz maz normaala, bez chiiteriem! Ir tikai viena lieta, ko es nekaadiigi nevaru saprast - ja jau banliste ir nokopeta no main servera un tur nobanoti ir vairaaki tuukstoshi, kur tie pidinji rodas uz csdm'a?! Taada sajuuta, ka te reaals chernis notiek! Liekas, ka chalji, kas speelee mainaa, chiitus neizmanto, bet, kad ieiet csdmaa ar citu niku - iesleedz wh/aim! Iesaku paskatiities un saliidzinaat nobanotaas IP uz csdm ar mainu - gan jau, ka atklaasies tiiri interesantas lietas... Banliste ir kopīga. Ja bano uz viena, nobano uz abiem. Toties atbanošana ir jāveic atsevišķi. Un iemesls kāpēc uz csdma ir tik daudz čīteru salīdzīnot ar parasto serveri ir tāds, ka parastajā nereģistrētiem ir grūti spēlēt jo viņus met ārā. CSDMā tā gluži nav. Un vispār kaut kas man saka, ka šis tas te drīz mainīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 (edited) Ja bano uz viena, nobano uz abiem. tad nav jeegas nekaadas IP saliidzinaat - tas ir ljoti labi, ka abos nobano. Tadaa gadiijumaa tiek noshauti 2 zakji ar vienu shaavienu. Taa teikt, liidz ar to main serveris attiiraas no chiteriem. So cheaters - welcome to gign csdm!!! PS. varbuut apgaismo, kas tad iisti mainiisies! Edited November 14, 2006 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Banliste ir kopīga. Ja bano uz viena, nobano uz abiem. Toties atbanošana ir jāveic atsevišķi. Un iemesls kāpēc uz csdma ir tik daudz čīteru salīdzīnot ar parasto serveri ir tāds, ka parastajā nereģistrētiem ir grūti spēlēt jo viņus met ārā. CSDMā tā gluži nav. Un vispār kaut kas man saka, ka šis tas te drīz mainīsies Es piemeram vispar netieku csdm paspeleet, laikam reg klans skaitaas tur taapat ka neregots users Tapeec man saka, kad pilsn visu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 par daudz 4iteru! vnk tas jaw zb! vnk sez sturi un kapa pa visiem kas rinki! po viniem ir ta siena vai nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Ha Ha Kā tu iztēlojies visiem xvotekick! Zini tad GIGN ( csdm ) Serveri sāktos tads Haoss! Vakar biju iegājis! Man palika neerti spēlet , redzot viens bombi ar aim+wh! Ja protams ja macho , worm uzliktu komandu xlist , amx_list! Viss būtu daudz savadak! Bet tā ka nav .... Neko darīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eastcoast Posted November 14, 2006 Author Report Share Posted November 14, 2006 labi.... varbuut tieshaam xvotekick ir slikta doma... bet k-kas tachu ir jaadara... Nevar tachu visu laiku iet saukt no maina adminus, lai tie naakt banot csdm... piem, ja es speeleetu, man diez ko negribeetos rauties no viena servera uz otru!! ir jaabuut kaadai alternatiivai iespeejai... ( cik gudri izklausaas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 ir daziem serveriem kuriem ir piem parastais, csdm, war3, sh u.t.t ir tas joks kad uzraksta /server un paradas visi serveri un var ta ka switch starp serveriem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 (edited) nuu... gribēšu bik padiskutēt pa to banu lietiņu! kr4 manam draugam tb paziņai mdsl un viņam tjip bans uz maina, bet csdm tjip tika? Why Is That? Edited November 14, 2006 by PliKaiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 nuu... gribēšu bik padiskutēt pa to banu lietiņu! kr4 manam draugam tb paziņai mdsl un viņam tjip bans uz maina, bet csdm tjip tika? Why Is That? es vina vieta butu laimigs, ka vismaz viena no gign serveriem var parubat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Ha Ha Kā tu iztēlojies visiem xvotekick! Zini tad GIGN ( csdm ) Serveri sāktos tads Haoss! Vakar biju iegājis! Man palika neerti spēlet , redzot viens bombi ar aim+wh! Ja protams ja macho , worm uzliktu komandu xlist , amx_list! Viss būtu daudz savadak! Bet tā ka nav .... Neko darīt! Ja nemaldos tad taa bija amxban komanda..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 nu senak mic serverii pirms kadiem 5 gadinjiem visi kas bija serverii (un tur bija 32 sloti), kartes laikaa katrs vareja uzlikt 1 voti, pofig uz mapi vai kicku bet daudzi to vnk nemacena tapec tik traki nebij bet nu tas taa, te ta pat tas nenotiks un nav vajadzigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Moš uzlikt VAC2? cik zinu, tad ar VAC ir dafiga mazāk čīteru, bet ar VAC2 gandrīz nemaz Jeb nevar apvienot VAC2 ar CSDM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 VAJAG VISIEM FULL aksesssssssssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 lol visiem full aksess Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewulis Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 tagat vismaz busteris ir ielikts..... bet daziem kaa piemeram manam draugam neiet ieksa serveri... Kaut ko lietas labaa dariiit VIss sii lieta ir sllegta......>!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now