kurland Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 CS fani lūdzu izsakiet savas domas par peintbola laukumu kurā tiktu precīzi atveidotas 3-4 populārākās cs kartes. Vai ir vērts veidot tādu projektu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
etn1es Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 (edited) CS fani lūdzu izsakiet savas domas par peintbola laukumu kurā tiktu precīzi atveidotas 3-4 populārākās cs kartes. Vai ir vērts veidot tādu projektu ??? nu man jaw baigi patiktu es uz vinju daudz iet, bet protams es ceru ka tu saproti ka tam buus vajadziigi liidzeklji - daudzliidzeklju!! Bet taa ideja laba!! Ja veel vareetu izveeleeties piem kostiimus piem tos leet , guerill - gign tad jaw buutu ideaala ideja!! Edited November 10, 2006 by etn1es Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshkis Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Njaa dazhas pamestas noliktawas un eegiptieshu piramiidas etc... buus vajadziigas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurland Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Projektam finansējums jau ir ,vieta arī ir, paredzēts atvērt aptuveni jūlijā. Tāpēc jau jautāju cs fanu domas par tāda laukuma lietderību. Paintbola laukums+viesu nams+lan pārtiju vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 buutu kuuuuul Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Ar visaam kepaam par par taadu laukumu patiktu izskriet teiksim assaultu,azteku vai dustu dziivee Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 ideja pa pirmo. es arii ar visaa chetraam par. cs fanaatiem tas ljoti patiktu. taa kaa taisi vien aukshaa de_dust'us un paareejaas fignjas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gramatvedis Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 (edited) jaaa... varu iedomaatis cik pa sitaadu laukumu buutu japikjo Edited November 10, 2006 by Gramatvedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 fy_pool_day neko daudz nevajadzētu izņemot zīmi "Don't crap in pool" Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Hahz, es arī par to biju agrāk iedomājies, ka kautkur vajadzētu kādam to izdarīt Bet nu ej un uztaisi acteku Kāds vēl nokritīs no tilta un kaklu nolauzīs Dust2 jau arī ir pāris vietas, kur var forši nokrist, un pie tam daudzas kartes ir pietiekami lielas un ar dažādiem pacēlumiem, kritumiem, lai būtu diezgan nereāli ko tādu atveidot peintbola laukumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Tāpēc vajag pool_day.. vajadzīgs tikai baseins (var ņemt un pieķēzīt vietējo baseinu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Jāaaa, šitādu lietu sen esu gribējis.... 100% vajag un būs labi, poolday un dust2(daudz vietas vajag ) assault arī būtu forši Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Jāaaa, šitādu lietu sen esu gribējis.... 100% vajag un būs labi, poolday un dust2(daudz vietas vajag ) assault arī būtu forši Braukt pa slīdīgu jumtu lejā, kad būtu lietus, un nolauzt peintbola ierocim kādu detaļu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 vai kādu roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 svešu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 tāds ir "dzīvais CS" ieskaitot weapon damage un roku zaudēšanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 mmmm...laba doma cerams ka kkad nakotne tads buss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 ideja veca kā pasaule... nu, vai kā cs . ar draugiem pirms kādiem 2 gadiem kārtīgi paspriedām par realizāciju un sapratām, ka lai uztaisītu _TIEŠĀM_ atbilstošas un kvalitatīvas kartes, aizietu simti tūkstošu. padomājiet vienkārši par dust2, populārāko cs karti. uztaisīt tos attālumus, vārtus, tuneli pie B, A2..? jāpiebilst gan, ka mēs kā uzticīgi cs fani bijām maksimāli par 50% gatavi kartes samazināt, ne vairāk. pie tam atbilstošāks cs'am šis projekts būtu uz airsoft, nevis paintbola, vismaz reālisma dēļ. bet vismaz pluss, ka to jau praktiski jebkurā brīdī pēc izvēles var mainīt. p.s. kurland, atcerieties arī, ka nepieciešams izvietot daudz mazu šķēršļu, lai nebūtu tik daudz atklātu vietu, kā cs kartēs. paintbols kā nekā nav gluži domāts šaušanai pa lielām atklātām distancēm, bet gan pastāvīgi slēpties. enivej, veiksmi ideju īstenot! ja projekts jums jau uzrakstīts, varbūt aptuveni vari man PM atsūtīt, kādas jums tās plānotās finanses? tīri intereses pēc p.p.s. manuprāt tie, kas pagaidām atbildējuši, neko jēdzīgu nav uzrakstījuši. kas cilvēku interesē, ir - vai jūs būtu gatavi vismaz vienu reizi tērēt Ls20, lai tur aizietu pašaudīties. nevis "O jaaaaa kruta ideja tas buutu rzl!!!1". forši tas, protams, būtu, bet vai ir reāls pieprasījums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Jāā , ideja tiešam labaa bet pikjis gan daudz daudz aizies paa šitādu projektu!! P.s. Lat veicas P.s. Esmu PAR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Jā, es būtu gatavs tērēt 20 Ls lai tur aizietu pašaudīties. Tikai es nezinu kā ar paintbola ieroci būs iespējams aizšaut tos lielos attālumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 laikam kautko izdomaas P.S. varrbuut to laukumu drusku samazinaas nekaa jaabut Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 1) ka jau edd teica, tads projekts butu 100 000 stukas un vairak. Gruti iedomaties kadu vienkarshu karti, kas butu viena limeni... hmmm... tadu karshu nav! sorry 2) ne airsoft ne paintball nebus tocna istais! istais varetu buut kaut kas saapiigs + lazerierochi - lai panaktu dzivibu un hedshotu efektu un to, ka nevar izlikties, ka netrapija. un ja.. es butu gatavs PAR TADA limena parku atstat ari visus 30Ls Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Ideja bagi feina! Nu naudu gan tur buutu diezgan jaaskjiezh, bet nu taa kaa jau dazhi teica nebuutu tur zheel 20 LS maksaat par tikshanu speeleet! Kartes gan nedaudz vareetu samazinaat dziivajaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Uztaisiet ICEWORLD un bus chikaa Lai gana ,mape 747 butu viss idealaka Parperciet kadu vecu lidlauku Nu lai nu kas,bet es butu par izteret tos 20Ls butu sikums,ka tik ir taa veerts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 good men laba ideja par iceworld Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now