Jump to content
GIGN Forum

Paintbols

kurland
 Share

Recommended Posts

CS fani lūdzu izsakiet savas domas par peintbola laukumu kurā tiktu precīzi atveidotas 3-4 populārākās cs kartes.

Vai ir vērts veidot tādu projektu ??? unsure.gif

nu man jaw baigi patiktu es uz vinju daudz iet, bet protams es ceru ka tu saproti ka tam buus vajadziigi liidzeklji - daudzliidzeklju!!

Bet taa ideja laba!!

Ja veel vareetu izveeleeties piem kostiimus piem tos leet , guerill - gign tad jaw buutu ideaala ideja!! biggrin.gif

Edited by etn1es

Hahz, es arī par to biju agrāk iedomājies, ka kautkur vajadzētu kādam to izdarīt biggrin.gif Bet nu ej un uztaisi acteku biggrin.gif Kāds vēl nokritīs no tilta un kaklu nolauzīs biggrin.gif Dust2 jau arī ir pāris vietas, kur var forši nokrist, un pie tam daudzas kartes ir pietiekami lielas un ar dažādiem pacēlumiem, kritumiem, lai būtu diezgan nereāli ko tādu atveidot peintbola laukumā smile.gif

ideja veca kā pasaule... nu, vai kā cs smile.gif. ar draugiem pirms kādiem 2 gadiem kārtīgi paspriedām par realizāciju un sapratām, ka lai uztaisītu _TIEŠĀM_ atbilstošas un kvalitatīvas kartes, aizietu simti tūkstošu. padomājiet vienkārši par dust2, populārāko cs karti. uztaisīt tos attālumus, vārtus, tuneli pie B, A2..? jāpiebilst gan, ka mēs kā uzticīgi cs fani bijām maksimāli par 50% gatavi kartes samazināt, ne vairāk. pie tam atbilstošāks cs'am šis projekts būtu uz airsoft, nevis paintbola, vismaz reālisma dēļ. bet vismaz pluss, ka to jau praktiski jebkurā brīdī pēc izvēles var mainīt.

p.s. kurland, atcerieties arī, ka nepieciešams izvietot daudz mazu šķēršļu, lai nebūtu tik daudz atklātu vietu, kā cs kartēs. paintbols kā nekā nav gluži domāts šaušanai pa lielām atklātām distancēm, bet gan pastāvīgi slēpties. enivej, veiksmi ideju īstenot! ja projekts jums jau uzrakstīts, varbūt aptuveni vari man PM atsūtīt, kādas jums tās plānotās finanses? tīri intereses pēc smile.gif

p.p.s. manuprāt tie, kas pagaidām atbildējuši, neko jēdzīgu nav uzrakstījuši. kas cilvēku interesē, ir - vai jūs būtu gatavi vismaz vienu reizi tērēt Ls20, lai tur aizietu pašaudīties. nevis "O jaaaaa kruta ideja tas buutu rzl!!!1". forši tas, protams, būtu, bet vai ir reāls pieprasījums?

1) ka jau edd teica, tads projekts butu 100 000 stukas un vairak. Gruti iedomaties kadu vienkarshu karti, kas butu viena limeni... hmmm... tadu karshu nav! smile.gif sorry

2) ne airsoft ne paintball nebus tocna istais! istais varetu buut kaut kas saapiigs + lazerierochi - lai panaktu dzivibu un hedshotu efektu un to, ka nevar izlikties, ka netrapija.

un ja.. es butu gatavs PAR TADA limena parku atstat ari visus 30Ls

Beefy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...