Bobbobs Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 (edited) Daudziem rodas velme(jautājums), kā atbloķet savu mazcenas telefonu kas ir piesaistīts Tele2 vai LMT tīklam, tādeļ es esmu gatavs atklāt atbloķēšanas brīnumus arī citiem 1. Lai atbloķetu telefonu vispirms izmantosim Crux Calculator v5 2. Nākamais solis atverat Crux Calculator v5 (zemak pievienots) 3. Sāksim visu konfigurēt! Vispirms izvēlaties modeli Nokia un pēc tam apakšeja sadāļa modeli. 4.Pēc tam ievadat IMEI kodu. IMEI(International Mobile Equipment Identity)- Šis ir telefona identifikācijas kods, ar kura palīdzibu Operātori(LMT, TELE2 u.c) var bloķet tavu telefonu sava vai kāda cita tīkla lietošanai, lai to uzzinātu ir Nokia telefonu sakuma menu javieda šadi cipari *#06#, IMEI kodi arī parsti ir atrodami zem Nokia telefona baterijas, bet pēc prakses tie mēdz būt savādaki no īstajiem, tapēc lietojat *#06#. IMEI kods sastāv no 15 cipariem! 5. Nākamais jaievada savs operātors. 1-Šī sadaļa ir jāizvelās valsts 2-Šaja sādaļa ir jaizvēlas operātors Latvian mobile tel- LMT Baltcom GSM- Tele2 6. Tad kad visa konfigurācija ir veikta spiediet Calculate un tad labajā pusē parādisies kodi. 7.Tad sākuma menu ievadiet vienu no 7 dotajiem kodiem(Ieteiktu pirmo meiģināt septīto, jo daudzi kuri šo lietu pieprot saka ka ar 7tīto vienmēr sanākot, ja nu nesanāk ar 1. piemēru) Tas viss ir pilnīgi droši, ja jūs esat ievadījuši pareizu IMEI un pareizu operātoru! Kodu var vadīt 4-5 reizes, ja šajas 4 reizes netiek ievadīts pareizs kods telefonu vares atbloķet tikai caur vadu, bet neuztraucaties telefonu varesit lietot un būs lietojams tikai nevarēs atbloķet(būtība varēs pie meistara ar vadu). Šis atbloķešanas kods kā redzat sastāv arī no šadiem simboliem: p; w; +. Šadus simbolus ja nu nezinat var iegūt vairākas reizes spiežot * līdz iegūsit kādu no šiem simboliem Neuzņemos nekādu atbildību par sekām. Jaunos telefonus visticamāk nesanāks atbloķēt, tāpēc -> http://www.unlockme.co.uk/phpBB2/ P.S man pirmais raksts! CruxCalc_v5_Setup.zip Edited November 5, 2006 by Bobbobs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Nu jaa...Laba lietas skatos,bet nu pie meistara pa 3Ls atblokjee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobbobs Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 bet sheit bez maksas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 PADLIESSSSS!!!!!!!!!!!! NOSTRAADAAAJA!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobbobs Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 (edited) naw par ko! Edited November 5, 2006 by Bobbobs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mE ^ Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Bobbobs liels paldies man ar sanaaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Tu bišku esi aizrāvies ar tiem postiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mE ^ Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 tas gan bet za to esmu briivs no sava operatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobbobs Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 Bobbobs liels paldies man ar sanaaca luudzu! naw zhel cilvekiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 (edited) luudzu! naw zhel cilvekiem! Nu tad uzdrukā vēl kādu brīnumu. Piemēram kā uzcept īpašās pankūkas.. Atklāj mums savus noslēpumus Edited November 5, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 varēji norādīt autoru, kas to pamācību ir rakstijis. Pamācība ir no šejienes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Labak to exe programu nekachajiet.. vel kaut kadu adwari vai hvz ko dabusiet. Internets ir pilns ar javascriptiem un php kas to maak darit. vajag tikai guugla uzrakstit imei unblock un operaror code. man tas nesanaca un mobilais noblokejas un vairs nenema tos kodus preti. man nokia - mos varat ieteitk kadu leto meistaru ar vadu? Thnx, Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 (edited) Es tiko atblokjeeju 2 nokias un man viss norm! EDIT: Vispār 3! Edited November 5, 2006 by bikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1lex Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 sitas nozagts no bithack.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 PADLIESSSSS!!!!!!!!!!!! NOSTRAADAAAJA!!!!!! tev cilveks palidz a tu vinju par padlu sauc... kauns Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 (edited) Nu tad uzdrukā vēl kādu brīnumu. Piemēram kā uzcept īpašās pankūkas.. Atklāj mums savus noslēpumus atradis par ko ņirgāties BTW: A ko tur nokia 6233(RM-145) nav? Kas par huiņām, ķipa pārāk jauna? Edited November 5, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Nu jaa...Laba lietas skatos,bet nu pie meistara pa 3Ls atblokjee... tagad pats vari kljut par meistaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 tagad pats vari kljut par meistaru ne ne.. lai klutu par meistaru ari vads janoperk - savadak tads plana galdina urbejs vien no tevis sanaak ne meistars! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 kaads vareetu pastaastiit kaa unlokot samsung x670? plzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 kaads vareetu pastaastiit kaa unlokot samsung x670? plzz samsungs tev nav nokia! anyway, labak mekle atbildi google. raksti unlock samsung un izleks kaudze linku.. tad tikai atrod to, kur tas ir par velti! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Nu paldies paldies boba ilgi dzivoshu neaizmirsishu.tikai zel ka nokopeji. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 shis ir tikai prieksh nokia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts