DJ MUman Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 (edited) Kurš teica, ka viņam bijis vairāk nekā man... (PS. vairāk par x20 nevar sakrāt ) Skat rekordus tālākajos postos.. Edited November 11, 2006 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Norm scors man laikam max ir bijis 11x pašlaik. Gribēju pateikt, ka tas drafters ir jau riktīgi labs, bet vnk kā besī, kā viņi ņem līkumus it īpaši tā vecene ar ford gt laikam. Kr4 nikky vai kā tur. Vnk ar viņu man sanāk izņemt līkumu gandrīz tā pat, kā viņai. No tās zilās plūsmas citreiz ir tik grūti uz līkumiem izbēgt, ka vnk viņa ienešās sienā un līdz ar to arī es. Gribēju zināt, ar kuru drafteri jūs braucāt ar to dzeku vai nikkyu? Man nez kā'dēļ liekas, ka ar to dzeku man iet daudz labāk, kaut gan viņam ir štruntīgāks auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Es ar Nikiju. P.S. Savu memberu mašīnas var editēt Tjip ieej tur, kur viņus var "Hire" un tur ir "View Car" - spied tur droši un varēsi viņa kāru uzlabot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Esmu jau pie 88% ticis, un braucu ar mitsubishi lancer! vienkaarshi ideaala mashiina, vadaaamiiba lieliska u.t.t! gribeetu zinaat ar kaadaam juus mashiinaam braucat +/- sava domas izteikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 SLR McLaren. Vēl ideālāka mašīna Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 (edited) Caur ko to bildi vajag vērt vaļā? (Sapratu) Tiklīdz dabūšu kaut kā savējo tā ielikšu te.. FB - tu taisīji skrīnu vai taisīji foto un tad atradi kaut kur iekš viņu weba? Edited November 10, 2006 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 SLR McLaren. Vēl ideālāka mašīna Vinjai vadaamiiba normaala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Nu tagad padomā - 1. Tas šits (nekā personīga, vienk man nepatīk kā izskatās - Koenigsegg labāks) ir no Exotic klases - tātad vadāmība ir diezgan lielā pakaļā. 2. Šādas mašīnas ir jāmāk vadīt.. īpaši kanjonos 3. Vadāmība vienmēr būs vislabākā tūneriem, jo viņi, nespējot attīstīt lielu ātrumu, ir vieglāk saturami uz ceļa Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Caur ko to bildi vajag vērt vaļā? (Sapratu) Tiklīdz dabūšu kaut kā savējo tā ielikšu te.. FB - tu taisīji skrīnu vai taisīji foto un tad atradi kaut kur iekš viņu weba? 1)Jā, taisīju skrīnu un pēc tam atradu lapā. 2)Ja viņai būtu sūdīga vadāmība, es ar viņu nebrauktu. OK, viņa nav tik perfekta kā tjūneriem, taču priekš tā ātruma, ko attīsta mans McLaren (šodien dabūju 370 ar drafteri) viņai vadāmība ir vnk ideāla. Un Muman nedirs, tu ar viņu pat braucis neesi, tā ka tu neko nezini Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 1) Kā atradi.. gribu nedaudz tiešāk 2) Braucis neesmu, jo: 1. Nepatika izskats (laba otmaza ) 2. Mēģināju citu no tās pašas klases 3. Ar drafteri daudz vieglāk kontrolēt jebkuru mašīnu, protams, ja drafters pats nemaucas sienā 4. Kā jau teicu - šāda tipa mašīnas ir jāmāk vadīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 1)Jā, taisīju skrīnu un pēc tam atradu lapā. 2)Ja viņai būtu sūdīga vadāmība, es ar viņu nebrauktu. OK, viņa nav tik perfekta kā tjūneriem, taču priekš tā ātruma, ko attīsta mans McLaren (šodien dabūju 370 ar drafteri) viņai vadāmība ir vnk ideāla. Un Muman nedirs, tu ar viņu pat braucis neesi, tā ka tu neko nezini nde...370, iespaidiigi! godiigi sakot, tie drafteri, nu ok viens drafteris - nikki, man konkreeti besii aaraa! vinja pabrauc garaam, un tad peekshni sabremzee! nekas cits neatliek, kaa ielikt dirsaa! no saakuma bija doma tikai ar muscle braukt - cammaro ss! bet upgreidojot uz max stats vinjs gaaja gandriiz tikpat leeni, kaa stok kaars, un vadaamiiba vispaar nekaada nebija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Kā var SLR nepatik? spēlēju MW un Carbon tikai dēļ tā, ka SLR ir iekļauts kā nekā Mercedes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Shovakar ar piebeidzu sho speeli, biju gaidiijis ko vairaak bet nu ir ok. Un Lancer 4 ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 es nevaru peeedeejo boss race iziet its to hard for ME Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 11, 2006 Author Report Share Posted November 11, 2006 1) Kā atradi.. gribu nedaudz tiešāk 2) Braucis neesmu, jo: 1. Nepatika izskats (laba otmaza ) 2. Mēģināju citu no tās pašas klases 3. Ar drafteri daudz vieglāk kontrolēt jebkuru mašīnu, protams, ja drafters pats nemaucas sienā 4. Kā jau teicu - šāda tipa mašīnas ir jāmāk vadīt http://www.ea.com/nfs/carbon/us/profile.jsp karoče tur augšā, labajā stūri jābūt EA Nation pogai. Uzspied uz tās un tad izleks pogas un ja nemaldos, viena būs Login. Ielogojies ar savu online accountu un tad savā accountā kautkur tur var atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Pašlaik braucu ar nissan. Vispār dēļ tās nikky man bosus ir vieglāk vinnēt nekā parastos sa4us. Vismaz vel ne reizi nēsmu pakāsis nevienam bosam, toties tagad parastajos sa4os ar nikky tik tizli iet. Un viņas mašīna man ir max uzlabota. Vnk viņa nejēdz braukt un tas man besī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 (edited) nu ko, pieviecu Darius'u savaadaakaa veidaa! ! tjipa pa apli kad bija jaabrauc, tur bik bija jaapapuulaas, bet kanjonaa tur bija forshi! es chalim kkaa smuki tiku garaam un nelaidu vinju sev garaam - that means i win! jaasaak buus veelreiz speelet, tikai ar exotic! Edited November 11, 2006 by Feik Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 11, 2006 Author Report Share Posted November 11, 2006 Ar exotic tev būs otrādi Pa apli braucot saliksi viņu kā mazo ezi, bet kanjonā būs jāpapūlās Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 es ar muscle mashiinu to tfk piecaas sekundees aizgaaju pa priksh un nelaidu garaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Ar exotic tev būs otrādi Pa apli braucot saliksi viņu kā mazo ezi, bet kanjonā būs jāpapūlās damn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 (edited) Načit šite vislaik likšu lielākos skorus (editēšu topiku) uz doto brīdi: Edited November 12, 2006 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 No Dariusa gaidīju ko vairāk. Nevienam bosam nevienā trāsē nezaudēju Un kanjonā ar dariusu vispār nu... Kad bija jādzenas viņam pakaļ vienā no pirmajiem līkumiem pagāju viņam garām un tūlīt atrāvos un viss. Bet 81% vēl. Pamēģināju tur challenge series vai kko citu checkpointu izbraukt ar musle kkādu vāģi. Nesaprotu vispār kā ar kaut ko tādu var pabraukt. Neredzu tam autiņam nekādu plusu. P.S. Nekādi nevaru atrast tās jaunās 5 mašīnas, ko man itkā iedeva. Tai skaitā Dariusa audiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Jaunās mašīnas parādās Onlainā.. besī tur 7/8 cilvēku brauc ar Audi Quatrro Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Arii quickrace ar taam mashiinam braukt var. Piemeeram man ar muscle gan patiik braukt, tikai japierod, vinji ir aatri un liikumos ar normaali var ieiet ja maak pareizi slidinaaties. Runaajot par online, lai speleetu ar citiem nekaadi patchi vai kas cits nevajag? Konekteejoties man vienmer kkadu erroru izmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 (edited) Tātad šķiet, ka beidzot atradu savu mašīnu iekš ea.com Te linki: Pirmais Otrais P.S. Ja man būtu tas drifta skors OnLainā, tad es būtu Top10 Cerams, ka tos linkus citi var vērt vaļā Edited November 12, 2006 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now