vincister Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 kjipa šie ir iso faili ja? Jā ir ka tev saka! ā paldies Flaschback tagad sapratu domu, kaut dzīvē nešķiet ka reāli darbojas šis prikol, bet tas tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Kas tā pa spēli, kuru var iziet 3 dienu laikā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Jā ir ka tev saka! ā paldies Flaschback tagad sapratu domu, kaut dzīvē nešķiet ka reāli darbojas šis prikol, bet tas tā Nu blin, nu tad kas pa 4erni var būt. Ielieku to vienu no failiem deamon tuulii, bet nekas nenotiek. Kad eju pats atvērt to disku vaļā uzmet erroriņu: Sistēma windows nespēj lasīt šo disku. Iespējams, ka tas ir bojāts, vai tajā tiek izmantots ar sistēmu windows nesaderīgs formāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 6, 2006 Author Report Share Posted November 6, 2006 Iziets Bļā, ar to Dariusu TIK ilgi pisos, nu čist kādu pusstundu vismaz, ja ne vairāk. Visu laiku, kad biju priekšā tieši tik daudz lai vinnētu, nopisos no pēdējās kraujas Pēdējā reizē arī gandrīz vai, bet tomēr 487 punkti palika un Dariuss tika pārspēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 (edited) LOL .. es jau no pirmās reizes viņu uz 10 sekundēm apdzinu te tev nu bij tavs exzotiks Man vairāk patika, kad viņš pilsētā sāka kliegt "No, no, no!" Tāda rēka parāva EDIT: Man ir 3 faili tikai - NFSCARBON.B00 (sver 1.95 GB), NFSCARBON.B6T (4,81 KB) un NFSCARBON.B6I (2,00 GB). Ar Daemonu jaunāko mountoju .b6t failu un enjoy tagad Edited November 6, 2006 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 (edited) Nu blin, nu tad kas pa 4erni var būt. Ielieku to vienu no failiem deamon tuulii, bet nekas nenotiek. Kad eju pats atvērt to disku vaļā uzmet erroriņu: Sistēma windows nespēj lasīt šo disku. Iespējams, ka tas ir bojāts, vai tajā tiek izmantots ar sistēmu windows nesaderīgs formāts. paņem vienalga kuru no tiem daudzajiem failiem, uzkliko ar labo peles taustiņu un uzliec open with winrar, tad palaid un ekstraktē.(labāk extract files... nevis extract here, lai varētu vieglāk atrast.) tev vajadzētu parādīties tajā folderī mapītei ar nosaukumu rzr-nfsc. Ieej tur un tur esošo failu iemount'o deamon tools/alcohol. Edited November 6, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 paņem vienalga kuru no tiem daudzajiem failiem, uzkliko ar labo peles taustiņu un uzliec open with winrar, tad palaid un ekstraktē.(labāk extract files... nevis extract here, lai varētu vieglāk atrast.) tev vajadzētu parādīties tajā folderī mapītei ar nosaukumu rzr-nfsc. Ieej tur un tur esošo failu iemount'o deamon tools/alcohol. bļin laikam nebija vērts te kko postot. Tak stāstīšu VĒLREIZ! ES nevaru viņu atrarot, tak paskatās pirmo bildi error uzmet!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 A tev vēl nedalec, ka cits jākačā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 (edited) Zabei, DJMuman a tu no dc ka4āji? Varbūt vari pateikt arī, formātu un izmēru? EDIT:Nezinu, kas notika, bet ar sesto reizi tas errors neizleca. Edited November 6, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 6, 2006 Author Report Share Posted November 6, 2006 LOL .. es jau no pirmās reizes viņu uz 10 sekundēm apdzinu te tev nu bij tavs exzotiks Man vairāk patika, kad viņš pilsētā sāka kliegt "No, no, no!" Tāda rēka parāva EDIT: Man ir 3 faili tikai - NFSCARBON.B00 (sver 1.95 GB), NFSCARBON.B6T (4,81 KB) un NFSCARBON.B6I (2,00 GB). Ar Daemonu jaunāko mountoju .b6t failu un enjoy tagad Nu tas jau man sen bija skaidrs, ka priekš kanjona labākais ir tjūneris, ko arī nenoliedzu. Tur nav garu taišņu, bet pilns ar asiem līkumiem, kuriem tjūneris ir kā radīts un mazām taisnītēm, kurās galveno lomu spēlē akselerācija, nevis ātrums. Žēl, ka šajā daļā nav dragreisu, parādītu, kur tavi tjūneri ziemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Zabei, DJMuman a tu no dc ka4āji? Varbūt vari pateikt arī, formātu un izmēru? EDIT:Nezinu, kas notika, bet ar sesto reizi tas errors neizleca. Draugs iedeva DVD failu izmēri ir dažus topikus iepriekš .. nu bet, ja jau viss iet tad, lai nograb Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Ček zis aut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Ko tad īsti dod tie scouter vai kā tur bija un blocker? Par drafter jau palasīju un ir skaidrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 Blockers bloķē tuvāko pretinieku, kas tev seko tad, kad tu viņam to liec. Nu parasti tas viņam izdodas un tas čalis ielido sienā un atkrīt uz pēdējo vietu. Skauts izbraukā visus šortkatus un atstāj kartē pēdas, lai tu redzētu, kur jābrauc, ja gribi pa īsāko ceļu izbraukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 thx, tad jau laikam blockers labākais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
napp Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 thx, tad jau laikam blockers labākais? Man arī liekas, ka viņš ir visvērtīgākais, gonkas sākumā atliek tikai izrauties vadībā un 50% no darba paveikts Vnk pārējiem ir grūti tev tikt klāt. Ar scoutiem man liekas kaut kā grūtāk braukt, turklāt gadās arī kaut kur ietriekties mēģinot izbraukt pa kādu shortcutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 No sākuma braucu ar blokeri, bet kad pamēģināju drafteri, tad sapratu, ka ar drafteri vnk afigennais ātrums sanāk un līkumi arī daudz labāk izgriežami, tāpēc lielāko karjeras daļu ar drafteri nobraucu Uzskatu arī viņu par labāko Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 godiigi sakot es sho speeli ciest nevaru vispaar man neviena shaada tipa speeles nepatiik (ar iznjeemumiem). man visi tie "vajadziiba peec aatruma" liekas vienaadi, varbuut grafikas zinja bishkjinj atshkjiras. sizhets paredzams un neinteresants. *nauda vienmeer pilns. speele loti viegla, iisa. nemaz nevaru atrast kaadu plusu, kas man shij speelei patiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 naaaaaaisssss, dont send? blin tik nez vai būs saglabājies. Nemaz negribās vairs iet iekšā tajā geimā. Kādam nav šī pati problēma? ar Dont send, debug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 man rekords demo vesijaa ar vienu driftu 180k bet kopeejai 439k Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) vaig jaunako deamontools 4.06HE P.S. sory par duyble post Edited November 7, 2006 by DaretodreaM Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Viss ko es dzirdu no taa blockera ir "Sorry i can't I'am out of nitros" "meen he is fast I cant get him." Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Viss ko es dzirdu no taa blockera ir "Sorry i can't I'am out of nitros" "meen he is fast I cant get him." Tāpēc ka tu nejēdz spēlēt. šodien ieinstalēju to krapu. Ir jau kruta grafika, kūls storijs liekas, smukas filmiņas un tā blokeru, skautu un drafteru lietiņa, bet nu vadība un spēles fizika ir vnk graujoši sūdains. 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 kr4 kads palidz man ieintasleeju speeli, parmetu cracku, bet kaut kas nav labi tjip palaid speli, 6as jasaakas un uzmet erroru... idejas, risinajumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Sākumā varēji pateikt, kas par erroru. Ja tas ir "Send/Dont Send error report", tad, manuprāt, tev kompis nevelk - tjip, kad man bija uz medium kvalitātes un max resolution man gandrīz pēc katras 1/2 stundas meta to sūdu. Tagad viss okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now