Jump to content
GIGN Forum

sk8ter

Mirstīgais
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sk8ter

  1. nu ... piem ... man arii wideej servera FPS ir 500 .. un kas tad mainiisies ja man buus piem 30 ... ? lagos ? es riktiigi neizprotu ... ko winjsh dod ... ka labak to es saprotu .. bet kas ir labaks ?
  2. taada speeleetaaja naf,,, ir daudz labu speleetaaju ( PRO ) bet naf konkreeta viena,,, tad butu jaataisa VOTE lai uzzinaatu ,, jo domas daliitos .. !
  3. Kur var noka4at CS 1.6 kartes kuraas ir kkadi braucamie,,, [ masiinas, skuuteri utt.. ] Mekleeju google.lv - bet taa tante neko neatrod,,, Plzz... paliidziet,,, pasakiet kaadu adresiiti kur var novilt braukshans kartes ..
  4. nu baacxc,, jau paarinstaleeju kaadas 10x... nekas nemainaas,,,, ko citu dariit ?
  5. ko lai daru ja palaizot CS:S izlec shaads ERROR CANNOT UPLOAD filesystem_steam.dll tas fails man mape ir bet kapee tad lec,,,?!
  6. Tip,,, kad uzspiezu Internet atrod man daxuja serverus,,, gandriiz visos ejot iekshaa paraada Invalid CD-KEY Ko jadara lai ta nebuutu,, ?! CD-KEY es dabuuju,, bet kur man vinjsh jaaraxta,, naf kur ieraxtiit,, nekur neprasa,,, ! tikai raada INVALID kkaadu falu vaig,,?!
  7. sk,,, paldies, par atbildeem,,, ta4u ,,, atradu taadu lietu kaa SCRIPT un visu sho mineeto var paveikt ar SCRIPT ,, gan iero4u nomainu momentaalp, bez aiztures, gan AWP meerkis ir utt.. ! bet, vienalga paldies ,, !
  8. Noskatiijos LATVIJA-KRIEVIJA machu ,,, un ieveroju, ka vinjiem iero4i mainaas momentaali,,, Nu piem. Eju ar AK-47 ( parasti spiezot Q - parlec uz pistoli, kura tiek ar papildus kustibam uzvilkta utt. ), bet ko jadara lai iero4i parslegtos bez liekam kustibam un uzlades ,, !? Kkas konsole jaraxta ,, ? un ja jaa, tad kas ? Luudzu paliidziet,,, !
  9. Tip,,, uzliku monitoringu uz sava WEB ,, savam CS 1.6 serverim... Plaidu,,, viss iet,, iznemot vienu lietu,,, Vietaa kur jaaraadaas kartes (mapes ) bildei,,, ir krusts,, nu tip to karshu atteelu naf,,, ! kur lai vinjus dabon un ka lai pievieno,,,?!
  10. Spied šeit Nomaini servera IP uz kko sakariigaaku,,,! piem,,, ( cs.flameable.lv , cs.airwalk.be utt...! )
  11. 1. Pārbaudi vai servera uzstādījumos ir aktīvs "allowdownload" 2. Ja nevelk tas nozīmē ka tu kkurs esi kļūdījies ar kkadiem failiem...!
  12. kaa lai es zinu kas pa lapu un ko ka4aat,,,!
  13. iisteniiba tie 2200+ noziimee kko,,, kr4 tas ir uz leju,,,, piem 2200+ ----> 1800 Mhz
  14. nav,,,viss ir ok,,, un ir taa ka dazas 4akareejas kaa jau stastiiju,,, bet dazas ir pat taa ka ka iet ieksaa uzreiz met no CS araaa ,,, bez ERROR,,,! nax taa,,,?!
  15. Tip uztaisu caur Valve Hammer Editor savu mapi. Paarbaudu vai nav ERROR, - NAV,, Sakompileeju - viss kaartiibaa.. Nekaadu gljuku nav... Bet kad ieeju CS un uzlieku to karti , peec sava izskata izveleesanaas es parados - NEAVRU PASKRIET< KUR MAN KUSTAAS ROKAS UN VISS PAREJAIS TUR PALIEK TAA KAA IEZIIMEETS VISS< KUR ROKA UZBIIDAAS TUR ARII PALIEK ZIMEEJUMS ROKAS<,, ! nu KR4 viss salgo kopaa,,,, nav nekaadu textuuru ,,, viss melns,,, nekas neshancee,,, kapee taa,,? ko lai daru,,,?!
  16. nu sorrry,,,, anglu valodu zinu ljoti labi,,,,taa kaa ar to man nu to4 nav sliktas attieciibas,,,,! bet tikuntaa,,,, it ka tai ffailaa atradu ERROR,,,, ---> hlvis v2.5.3 rel Custom Build 1.7 (Dec 9 2002) Zoner's Half-Life Compilation Tools -- Custom Build Based on code modifications by Sean 'Zoner' Cavanaugh Based on Valve's version, modified with permission. Submit detailed bug reports to ([email protected]) ----- BEGIN hlvis ----- Command line: D:\PROGRA~1\Valve\hlvis.exe "D:\Program Files\Valve\cstrike\maps\ssdd" Error: Portal file 'D:\Program Files\Valve\cstrike\maps\ssdd.prt' does not exist, cannot vis the map ----- END hlvis ----- bet ko lai daru,,,? tip rada ka nav kkada ssdd.prt faila tai mapee,,, kas tas par failu un kaa lai es vinju tutr dabuunu iekshaa,,,?!
  17. kaa organizeet BAn listu,,,? piem es uzmetu BAn,,,,! izsleedzu servri,,,ieeju banned.cfg un tur man ir,,,,! bet kad BANotais cilveeks iet ieksaa vinjam raaadaas NOT RESPONDING nevis YOU HAVE BANED,,, nax taa,,,!?
  18. nu da a ko lai es daru lai man nebuutu tas ERROR,,,<?!
  19. ** Executing... ** Command: D:\PROGRA~1\Valve\hlrad.exe ** Parameters: "D:\Program Files\Valve\cstrike\maps\ssdd" hlrad v2.5.3 rel Custom Build 1.7 (Dec 9 2002) Zoner's Half-Life Compilation Tools -- Custom Build Based on code modifications by Sean 'Zoner' Cavanaugh Based on Valve's version, modified with permission. Submit detailed bug reports to ([email protected]) ----- BEGIN hlrad ----- Command line: D:\PROGRA~1\Valve\hlrad.exe "D:\Program Files\Valve\cstrike\maps\ssdd" >> There was a problem compiling the map. >> Check the file D:\Program Files\Valve\cstrike\maps\ssdd.log for the cause. ----- END hlrad ----- Nax man taa raada,,,? Tip rada ka nevar nocompileet,,? naax,,,? ko lai dara lai ta nebuutu,,,?
  20. ** Executing... ** Command: D:\PROGRA~1\Valve\hlrad.exe ** Parameters: "D:\Program Files\Valve\cstrike\maps\ssdd" hlrad v2.5.3 rel Custom Build 1.7 (Dec 9 2002) Zoner's Half-Life Compilation Tools -- Custom Build Based on code modifications by Sean 'Zoner' Cavanaugh Based on Valve's version, modified with permission. Submit detailed bug reports to ([email protected]) ----- BEGIN hlrad ----- Command line: D:\PROGRA~1\Valve\hlrad.exe "D:\Program Files\Valve\cstrike\maps\ssdd" >> There was a problem compiling the map. >> Check the file D:\Program Files\Valve\cstrike\maps\ssdd.log for the cause. ----- END hlrad ----- Nax man taa raada,,,? Tip rada ka nevar nocompileet,,? naax,,,? ko lai dara lai ta nebuutu,,,?
  21. nee,,,nu ir kkadi gljuki uz PC,,, man piem,,,ka PC iepirku RAM bija 256,,,,, a tagad nez kadaa veidaa kkaa sapisusies uz 223,,,,! kaa tas var buuut,,? man agraak bi WIndows Vista, a tagd man vairs neljauj instaleet jo RAM pa maz... nax taaa,,,?1
  22. Daudziem PC ir alergija pret CS 1.6 un visu kas saistiits ar to,,,,!
  23. Nu daa,,,,vnk stulbas atbildes,,,, tas ir tapeec kad tev nav HLDS crack,,,, nocracko HLDS.exe un probleema buus atrisinaata,,,, CRACk vari dabuut arii pie manis,,, ---> Skype ---> tntexplode
  24. nesaprotu kaada tiem portiem noziime,,,serverim vsp portu nevaig aiztikt un nekas ne4akarresies,,!
×
×
  • Create New...