Jump to content
GIGN Forum

snake

Mirstīgais
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by snake

  1. Esmu uztaisijis webu pec mostwanted.lv pamacibas bet problema ka savaa webaa varu ielikt skinu sikns ir nokacats bet nezinu kur lai baz un ka lai aktivizee help help!
  2. Esmu uztaisijis webu pec mostwanted.lv pamacibas bet problema ka savaa webaa varu ielikt skinu sikns ir nokacats bet nezinu kur lai baz un ka lai aktivizee help help!
  3. Manaa problemaa vajagaa web hoting! bet problemaa ir tadaa kas tas ir? ka lai izdaru lai man atraak ladee failus no servera ja kads var tad pastastat kas ir web hosting un ieliekat lv valoda adrsii kur ir par brivu!
  4. Lūdzu atbanojat manu otru profilu uz nika k-l-a-v-s Plz!!
  5. Nolāde automatic_knife_duel.amxx no www.amxmodx.org un pec tam nāc uz šo topicu un no drūmaa nolādē modules.ini un ielic c:/Program Fails/valve/cstrike/addons/amxmodx/configs/ Un lieta darita tad ej serverii un izaicini visus uz dueli!!
  6. Moška deretu tev ielikt tos failus restartround.amxx un sma!! Jo vinus no tas adreses nevar novilkt!!
  7. Man ir viena problēma!! Es serevrii ieliku hltv_invait, viss iet!! Bet kad ieeju serverii hltv ieksaa nav!! Kā lai sataisa lai man serevrii būtu hltv ludzu palidzat!! Varbut sis plugins nemaz nav istais plz plidzat!
  8. Tad vinam iet?? Nu ja nejiet nem to failu!! swds.rar
  9. Uzrakstii konsulee amx_plugins!! Tad tu redzesi vai tev stradaa visi plugini!!
  10. Tas ir Roundsound.amxx Vari nokačat no www.amxmodx.org
  11. drumaiss!! Ty ja kadam nejiet tad velak no drumaa modules.ini
  12. Sory kad rakstu bet ta ir problema!! Es ielku serverii pluginu lai litu asinis kad ir mazak par 20 hp!! Ok viss stradaa! Bet kad man ir par 20hp mazak list asinis uz lidzi velkas kautkadi burti kautadi cipari kautkadi dzelteni pleķi!! Kas tas ir?? Kā lai to dabū nost!!
  13. Man bija!! ari 1.60 bet ta pat negajaa visu izmeģinājos!!! Palidzat tak kads!!
  14. Njaa man tā bijs kz mod!! Pirmajaa reizee gaja otrajaa nee!! Bet ja tev vajaga csdm normalu kas iet tad mans skype klavs13
  15. Bosssters ir labaa manta bet drusku komois gļuko!!
  16. Vrbut netii palidzesi atrisināt problēmu!!
  17. Izmeģinaju vius jus ieteikumus bet nejiet!!! Es zinu kat kautkas bija jamaina mudules.ini bet neatceros!!
  18. Nju es uzinsteleju jauno amxmodx!!! Bet nejiet ta pat!! Sitaa vajadzet iegriesties netii!!
  19. Man ir jau jaunākais amxmodx 1.71!!! Bet es atceroes kad draugs kautko modules.ini mainija lai ietu bet es neatceros ko vins mainija!! Tapec seit es rakstu!
×
×
  • Create New...