Jump to content
GIGN Forum

snake

Mirstīgais
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

snake's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Esmu uztaisijis webu pec mostwanted.lv pamacibas bet problema ka savaa webaa varu ielikt skinu sikns ir nokacats bet nezinu kur lai baz un ka lai aktivizee help help!
  2. Esmu uztaisijis webu pec mostwanted.lv pamacibas bet problema ka savaa webaa varu ielikt skinu sikns ir nokacats bet nezinu kur lai baz un ka lai aktivizee help help!
  3. Manaa problemaa vajagaa web hoting! bet problemaa ir tadaa kas tas ir? ka lai izdaru lai man atraak ladee failus no servera ja kads var tad pastastat kas ir web hosting un ieliekat lv valoda adrsii kur ir par brivu!
  4. Lūdzu atbanojat manu otru profilu uz nika k-l-a-v-s Plz!!
  5. Nolāde automatic_knife_duel.amxx no www.amxmodx.org un pec tam nāc uz šo topicu un no drūmaa nolādē modules.ini un ielic c:/Program Fails/valve/cstrike/addons/amxmodx/configs/ Un lieta darita tad ej serverii un izaicini visus uz dueli!!
  6. Moška deretu tev ielikt tos failus restartround.amxx un sma!! Jo vinus no tas adreses nevar novilkt!!
  7. Man ir viena problēma!! Es serevrii ieliku hltv_invait, viss iet!! Bet kad ieeju serverii hltv ieksaa nav!! Kā lai sataisa lai man serevrii būtu hltv ludzu palidzat!! Varbut sis plugins nemaz nav istais plz plidzat!
  8. Tad vinam iet?? Nu ja nejiet nem to failu!! swds.rar
  9. Uzrakstii konsulee amx_plugins!! Tad tu redzesi vai tev stradaa visi plugini!!
  10. Tas ir Roundsound.amxx Vari nokačat no www.amxmodx.org
×
×
  • Create New...