Jump to content
GIGN Forum

Tumshais

Game Admin
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Tumshais's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

3

Reputation

  1. 1. + Comshut par to map list (kkur jau biju savu list ar map salicis) def map jau nu vismaz man apnika 2. 3min līdz map beigām vajag votemap pluginu ar 5 map izvēlēm 3. par pluginu /iedot un no savas puses gribētu pluginu kurā informē kurš no sava tm tevi noflešo 4. FF vajag atstāt (tas nav war3) 5. slot uz 32 ( jo 10/10 ir par maz) , būs vairāk vietas , būs lielāks vidējais rādītājs.
  2. The same...ANTI! 20h ...beidz tas nav nopietni. Nospēlē vismaz 100h uz 1 nick (nedabūjot ban) un tad var mēģināt vispar kko. Ir tak HLTV.
  3. hmm labi lai būtu - REC ...redzēts diezgan bieži . ...serverī ar mulķībam neizceļas. (redzēsim, kāds būs ja iegūs acc) ...+/- okay online time. ...par to vai atpazīst [] ? Man nav informācijas.
  4. Nekas pret tevi man nav, bet ANTI pagaidām dēļ online time. --- SaS^MAN ; ModeratO --- WTF? kas tie par cilvēkiem? Kad online time būs vismaz 100h tad no manis būs REC, ja nepaspēsi pa šo laiku sastrādāt muļķības. GL
  5. Paldies Jums par Rec, viss kārtībā. Taisam ciet.
  6. XM jeb xmap ir tāda opcija, kura dod neierobežotas iespējas. Tamdēļ ir uz skaita un vajag rakstīt iesniegumu Valsts Drošības Dienestam par atļauju izsniegt šādu neaprakstāmu iespēju.
  7. Nekas labs nesanāks. Adm tiesības prasa vnk, lai būtu. Anti.
  8. Es visu saprotu, ka cilvēki mēs visi esam aizņemti n'shit, bet ar to ka tiek vilkts laiks nekas uz priekšu neies un Pub labāks nepaliks. Tas tak ir tikai xvote, nekas nozīmīgs Jums, bet vērā ņemams papildinājums Man!
  9. Sveiki, varbūt par ātru prasu, bet man ļoti vajag xvotemap. Pa šo laiku nekādus "kasjakus" neesmu sastrādājis. Bieži īpaši pa dienu ir tā, ka vajag uzmest votemap, bet nav kas to izdara un tāpēc tauta bieži pazūd. P.S. zinu arī citas map izņemot : de_dust2 de_aztec de_inferno de_nuke Un vel kas, būtu labi ja varētu uzlikt man xb acc uz war3, varētu palīdzēt war3 adminiem ar reportiem chata. xj bija domāts kā J flags = amx_votemap nevajag man (tagad) amx_map tikai votemap
  10. Anti 1. nesen, kad biju pubā man šis indivīds likās aizdomīgs (aizdomas par wh) 2. First Seen 2014-02-15 00:47:12 ... nopietni?! ar Online Time 43:22:08 ....tu laikam joko 3. Visi tagad lasa šo uz GO! pēc acc
  11. Es nezinu kā jums, bet man liekas ka UMad nedabūs acc šajā topic ( vismaz pagaidām) , bet pārējie adm savā starpā nedaudz padirsīsies.
  12. Teddy - nepiekrītu, man de_aztec vispār tā so so. Man patīk daudz dažādas map, gan fy_, gan cs_, gan as_ map tipi ( nedomāju, ka vajag uzskaitīt). Un ar xvotemap es saprotu ko darīt. (xvotemap es uzskatu, ka man vajag tik pat cik kick/ban, jo mapcikls pubā bieži nobrūk, un tiek spēlēts 2x pēc kārtas viena map un ne vienmēr tā labākā). sluT un R_ : Jūs esat mani tikai dažas reizes kick deļ tā, ka atrodos specos ( un Tikai pēdējā mēneša laikā ), un būtu muļķīgi pateikt, ka visas 96h nosēdējis specos! Kritika ir laba, bet tikai tad ja tā ir pamatota! P.S. anyway paldies par Jūsu REC!
  13. Vecums : 25 Nodarbošanās : mērķtiecīgi strādāju. Pieredze CS/CSS/TF2; CS ( ļoti daudz ) CSS (ir spēlēts bet nesaista) TF2 (pāris reizes pamēģināju, bet arī nesaista). Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks piešķirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Labums būs tāds ka es atvieglošu nastu citiem adm ar savu aktivitāti serverī. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Jebkurā laikā, kad vien ir laiks. Links uz spēlētāja statiem; http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=13409 Nick reg ir. Info par mani sīkāku šaubos vai vajag, jo nedomāju ka kādam tas interese. Acc vēlos uz pub servera. Ceru uz bāzes paku. Paldies.
  14. Jau sen interesē viens jautājums. Uz cs.gign.lv varētu uzlikt pluginu, kas informē par Team Flash. Tāds plugins bija uzstādīts uz Bagem, un likās diezgan noderīgs.
×
×
  • Create New...