Jump to content
GIGN Forum

batjana

Game Admin
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by batjana

  1. Nu serverī neesmu paradījies nedēlu/divas. Nekad neesmu Tevi ievērojis. Iespējams Tu biji ļoti aktīvs 2004. gadā, bet nu par to Tev ACC nedos. PRET!
  2. Viņš domāja, ka par Reg Nick nav jāmaksā.
  3. Var taisīt ciet, ja jau cilvēks pret reg nick.
  4. Nu ja pa tēmu, tad es PAR! Ja salīdzināt kandidātus MAD un šo, tad šis būs daudz labāks. Sapratu, ka nebūs regnick, žēl.
  5. Personīgi man ar viņu nebija nekāda konflikta. Uz mani nav muti virinājis ne izteicis kādas replikas gan pirms acc, gan kad ieguvu acc. Gluži pretēji, CS vidē ātri atradām kopīgu un ADEKVĀTU valodu. BET uz citiem MAD tu gan esi mutīgs, voteban arī esi izmantojis, lai vnk kādu izmestu dēļ tā, ka Jums ir izveidojies konflikts čatā. WH un citas palīgprogrammas atpazīt var. Ir zadrots, kad nav pie savas vecenes uz Rīgu atbraucis. Domāju ir āri pietiekami pieaudzis cilvēks, ka sapratīs, ka acc dot arī savu nastu līdzi. Vairs nevarēs kādam brīvi di**t pretī, bet būs jāliek gags. Takā MAD, viss atkarīgs no Tevis un domā līdzi. PAR!
  6. P.S. Stati ----> http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=1686
  7. Hallo, Tātad, pirms kāda laika Jūs man piešķīrāt uz MAIN bana tiesības, kā es pildīju savus pienākumus, nes man spriest, bet Jums, skatieties banlistu un sūdzības... Es, protams, zinu, ka man ir ļoti maz stundas, bet šobrīd viņas nevar sakrāt, jo serves tukšo! Līdz ar to lūdzu lielo acc paku, tāda kas man ir war3.gign.lv un ļoti vēlos votemap vai xmap, jo šobrīd ja ir vēlme spēlēt, tad tās komandas ir nepieciešamas. Paldies, batjana..
  8. Zinu, ka nevaru dot REc/ANTI, bet gribās pateikt labu par šo čali. Tagad bieži uzturos CSS un viņš tur dzīvo. Biežāka admina tur nebūs.
  9. Paklausoties Tevi, apkārt ir vieni mēsli! Un tieši Tu pavelc pēc tā kurš pie klavas kad tiek uzreiz kļūst drosmīgs.
  10. Principā tā arī es uzskatu, ka ja esmu war3 admins, tad pieņemu lēmumus tikai war3 serverī! GoD, nav problēmu, tad šo verat ciet, jo arkātras gadījumos banošu caur war3. Danke.
  11. Tad sanāk, ja es viņu nobanoju caur war3, tad viņš ar pubā uzreiz izlido? nice.
  12. Ieliec pieradījumus lūdzu ,kur es tavu skillu sajaucu ar WH, kur Tevi apcelu? Niku nomainiju uz Klavs, jo pie manis viesojas draugs un es nevelejos lai spele ar manu niku, jo tieši tāpēc, ka esmu admins war3! Un vispār, piedod, bet Tevi kā spēlētāju un adminu neatceros... Bet ja kaut kādā veidā aizskāru, piedod, bet ceru, ka Tu te neliec jau 2 postu tikai tamdēl, ka tev atteica accuz pub.
  13. Nav iemesla prasīt xb, ja uzreiz pazust!
  14. Gestapo, tūlīt velku āra latv. val. grāmatas un aiziet...
  15. Laba diena. Vai ir iespējams uz PUB dabūt komandu xb? Pamatojums - ļoti bieži spēlēju tagad pub un gadās kad nav lielo adminu uz vietas. Rakstu īso pieteikumu jo esmu war3 admins. Paldies. EDIT: stati ---> http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=1686
  16. Sveiks visiem. Draugs nopirka jaunu loptopu, noládéja CS 1.6 un saskáras ar problému. Ieejot csa, viss ir nenormáli liels un nevar nomainít nekádus optionus, jo vi'nu vnk neielien ekrána. P.S. vi'nam stáv Windows 8. HELP. P.S.S. nonsteam
  17. Skills ir. Atpazīst čīterus. A nervus savaldīt tomer arī prot. Es PAR
  18. Ko Tu no fragiem vsp saproti!!! CS ieinstalē kompī, tad parunāsim.
  19. Serverī ir tikai viena problēma, un tā problēma seko jau no CS 1.3 laikiem un tas ir DD2... Nu cik var drillet to mapi? ieejot citos pasaules serveros viņas pat nav maplistē....
  20. Paldies, visu atradu, varat slēgt ciet.
  21. Nē, to es visu zinu, bet problēma tanī, ka man nav CS:go consoles..
  22. Čau visiem! Esmu war3 piekritējs, līdz ar to CS:GO daudz ko vēl nezini, bet sāku iepazīt šo virtuālo pasaule arī un ,protams, rodas uzreiz problēmas. Man ir steam CS:GO, connectējoties uz go.gign.lv ielādējot līdz galam, man viņš kiko ārā, varbūt tas ir dēļ regnika? Ja, jā, kur cs:go man rakstīt setinfo? Ja, nē kāds tad ir iemesls? Paldies, batjana.
×
×
  • Create New...