Jump to content
GIGN Forum

Liepajas Suteners

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Skype
    artis606

Profile Information

  • Gender
    Male

Liepajas Suteners's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Man SWAT tagat ir tikai tāpēc,lai nepazaudētu savu skoru un tas,ko raksta SWAT klana biedri nenozīmē,ka es arī to pašu domāju!Jā varbūt dažreiz ir pasprucis,bet ja būtu admins noteikti nemētātos ar tadiem vardiem,bet gan pārbaudītu kārtīgi!
  2. Manuprāt vecums nav šķērslis,domāju,ka varu pieņemt nopietnus lēmumus, noteikti neēsi mani sastapis css un vēl īsti mani nēesi iepazinis! Regniku centīšos nokārtot! P.s Dodot man iespēju cerams,ka sapratīsi,cik spējīgs un atbildīgs esmu!
  3. Kā jau teicu,nēesmu foruma cilvēks!Ja serverī ir kāds čīteris,nenaku uz Forumu rakstīt reportu!
  4. 1)Vecums-15 2)Nodarbošanās-Skolnieks 3)Pieredze CS/CSS/TF2 -CS1.6 spēlēju pusi savas bērnības,kopš majās bija dators!Tagat esmu sācis spēlēt css,tur esmu ļoti aktīvs-no rīta līdz vakaram! 4)Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem?Noteikti pildīšu visus ADMINA pienākumus,banošu 4īterus,gagošu tos,kuri runā rupjības un mēdz uzlikt skaļu mūziku pa saviem "Čarkstošajiem" mikrofoniem,un noteikti slayošu tos kuri nepilda misiju utt. 5)Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros- Pirmdiena-16:00-01:00 Otrdiena-16:00-01:00 Trešdiena-14:00-01:00 Ceturtdiena-19:00-01:00 Piektdiena-19:00-Nenoteiktam laikam Sestdiena-10:00-nenoteiktam laikam Svētdiena-10:00-01:00 Protams,ka tagat nāk Vasara!Tas nozīmē,ka sreverī būšū gandrīz visu laiku(-no rīta līdz vakaram),bet nooteikti,ka būs arī tadas dienas,kad serverī būšu mazāk,jo vasara arī ir jāizbauda 6)Linki uz spēlētaja statiem-Vecais niks-http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=19500 Tagadējais Niks-http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=47216# 7)Adminiu atbalsts-Pirms rakstiju pieteikumu,paspēju dabūt REC no epro* un Pīlītes,bet ceru,ka vēl ir kāds admins kurš mani atbalsta! Nospēlēto stundu sakaits-200,kopā ar abiem profiliem sanāk 200h OBLIGĀTI reģistrētais niks vēlamajā serverī-Diemžēl šo nēesmu izpildījis,bet es ceru,ka uzradīsies,kāds labs cilvēks,kuršatsūtīs man ielūgumu Topiku skaits-50-Diemžēl šis arī nav izpildīts,jo nēesmu ļoti aktīvs Forumā,bet esmu ļoti aktīvs cs:s,ļoti daudz darbojos tur Ceru,ka šis Pieteikums ir salasāms un gaidīšu jūsu atbildi!Ceru,ka auzticēsiet man admina pinākumus!
×
×
  • Create New...