Jump to content
GIGN Forum

aisventura

Mirstīgais
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aisventura

  1. Max max max krutāk būtu, ja kāds jūs uzklausītu, un jūs nerunātu paši ar sevi. Protams atbalstu visas šīs idejas, bet viņu ir tik daudz, ka diezvai viņas visas tiks ņemtas vērās, ja nevar safixot pat visparastākās lietas.
  2. Atnāku mājās, izdomāju, ka jāiet kāds nošaut, ieeju webā paskatīties, kas pa mapi, ieraugu Degrootkeepu, uzreiz tāds Nav vajadzīga šī mape, vienkārši vajag ielikt jaunas mapes, vienalga kādas, bet jaunas. Un, manuprāt, daudzi spēlē neskatoties kāda mape. LIECIET MAPES!
  3. Ļoti gribētos pl_barnblitz , ļoti patīkama mape. Izskatās, ka nav īsti jēga te izteikties, jo adminiem ignore uz šito, bet nu cerams, ka kaut ko ieliks.
  4. Tā kā jau atkal kādu laiciņu spēlēju Tf2 Gign'a serverī, tad atkal prasās pāris jaunas mapes. -un nodomāju, ka, varbūt, tagad, kad jauns gads, kāds varētu arī kaut ko izmainīt. Tā tad gribētos, lai tiktu ieliktas mapes, kas iepriekš tika minētas vai vismaz kaut ko jaunu, kā arī no "nominate" menu izņemt dubultās mapes kā, piemēram, tc_hydro.
  5. Gigns par lepnu, lai klausīto mirstīgos.
  6. Pārdodu Strange Pain Trainu pa 0,22
  7. Kas notiek? Vienu vakaru kaut kas bija, bet tagad atkal nekā. Kas vispār ar aktivitāti Gignā? Tas nav normāli vairāk.
  8. Cik noprotu, tad tagad tikai jaunās mapes iet uz riņķi. Būtu arī jauki, ja pieliktu pie "nominate".
  9. Jā, kā arī piemest ctf_mach4 un uzlikt, ka viņa ir tikai no rītiem.
  10. Cik var runāt- kaut kas jādara. Davai Tedij!
  11. Ja domā Votā, tad tas, man liekas, ka ir tādēļ, jo kad Tedijs lika tās tipa jaunās mapes, tad ir ielicis pāris mapes dubultā. Tās ir tc_hydro, Granarijs un vēl kāda.
  12. True story, bet viņš jau tik bieži nemaz nespēlē. ;D Un gribu atgādināt, lai sataisa tās mapes, saliek visu kur jāliek.
  13. Gribēju pateikt, lai pieliec šīs mapes arī pie "nominate" izvēlnes. Jo savādāk pat nezinu, kuras mapes tika ieliktas. ;D
  14. Gan jau, ka ar laiku tā mapi ieietu "modē". ;D Vajag tikai pamēģināt.- kādēļ neviens no bosiem šeit neraksta?
  15. Visas šīs mapes ir superīgas un būtu ļoti laimīgs, ja viņas ieliktu. Un rekur mēēlēēēēēēē mapes nosaukums- cp_degrootkeep un ŠEIT, laikam, ka var nokačāt.
  16. Tas arī, bet runa par to, ka vajag vēl klāt kādas mapes.
  17. Nu tas gan, bet ar laiku viņas iespēlētos, jo man, piemēram, tiešām ir apnikušas šīs dažas mapes. Tas gan un man viņas tieši patīk, jo retāk tiek spēlētas un ir savādākas nekā citas.
  18. Gan jau, ka neesmu vienīgais, kas tā domā, tādēļ taisu topicu. Kā jau daudziem, ieskaitot mani, ir apnikušas šīs pāris mapes, kas ir map listā un iet uz riņķi. Ko es ar šo gribēju panākt ir tas, lai tiek papildināts map lists. Mapes nav grūti sadabūt, tādēļ būtu ļoti jauki.
  19. Pārdodu Killer's Kabuto, Tyrant's Helm (violetā krāsā) un Baker Boy. http://steamcommunity.com/id/aisss
×
×
  • Create New...