Jump to content
GIGN Forum

Čaks Kulakovs

Mirstīgais
  • Posts

    215
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Čaks Kulakovs

  1. Domāju vienkāršāk būtu uztaisīt vēlvienu windows pieejas kontu bez administratora privilēģijām. Ja mēģinās ko instalēt/dzēst būs nepieciešama administratora parole.
  2. Pieņemu, ka pixmania.lv zini jau, bet varbūt citiem noder. Vēl ir tāda lieta kā markit.eu/lv (agrāk laikam saucās hermitage.lv), tiesa viņi tirgojās tikai ar juridiskām personām. EDIT: laikam tomēr tas markit nav tik lēts. Savulaik jau baigi reklamējās, ka visu var iepirkt pa tiešo no Eiropas bāzēm, izlaižot loģistikas centru un mazumtirgotāju. Tagad laikam sistēma mainījusies.
  3. Interesē, kur masveidā ir pieejami .flac mūzikas faili? Pašmāju trakeros ir diezgan skopa izvēle, savukārt pirātulīci neforšs ātrums. Šī ir jūsu iespēja padalīties ar ārzemju trakeriem
  4. Es nerunāju par muitas nodokli un atmuitošanu, es runāju tieši par PVN precēm virs 10 EUR. Atradu :
  5. Īsti neiebraucu. Tad to pievienotās vērtības nodokli maksā saņēmējs, ja? Un kur notiek tā samaksa?
  6. Šie arī ir dažādi, un no viņiem neko neuzzināsi Bet šis nav dāžāds, un vienmēr pateiks kur vaina
  7. Čaks Kulakovs

    First!

    Pohuj jau ir, bet šis variants nedaudz dīvaināks. Jēga tāpat nav, Thank (un iepriekšējos " + - ") nevajadzētu likt par piekrišanu kāda viedoklim, bet gan par lietderīgu postu.
  8. Steamā nekas nav lēts, tas ir pilnīgi normāli. Pirkt pa pilnu cenu tur nav prāta darbs, tāpēc spēles ir ņemamas tikai ar lielām atlaidēm.
  9. Vari arī kā normāls cilvēks izmantot multimetru, bet esmu 98% drošs, ka tā būs laika tērēšana (baroklis visticamāk nav vainīgs).
  10. Čaks Kulakovs

    Profesijas

    Vispirms iemācies latviski vārdus vispārējā izglītība un vidējā izglītība, tad sapņo par pamatskolas beigšanu.
  11. Vaina ir nevis elektrības pazušanā, bet gan vistīrākajā līkrocībā. Vienkārši tu uzinstalēji jauno windows uz nevis uz C diska, bet gan uz D. Tāpēc tev piedāvā, kuru windowsu startēt. Kā arī D disks rādās kā sistēmas disks, un nekādi lielumi/nosaukumi diskiem nav mainījušies. P.S. man vienīgajam kretinē šitie jēlie anglicismi?
  12. Teju serverī vairs nespēlēju bet atbalstu. Varbūt esmu tizls, bet 25% no votiem netīšām uzspiežas uz 1 vai 2 (mainot ieročus spēles karstumā)
  13. Nu viss iepriekšpieminētais pazudīs. Lai no tā atkratītos pat pārinstalēt nevajag.
  14. Nu ja gribi pārinstalēt, instalējot jauno windu pa virsu, tad vari vienkārši instalēt, kamēr esi ielogojies pašreizējā windows'ā. Tur arī piedāvās izvēlēties! Un, jā, netiek līdz galam izdarīts - disks netiek noformatēts, kas nozīmē, ka labi paslēpies vīruss tur arī paliks.
  15. Sestdiena laikam der. Cik cilvēki vispār piedalās? Laikam tomēr jūs paliekat četratā.
  16. bmw2212, nu tu esi vienkārši kadrs (cenzēti runājot). Paziņa ar te mēģina jaunu autiņu nopirkt, saka ka pilns ss.lv ar tādiem kā tu. Sludinājumā rakstīts, ka kā jauns, bez nekādiem vizuāliem/tehniskiem defektiem, aizbrauc uz sazin kurieni apskatīties, un izrādās ka ir kādā švīka, vai bukte vai vēl kas. Tad pārdevējs neveiksmīgi cenšas attaisnoties, un vienkārši gribas tādam pateikt sejā, visu ko par viņu domā, par laika izčakarēšanu. Ja tur kaut kas autiņam saaduzīts vai saplīsis, nepirks jau jebkurā gadījuma, bet vajag godīgi to sludinājumā pateikt, nevis uz vietas mēģināt ko gvelzt.
  17. Čaks Kulakovs

    Apavi

    Tad jau nav tik traki, daudzi veikali izsūta preces kā dāvanas.
  18. Čaks Kulakovs

    Apavi

    Butcher^, kāds jauns grozījums? Kur tu to izrāvi?
  19. Čaks Kulakovs

    First!

    Nu jā, izskatās, ka reputāciju sistēma nav domāta priekš šī foruma. Toties varbūt vismaz izzudīs trulie topiki/posti, jo visi baidīsies, ko rakstīt (ka tik mīnusiņus nedabū).
  20. Čaks Kulakovs

    Genius

    Jā, jo tavs "zaļais vads" nodrošina tikai 2 kanālus (ja pareizi saslēgsi, pie pašreizējās konfigurācijas, tad skanēs 2 tumbas). Tev vajag divus RCA to 3.5mm kabeļus, it kā neesmu manījis tādus veikalos, bet neesmu arī īpaši pievērsis uzmanību. Vispār kaut kā neticu, ka tev pārdeva tumbas bez tiem vadiem, visticamāk pazaudējis esi. Tu pats rādi sliktu piemēru EDĪTE: Jums patiešām vajag uztaisīt, ka 2 posti pēc kārtas apvienojas vienā.
  21. Čaks Kulakovs

    Genius

    Grūti saprast ko tu uzrakstīji, bet pieckanāltumbām ar analogu ieeju jābūt 3 vadiem (parasti: priekša, aizmugure, centrs), kuri spraužas pašā datorā.
  22. Oi, aizmirsu ierakstīt. Viss nokārtots, vairs nevajag
  23. kRi pazuda, vēlams būtu šo pasākumu pēc iespējas ātrāk realizēt, tapēc, ja kādam citam nav žēl 3min sava laika, tad dodoiet ziņu.
  24. Parcik banka manu jauno karti vēl ceps līdz janvārim, PayPal'am vairs nav no kurienes naudu ņemt. Tāpēc lūdzu kādu izpalīdzīgu, uzticamu GIGN'ieti palīgā. Vajag, lai man atsūta 19EUR uz manu PayPal kontu, savukārt es jums pārskaitīšu 14Ls uz jūsu bankas kontu. Jūs iegūstat ~0.5Ls un prieku par labi padarītu darbu. PM
×
×
  • Create New...