Jump to content
GIGN Forum

Predža

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Predža

  1. cik asprātīgi no tavas puses! :mIm:
  2. Manis rakstītais , žēl ka ne1 nevar palidzet
  3. Man arī tā agrāk bija ar Operu... Taču atceros kad pārinstalēju man visi iestatījumi bija palikuši.. pasties Program failos, nav kautkur aizķērušies? p.s. Iesaku lietot Firefox, cik lietoju, vēl neesmu saskāries ne ar 1 problēmu..
  4. ACP -> Manage Groups -> Izvēlies grupu, kurai gribi ielikt bildi -> Nem Edit Group un pie Group Icon Image ieraksti attēla adresi.
  5. neesmu nekur līdis, bet nu rindiņa izskatās šādi: <form action="{$this->ipsclass->vars[''board_url'']}/index.{$this->ipsclass->vars[''php_ext'']}" method="post"> varbūt zin kāds ko tur jālabo?
  6. Mēģini uzlikt uz nika! "niks" "parole" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
  7. Sveiki, man tāda problēma, es uzinstalēju IPB forumu, itka viss ok, instalacijā nekadus erorus neizmet, bet kad gribu iet iekšā forumā tad izmet šo: Parse error: syntax error, unexpected '{' in C:\AppServ\www\forum\cache\skin_cache\cacheid_3\skin_global.php on line 42 Nezinu ko darīt, agrāk statiem meta fatal erroru, tad izmainiju dažas lietas php.ini un viss aizgāja, bet tagad tiešām nezinu ko darīt, ceru uz palīdzību. p.s. Esmu izmēģinājis dažādas IPB foruma versijas: 2.1.6.; 2.3.3.; 2.3.4, etc.. uz visām met to pašu
×
×
  • Create New...