Jump to content
GIGN Forum

DjEdja

Mirstīgais
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

About DjEdja

  • Birthday 06/21/1992

Profile Information

  • Location
    Latvia,Riga
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://bond.oo.lv
  • ICQ
    0

DjEdja's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. Sveiki man te ir problēma ka es nevaru palaist serveri uz Linux Ubuntu! Kas varētu būt par vainu? Lejupielādeju tukšu serveri neuzliku galīgi neko pa virsu mēģinu viņu palaist bet rāda STARTING name: deathrun.sh start [FAIL]
  2. Nu paga paskaidro man lūdzu kāpēc man ir jāliek man uz savas kastes? Ja pirmkārt man stāv XP! Un otrkārt man serveri stāv uz Hostinga un tur ir linux! Man liekas stūlbus postus/topikus tgd te raksti tu nevis es!
  3. Un ko man tajā admin_amxbans.sma skatīties?? Nu likt pa jaunu amx baigi negribās!
  4. kāds te sakars ar papildus??? izlasi vel reizes 2 un moš sapratīsi! Runa iet par to ka serveris to komandu vispār vairs nezin! un nekāds mapchange nepalīdz!
  5. Sveicināti tauta!Vai kāds nezin kas varētu būt par vainu ka serveris vairs nezin tādu komandu kā amx_reloadadmins ?? No sākuma padomāju ka atkal amxx pazuda bet nē pats amxx iet un pārējās komandas amx_xxxx strādā!
  6. Njā tieši tāpati problēma zb jau mēnesis gandrīz pagājis naudu kā nesūta ta nesūta! :/ Stulbais kroplis pēdējā laikā sācis necelt manejo telefonu!
  7. varbū kāds varētu palīdzēt caur skype? vnk tiešām negriba likt to monitoru laukā!
  8. emm tu tipa domā no otra faila izņemt to funkciju?? vnk nēesmu nekāds spec tajos visos! em lūk ir rindiņas no 16 līdz 23 : function fragsort ($a, $b) { if ($a["frags"] == $b["frags"]) return 0; if ($a["frags"] > $b["frags"]) { return -1; } else { return 1; } }
  9. Sveiki gignieši sen nebiju pie jums vērsies bet lūk man uzradās problēma ar monitoringu lūk bilde : Mēģinu inklūdot 2 vienādus failus t.b. monik.php un tāds pats tikai ar nosaukumu monik2.php nu tipa lai rādītos 2 serveri bet nesanāk! Monitors izskatās lūk šādi : to ka viņš man uz skrīna izstās līki tas nekas! man galvenais lai kāds varētu palīdzēt ielikt 2 serverus monitoringā! Cerams ka es saprotami te uzrasktiju!
  10. em a nav vieglāk tev nokačāt linux serveri ar kautkādiem pluginiem vai modiem un viņus nahrenizēt ārā no tā lejupielādētā servera??
  11. pieienošos jautājumam par CS serveri uz win 7 ! lieta tāda ka man serveris palaižas bet neviens netiek iekšā pat es nevaru ieiet kā to var labot??
×
×
  • Create New...