Jump to content
GIGN Forum

Arush Sviestā Sagājis

vaR1aL
 Share

Recommended Posts

Vispaar jaa man jau sen besii Arush ar savaam tizlajaam voteem kaa pienjemsim uzmet assaultu kas reali means CT vnk tiek ownoti un pats zaraza speelee pie T un pirms votes pajautaaju vai nakamo nevareetu reali inferno tad tur paskaneeja no kaada cs_backalley ok to vareetu bet nee assaults tak ir kruts! :thumbsdown:

ka redzat man tur kkads gljuks ka spelejot pretinieks noslepojas kad redzu un spelejot vispar ka es nosleposhu. tas ir kkas saistits ar xpoint komandu kkur varbut esmu nobindojis, bet nezinu kur vel. ka vispar var nonjemt bindu?

un ko te vispar vel par kkadam votem chikst kkads klauns! tapec jau ta ir vote un izvele. speleju fanam un neko neesmu noziedzies. liekat man mieru ja, ne, es varu ko ljaunu nodariit.

un ko te vispar vel par kkadam votem chikst kkads klauns! tapec jau ta ir vote un izvele. speleju fanam un neko neesmu noziedzies. liekat man mieru ja, ne, es varu ko ljaunu nodariit.

LOL ? Diezgan dīvaini, ka tāds džeks ticis pie tiesībām. Vispār diezgan sakarīgs posts.

man patik visada veida joki, arii melnie. sadak te viss ir parak garlaicigs. katra zinja neko sliktu neesmu izdarijis un kljujmes delj kuram ir izveidots shis topiks ir noverstas. varat mierigi turpinat spamot kursh te ir gudrakais.

Edited by Arush

Kas taa par attieksmi? Varbuut pastaasti, kas tad tev tur iisti bija noticis? Un, bljeg, ja tu redzi, ka kaut kas nav kaartiibaa tad probleema ir janoveersh uzreiz nevis jaturpina speeleet un jabojaa speeleetprieks citiem speeleetaajiem! Kapish?

Un kaa mees varam zinaat, ka tu pats speciaali vinju nebiji uzbindojis? Tev tak patiik visaadi joki, savaadaak tachu te viss garlaiciigs paliek, ne taa?

viss tak kartibaa, ko jus te streso. tik ljoti gribas atnjemt man to aksesu? :) tad jums bus japienjem kadi 5 vietaa.. ar to skolas sakshanos un rudeni vai ko tur, tapat variak adminu serveri es neredzu, tie kas vasara paspeleja - tie pashi ari tagad un neviena jauna vai veca seja tur neiet iekshaa. + maplistu vajag paplashinat.

Edited by Arush

liekat man mieru ja, ne, es varu ko ljaunu nodariit.

pēc tāda teksta jau vien viņu vajadzētu nahrenizēt, atradies te draudētājs. Bet tā kā samurajs no dibena izvilka iemeslu, kāpēc šim kadram iedot tiesības, tad lai viņš pats arī domā tālāk.

tas tak nebij domats nevienam no jums :D ( nenoliegshu ka shis joks varbut neizdevas, bet uz poham galva tapat nestrada un kko jau bija jauzraksta netaa) zinu ka gignaa tik retais mak kko netaa pajokot un visi ir surie vechi, ka jau ripo pa kalnu bildes to var redzet XD protams ja nepatik kaa admineju, droshi var njemt nost.

Edited by Arush

eu, bet gign forumā ir atkal interesanti. ja visu laiku likās, ka īstās sadaļa ir spama, tad nekā! sūdzību sadaļa ir :rofl:

arush, tev neviens neko nelūgs! pieņemt 5 cilvēkus tavā vietā? es pats varētu sākt spēlēt war3, lai tik tāds arush neskraida pa war3 ar aksesu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...