SchWarZ ;) Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 No sakuma visu izmeta aaraa, pets tam kad sagajam atpakalj visiem niks bija nomainijies uz " cs.kso.lv_the_bes" + pats playeries visu laiku staiga pats uz prieksu, un cata kaut kadas hujnjas rakstaas.. WTF? Kas tie pa sudiem ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Mirca jau suudzejaas par shito. Kaads malacis laikam uzhakojis serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 kads iemet demo,gribas redzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Pieļauju domu, ka kautkur te varētu būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 naaksies nonest tos smerdeljus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 kāds nezin, kur stīmam glabājās screenshoti ? savādāk man ir tikai viena f`cking bilde no prinscreena. Visiem pēkšņi nomainās niki, uztaisās aliasi, kas saka, lai iet spēlēt, nobindojas automātisks walk, tad vēl paspīdēja rindiņa, kur Dr. Pain nomaina rcon_password. Ticu, ka tas nebija viņš, kā arī ticu, ka tie nebija kso. Kādam nav, ko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Da zabej, es ceru ka tam loham ir jautri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) nekaads hakeris vnk **. ****am nebija ko dariit Edited July 11, 2008 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) ...\Steam\steamapps\[steam acc]\counter-strike\cstrike EDIT: CS'a screenus taisa ar F5...vismaz iekš steam man tā stāv kā def poga priekš screen Edited July 11, 2008 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 mjā, tur jau skatījos. tātad man netaisās Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 BLLLLoda tagad es ticu tam ka ir uzlausts serveris dazhiem ir uzlikts uz W burta kill citiem bindi vvisskautkadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 iečekoju savu configu un jā, arī man uz w ir kill uzbindots. bet unbindall un exec config.cfg kaut kā novērsa šīs problēmas. tas nemaina faktu, ka kāds piš serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 mosk kads macho pilejis gjimi un uzjautrinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Hmm lasot šo topiku 2.reizi es atcerējos par vienu postu kurš pamazām sāk piepildīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Ar KSO tam nav pilnīgi nekāda sakara, bet tas daunis, kas to ir darījis, ļoti labi pārzin gan GIGN, gan, droši vien, KSO. Kā jau dažs labs ieminējās, nāk prātā Hivemind vai vēl kāds no dauņiem. IP ir zināma, gan jau kaut kā atradīsim vainīgo, un tad lai žēlīgi viņam augstākie spēki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 kāds cenšas kso ar gignu sanaidot. bet īstenībā diezgan smieklīgi. pacenties čalis! atrast un paša pirkstus paša di**aa iebāzt Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Par cik serverī IZŅĒMA ārā hltv uz to brīdi es pastāstīšu kas notika Vispirms visus noslayoja tad izmeta no servera un nomainiija niku TAD bija visaadas huinas uzbindotas uz W pogu un visu laiku kaads slayoja VISUS !!!! tad vienu briidi mani ar kaadu citu bet muus 2vus aizmeta uz kso serveri peec tam visu laiku slayoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 pareizi, sakas jau kaut kadas hujnjas kadu laiku pirms tam, de odigy mape tac man un vel laikam ari hitex(pareizi ne uzrakstiju ? ) un denjai ari laikam kjip sensitijs mainijas uz kaut kadu tur 100.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 šobrīd visiem tiek pamatīgi čakrēts configs. sens 100, skaņa tāda, ka var dzirdēt otrā bāzē bez maz vai. katru roundu kas cits. kādam tiek tiešām nav, ko darīt. visticamāk, ka viņš šobrīd lasa šo topiku un gardi smejas. lai jau papriecājas kādu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Labi labi, esmu mazliet par daudz iedzēris un gribēju mazliet pajokoties, atvainojos visiem kam sagādāju sirdssāpes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) Kā jau teicu, mans variants ir h!veminds, pieņemu, ka viņam vēljoprojām vēl ir naids uz mani, kurš gan cits mainītu tieši manu niku uz chiiteris. Ak jā, spēlēju ar niku bikl. EDITS: Pein? Lol? Edited July 11, 2008 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Labi labi, esmu mazliet par daudz iedzēris un gribēju mazliet pajokoties, atvainojos visiem kam sagādāju sirdssāpes. Hmm, Peins nepieļautu tādas gramatikas kļūdas un nerakstītu bez bolda. Tas sāk norādīt uz Haivmainda zagto paroļu datubāzi. Neticu, ka šo rakstījis Peins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) Tur jau nu točna kāds spēlējās ar nemirstīgajiem, jo cik zinu tad šitos visus prikolus agrāk nemirstīgie bieži darīja, protams, ar mēru Šinī gadījumā upuris laikam ir Peins P.S. serverī joprojām valda haoss? Edited July 11, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Kā arī tas, ka Peins, spriežot pēc topika, kas redzams zemāk, ir darbā. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=29070 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 gribas uzzinat IP to chalu , kuri te taisa suudus. Allworth nepateiksi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts