rD.chucky Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 Lieta taada, ka jau ilgaaku laiku speeleju uz servera cs.gign.lv un, manupraat, esmu nopelniijis tiesiibas uz sho severi ar speeli kaa taadu.. t.i speeleejot pie T biezhi vien ar burtu U noraadu T uzbrukuma virzienu, taadejaadi uzlabojot servera TP, pie CT daru diezgan liidziigi tachu nevis noraadot uzbrukuma virzienu, bet gan vietu spotu uz kuru uzbruuk T, kaa arii spotu kuraa taa ir uzlikta, ja man tas ir preciizi zinaams.. agraak ilgau laiku speeleeju 4tus PRo kaa members, tachu shobrid tur ir sanaacis kaut kaads JAMPATRACIS, taadejaadi mana izveele kriit par labu speeleshanai cs.gign.lv... Un 3ais iemesls tiesiibu ieguushanai vareetu buut taads, ka gadaas, ka es speeleeju no riita un tad paarsvara aadminu nav, taadejaadi, ja juus man dotu tiesiibas es vareetu taa saciit admineet no riitiem... Ar cienju chucky.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 nahuj divi posti jaataisa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rD.chucky Posted August 21, 2004 Author Report Share Posted August 21, 2004 ja esi admins izdzees nevis shito bet otru! pliiiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 ja esi admins izdzees nevis shito bet otru! pliiiz Btw tiesam kapec jataisa 2 topic'i? Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 null vote...tu savu spotu vari raadiit bet tas ir pie pakaljas lielaakajai daljai jo katrs skrien kur vinjam tiik [ d2 es pabljauju a2 raunda saakumaa no taa tolka nav jo kaads jau to ir teicis uz pub nevar buut runas par tp...] bla bla bla nulll vote - neDOT tiesiibas jo tu neesi forsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 chuck tu pats vari izdzeest topic... man vismaz taa skjiet, kaut kur right side bija podzinja viena.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 chuck tu pats vari izdzeest topic... man vismaz taa skjiet, kaut kur right side bija podzinja viena.. taadas podzinjas nav ja vien tu neesi foruma moderators un tev nav attieciigo pravu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 nu sanaaca vinjam miseeklis pa tiem 2 topic , katram var gadiities , par tiesiibaam es par , jo manupraat labs speletaajs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 Btw tiesam kapec jataisa 2 topic'i? Sorry nu pasakat ,ka nav spams , un peec tam veel pats atvainojas , psc.. BTW no manis REc Link to comment Share on other sites More sharing options...
rD.chucky Posted August 22, 2004 Author Report Share Posted August 22, 2004 -> extraordinary - neesmu padomaajis par to, ka varbuut pareejie speeletaaji tevi nenjem veeraa, jo speelee ne iipashi labi a? es piem. arii neklausiitu speeleetaaju, kas neizceljas ar labu speeli:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 Ja vote liek, tad kaut kāds pilnīgākais asshole's Link to comment Share on other sites More sharing options...
rD.chucky Posted August 22, 2004 Author Report Share Posted August 22, 2004 ko? aa ja izdara kaut ko vairaak nekaa citi tad DIBENCAURUMS! da tu neesi dandrs kaut kaaads? a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 nu tiesiibas ir jau ljoooti daudziem un jeega no vel kaada pasista admina kas raxtiis U burtus imho nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 ko? aa ja izdara kaut ko vairaak nekaa citi tad DIBENCAURUMS! da tu neesi dandrs kaut kaaads? a? uzlikt kretīnisku voti nav izdarīt vairāk kā citi, bet parādīt sevi no assholīgās puses Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 Varu dareet tu buusi kaarteejais forshais admins , kas katras kartes beigaas liks voti uz dd , dd2 un aztec ( citreiz arii uz inferno ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rD.chucky Posted August 23, 2004 Author Report Share Posted August 23, 2004 zin ko e svaru pateikt Dream un Gordon - juus esat pilniigi LOXI un zadroti, kaut kaadus murgus nesat un neko jeedziigu nevarat pateikt. 4ista mudaki blja es prasu vai varu dabuut tiesiibas uz gign a isu blja kaut ko piepishaas nevis uzraxta kaut vai rec vai antirec! blja varbuut es neesmu taads PIDARAS kaa tu, kam pilniigi vienlaga par to kaads ir citu viedoklis! GORDOn tu esi IDIOTS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 rD.chucky Posted on Aug 23 2004, 07:35 PM zin ko e svaru pateikt Dream un Gordon - juus esat pilniigi LOXI un zadroti, kaut kaadus murgus nesat un neko jeedziigu nevarat pateikt. 4ista mudaki blja es prasu vai varu dabuut tiesiibas uz gign a isu blja kaut ko piepishaas nevis uzraxta kaut vai rec vai antirec! blja varbuut es neesmu taads PIDARAS kaa tu, kam pilniigi vienlaga par to kaads ir citu viedoklis! GORDOn tu esi IDIOTS! vot kad iemaaciisies savaldiities un kontroleet sevi - tad VARBUUT tu dabuusi tiesiibas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 zin ko e svaru pateikt Dream un Gordon - juus esat pilniigi LOXI un zadroti, kaut kaadus murgus nesat un neko jeedziigu nevarat pateikt. 4ista mudaki blja es prasu vai varu dabuut tiesiibas uz gign a isu blja kaut ko piepishaas nevis uzraxta kaut vai rec vai antirec! blja varbuut es neesmu taads PIDARAS kaa tu, kam pilniigi vienlaga par to kaads ir citu viedoklis! GORDOn tu esi IDIOTS! Jaa , man tevis teishaam zheel - tev patieshaam ir psihiskas probleemas, nekas aizej uz tvaika ielu mosh varees kaaads paliidzeet, bet tu izskaties peec neaarsteejema gadiijuma, bet es jau neesu nekaads aarsts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 man shkjiet tam loljikam ir jaamirst un vinjsh mirs p.s. vinjsh mirs leeni un saapiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 4aki neuztraucies par savaadajiem postiem un postotaajiem jo sheit ir gign - taa tam jaabuut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 zin ko e svaru pateikt Dream un Gordon - juus esat pilniigi LOXI un zadroti, kaut kaadus murgus nesat un neko jeedziigu nevarat pateikt. 4ista mudaki blja es prasu vai varu dabuut tiesiibas uz gign a isu blja kaut ko piepishaas nevis uzraxta kaut vai rec vai antirec! blja varbuut es neesmu taads PIDARAS kaa tu, kam pilniigi vienlaga par to kaads ir citu viedoklis! GORDOn tu esi IDIOTS! muahahaahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 muahahaahahahah Un bucher kaa tu shito komentaatu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rD.chucky Posted August 24, 2004 Author Report Share Posted August 24, 2004 cilveek da blja man besii shitie daunji, kas ne pa teemu kaut ko dirsh! un otra lieta i taada, ka es driiz atkal beishu speelet cs taa kaa tiesiiba snemaz negribeeju dabuut se bet gan kaadam citam :D:D! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Skanēs pārsteidzoši, bet diez vai tev spīd dabūt tiesības šeit sev, kur nu vēl kādam citam. Bet nu labs nāk ar gaidīšanu - paies gadiņi 2, sasniegsi 15 gadu vecumu un dzīvē daudz kas var gadīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Topic Lock uz doto briidi tiesiibu pieprasiijums tiek noraidiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts