Jump to content
GIGN Forum

Valve Hammer


fearless
 Share

Recommended Posts

Pie FAQ nav ? Ir viens variants kapē. Ja tev ir CS serveris ? Ja ir tad viņš ir pie vainas man tā ar bija izlēdz serveri un izslēdz PC nevis restartē, bet izslēdz un pēc 10 min atkal slēdz iekša nu moš ar pēc 5 min var slēgt iekšā tad atver VHE pirms ieslēdz CS serveri un visam vajadzētu strādāt nu vismaz kādu laiciņu ja ielsēgsi serveri! :thumbsup: ,bet ja tev nav serveris tad.. nezinu, kas pa vainu! Pasaki vai viss iznāca ja nē es pateikšu kā var savādāk pagriest objektu tagad negribas rakstīt! :)

Link to comment
Share on other sites

Tad tev ir jādara tā paņem ar Selection Tool iezīmē to objektu, ko gribi pagriest. Tad augšējā rīkļoslā nospied Tools paņem Transform un atvērsies tev tāds logs, kur var atķesēt Rotate, Scale, Move atķesē Rotate un uzraksti pa cik grādiem gribi pagriest. :thumbsup: Ceru, kas viss iznāca.

Link to comment
Share on other sites

ko an es daritu ja nebutu si foruma un tevis ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Dzīvotu neziņā un neapskaidrībā par VHE visu atlikušo mūžu. :) Eu vecīt es tev uzreiz varu teikt ja tev rodas kāds jautājums un tu nevari atrast nevienā no šeit esošajām pamācībām vai FAQ atbildi tad apciemo šo web adresi. Tur vienīgi visas pamācības ir angļu valodā, bet visām ir bildes tākā nesaprast nevar. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...