Guest spirgala Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Atļauja no autora kopēšanai ir! Augstas kvalitātes video pamācībā uzraxtīšu visu nepieciešamo, lai iegūtu šādu kvalitāti - Lejuplādēt paraugu Sāksim ar to, ka demo ir jābūt sarakstītiem jau, jo būs jāuzstāda faili pa virsu oriģinālajam cs, kas padarīs cs praktiski nespēlējamu. Demo 1) Ja paši rakstam demo, tad atveram konsoli(console) un ierakstam iekšā record "nosaukums"(bez pēdiņām) 2) Ja demo ņemts no hltv, tad tas ir jāievieto cstrike direktorijā (standarts - C:\Program Files\Valve\cstrike) Ievads Lejuplādēt un uzstādīt šādus failus : 1) No HLTV - Lejuplādēt 2) No amx - Lejuplādēt 3) High Quality Textures - Lejuplādēt Ja kaut kādas neskaidrības, tur ir rakstīts, kas jādara 1. solis 1. Atveram cs (video uzstādījumi manā gadījumā - 800x600, 32bit) 2. Atveram konsoli (~) 3. Ja nav izdarīts, tad r_detailtextures 1 4. bind "f3" "startmovie 1 90" un bind "f4" "endmovie" - ar šīm pogām notiksies visa darbība 5. Rakstam viewdemo sampls.dem (demo nosaukums, protams, ir jūsu demo nosaukums) 6. Pagaidam pāris minūtes kamēr ielādējas demo (atkarīgs no PC jaudas) 7. Atrodam savu labo momentu un laicīgi nospiežam F3, lai sāktu rakstīties .bmp faili. Kad moments beidzas, tad spiežam F4. Piezīmes : 1 .bmp faila izmērs būs aptuveni 1.3-1.4 mb, tādēļ zināmu vietu uz cietā diska vajadzēs. Ieteicams lietot zaļu, auto-size( vai large) mērķi, lai tas būtu pamanāms. 2. solis Lejuplādējam programmu Videomach 2.72 - Lejuplādēt Var lietot arī jaunākas versijas, bet pats izmantoju šo 1. Ieinstalējam programmu. 2. Atveram programmu. 3. Atveram failus -> Open sequence starting with this image (ja izvēlēsieties 1 .bmp failu) Nebūtu ieteicams vērt vairāk par 1500 .bpm failiem, jo tad var vēlāk nevērties vaļā Vegas'ā. 4. Spiežam save (zilo disketīti) un savadam tā pat, kā attēlā 5.Kad tas izdarīts spiežam "Start procesing" (zilo pogu blakus disketītei) 6. Jūsu norādītajā mapītē ir izveidots .avi fails. 3. solis Sony Vegas 7.0 (var izmantot arī 5.0 vai 6.0 versiju) Lejuplādēt 1. Atveram programmu un ievietojam mūsu .avi failu (manā gadījuma Movie) 2. Uzspiežam uz peles labās pogas un izvēlamies "Properties". Izdaram kā rakstīts bildē (tas nepieciešams, lai būtu dabīgais ātrums filmiņai) 3. Tad ar peli no labās malas pavelkam, lai filmiņa būtu vienā exemplārā, jo rate palielināšanas dēļ, viņa ir it kā palielinājusies, kas redzams ar bedrītēm. 4. Tad vajag renderēt, padarīt filmiņu daudz reizes mazāku un skatāmu. File -> Render as Ievadam nosaukumu un tad spiežam - Custom 5. Kad custom ir uzspiests, savadam visu, kā parādīts bildē 6. Izvēlamies nākamo sadaļu Tas arī viss ko vajadzēja mainīt. Varam saglabāt Template, ierakstot nosaukumu, lai vēlāk viss notiek daudz ātrāk. Spiežam ok, un save. Globāli tas arī viss. Vajag atcerēties, ka vienreiz renderēts klipiņš, otrreiz renderējot zaudē nedaudz kvalitāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Šī ir labāka par tām, kas ir pinned snx, šis tas noderēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Negaidiju, ka noo shis pamacibas tik konkreti uzlabosies kvalitate! big tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Tieshaaam paldies par pamaaciibu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaiL^ Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) ZAGTA PAMĀCĪBA.... http://pixelless.netgames.lv ... DOWNLOAD LINKI http://pixelless.netgames.lv/Stuff/noamx.rar utt viss saskan... KUR TEV IR ATĻAUJA? Edited April 20, 2007 by FaiL^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReSpaWn Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 kad insteleju 7 vegas man uzmet error un es varu izveleties cancel reatry un ignor es spezu ignor un pec tam man vel kadi 5 error tadi pashi! nu kad uzinsteleju tad neiet palidzat kads! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukesh Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 ZAGTA PAMĀCĪBA.... http://pixelless.netgames.lv ... DOWNLOAD LINKI http://pixelless.netgames.lv/Stuff/noamx.rar utt viss saskan... KUR TEV IR ATĻAUJA? simt punkt tew "lauztais" Windovs.. Bilam atjauju prasiiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezidents Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 kads ir serial number? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 losis nahuj. Pidrilas maziņas tikai prot špikot. http://pixelless.netgames.lv/forums/index.php?showtopic=4 Bišķin līdzīgs,ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezidents Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 (edited) bet man prasa serial number! kads vins ir? gala kad ir uz desktop ta ikona jau paradijusies man prasa Serial number kads tas ir?(help) Edited June 2, 2007 by rezidents Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homie Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 jus stulbie cilveecinji izlasiet dzerkam kas raxtiits pirmaja teikumaa - Atlauja kopēshanai no īpašnieka ir!!! :DDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Man ir jautajums! Ja es shos failus ielikshu Half LIfe tad man nebus nekadu gljuku? Vai ari shis ir domats tikai preksh CS??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) un juus kaads esat paarbaudiijushi to high quality textures? un straadaa? P.S HmBg^ EJ DIRST! zaibal. <c>rusty Edited June 13, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Vienīgi kad es nokačāju sonny vegas , atzipoju atveras daudz failu , bet neviens nau instalācijas fails.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 atver ar demotool. google ieraksti atradīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Dā ! Beidzot sanāca ! Thx ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Kkas nav kā vajag. Es ar videomach salīmēju bildes kopā, bet tas video ir lēns. Vēl tur bija teikts, kkas par bilžu daudzumu. Es sapratu pareizi, ka nedrīkst būt vairāk par 1500 bildēm? Man tur bija 4k bilžu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Nu man personīgi ir tā, ka tur notiek gļuki, bet varbūt tāpēc, ka hdd nav vietas or something! Nu es nezinu, tava problēma varētu būt kaut kas ar frame rates - jābūt 30... Tu no hltv griez? tajā vietā nav slowmo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 (edited) Visu 10x pārbaudīju vēl, vai man ir tā pat, kā pamācībā. Visu esmu salicis tā pat. Slowmotion tur arī nav. EDIT: blin es protams uz priekšu neko nepalasu un tad brīnos, kāpēc ne tā. ātrumu normālu dabūšu ar vegasu. EDIT2: Bļa forši. Mūvija sākumā ir kkāds faking krāsains, sadalīts ekrāns, bet beigas norautas. Tizlais videomach. Edited July 7, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 (edited) Kāpēc nekur pamācībās nav stāstīts par to kas jāraksta iekš CS? piem. noņemt radaru, noņemt chatu. etc? vnk esmu laikam pārrāk gluks lai pats saprastu =/ EDIT: AAA... FAK... Atradu... (tur pat vien bija ) LOL Edited December 24, 2007 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeedBoy Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Zinu, ka nevajag rakstīt vecās tēmās, bet kāds nevarētu atjaunot linkus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naisiigais Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Hi, vai tu nevarētu izlabot linkus uz failiem? Neiet neviena lejupielāde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 (edited) Kāpēc visu pa taisno nelikt Sony Vegas (montāžās iespējas kā ne kā tur ir labākas) un renderēt uz .avi uncompressed, pēc tam sakompresēt izmantojot kādu MPEG-4/H.264 kompresoru? 1 minūte svērs pāris MB un kvalitāte būs daudz, daudz labāka.. Pārsvarā to izmanto visi "populārie" youtuberi. http://www.h264encoder.com/ Edited December 29, 2010 by Mazinjais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dux. Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 ve4i man ir problema man vins ir slowmo ! es skatos tev ir ja ka dabut lai dabigs atrums bet man tas bildes nerada ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 frame palielini, ja aceros pareizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now