Jump to content
GIGN Forum

naisiigais

Mirstīgais
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

naisiigais's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Well, atzīšos, ka man nav legāla Photoshop CS3 kopija, visticamāk tāpēc arī neskaidrības. Kā tur īsti ir ar to Camera Raw plug-inu? Tā arī neesmu sapratis vai tas jau atrodas iebūvēts manā fotoshopā, vai jāmekē kaut kur atsevišķi? Un ja jāmeklē, tad kur un aptuveni kā notiek lietošana? Cik saprotu, tad kaut kā caur adobe device central? Esmu meģinājis atrast tīmeklī, bet diemžēl bez panākumiem.
  2. Kā lai palaižu vienlaicīgi uz viena datora divus cs (nu divos logos), ja ja viens palaists, tad noliekot uz palodzes un mēģinot palaist otru(kaut arī tas atrodas citā direktroijā, kopēts) izmetas errors, ka divas šīs programmas vienības palaist reizē nedrīkst... Kā lai to apiet?
  3. Paldies, vismaz kaut kas ar ko sākt..
  4. Heh, man būtu nepieciešams izveidot web lapu, bet nezinu no kura gala lai ķeras klāt un kādā veidā.. Lapai būtu nepieciešamas pamata fishkas - galvenā lapa kur likt rakstiņus par jaunumiem, forums un līdz ar to kāda reģistrācijas iespēja. Itkā nekas daudz, bet nav ne jausmas kā to darīt. Sākumā domāju kādu wordpress taisīt, bet tā sanāk kā blogs, nebūs ne foruma, ne reģistrācijas.. Web man ir pilnīgs jaunums, un ceru ka kāds apskaidros, ar ko lai sāk.
  5. Manējais atradās uzreiz cietajā diskā (kā ej caur my computer un uzreiz iekšā diskā..) Vai arī vienkārši paandies pa failiem, jo viņam nebūs tas nosaukums ar kādu saglabāji, bet ja nemaldos tad cs1.bsp vai kā tmldz
  6. Vari mēģināt šaut vai vismaz nosūtīt viņiem bombu caur pastu, bet neesmu pārliecināts vai tas kaut ko dos...
  7. Nu tad būtībā esi savus grašus noracis. Pilngadīgs vismaz esi? Ja nē, tad tas ir nedaudz savādāk, šaubos ka kaut ko atgūsi.
  8. Da kas jums vārds, uzvārds, dati vienādi? Domāju ka double-acc. paypalā nemaz nav aizliegti.
  9. Nov 7, 2010: We have observed activity in this account that is unusual or potentially high risk. Un kas tā būtu par aktivitāti?
  10. Vrbt vienkārši iedod .rmf failu? Protams ja neesi paranoisks ka kāds nospers tavu ūberkruto ideju
  11. Nē vai zini, tādas anti-vīrusu programmatūras vēl nav izdomātas! Nesen zinātnes žurnālā lasīju, ka iespējams uz 3100. gadu būšot. Tev vēl nieka tūkstoš gadu nāksies pieciest savus trojānus, jo par nelaimi nekādu tīrīšanas programmu nav. Žēl gan.
  12. Paldies, texture locku nebiju pamanījis, tagad viss kārtībā. Un starp citu, protams, ka fit lietoju tikai kastēm un tamlīdzīgām lietām
  13. Problēma tāda ka pēc rotācijas textūras rādās nepareizi, ir šķības. Piemēram uztaisu kasti, texture uzstādījumos uzlieku fit un gatavs. Bet ja šo kasti vajag sarotēt, piemēram, kartē kādus postījumus atainojot, tad textūras paliek šķībi izvietotas un vecais labais fit neko nepalīdz. Kāds varētu ieteikt kā ar to tikt galā?
  14. Hmm, es laikam kaut ko nesaprotu bet kāpēc tur vienlaidus sienas vidū tāds bloks vispār ir? Vienkārši vienu lielu sienu taisi.... Vai arī tas "štruntiņš" parādās bloka vidū?
  15. hmm, ļoti interesanti kāpēc tā notiek, bet es atradu visu manu problēmu atrisinājumu. Kaut arī direktroijas ir saliktas īstās, hammers nez kādēļ tās ignorē un bsp failus bija iemetis dokumentu mapē.... Bet īstajā MAP failu... Ļoti interesanti, tiešām. Bet lai nu kā, paldies vismaz tam vienam kas atbildēja. Problēma atrisināta, tēma slēgta.
×
×
  • Create New...