GooD`MeN Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 (edited) Man sagribējās uzspēlēt vecās SEGAS un ŽILITON veidīgās spelītes,bet uz PC!pagaidam izdevas atrast tikai šo BOMBERMAN 95 ar diezgan iespaidigam skanjam bet vai kads nezin vai nevar iedot kadu linku kur varetu kadu Street Fighter vai Mortal Kombat novilkt,vai arii palidziet,un pasakiet vel kadu forshu speli no SEGAS vai ZHILITON kasetem? BOMBERMANS 95 vari novilkt Edited February 28, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 DC++ ir pilns ar viņām, gan mortāli, gas strītu un dafiga, kas vēl... Meklē segai ***.smd failus un zilitonam ***.nes failus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 a kur dabut tos enginus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 1, 2007 Author Report Share Posted March 1, 2007 (edited) a kur dabut tos enginus ? ja tu man paskaidrotu kas ir engine,ta spetu varbut palidzet Vai neiet tas bomber man? P.s. Dj Erix iedod kadus nosaukumus,kadas vel tur tas spelites agrak bija ! Edited March 1, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 es jau aizmirsu bet kad bija veicais pc ipashi krutas pc igras negaja un tas normalakas kas gaja bija jau izietas nu tad es speleju segas un hitex (zilitona) speeliites es vinas kacaju no dc++ un bija viens links kur vinas ir tukstosiem es nez ej google raxti hitex emulator vai ka bet segas emulatoru atceros saucaas GENESIS kka ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Da vai es atceros battletoads, jackal, rembo, mario, man viņas tūkstošiem uz PC, iemet DC sērčā ".nes" un velc visu pēckārtas nost nosaukumam nav nozīmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 1, 2007 Author Report Share Posted March 1, 2007 Da vai es atceros battletoads, jackal, rembo, mario, man viņas tūkstošiem uz PC, iemet DC sērčā ".nes" un velc visu pēckārtas nost nosaukumam nav nozīmes Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 BOMBERMANS 95 ruleeee1!!!! tagad es vinu speleju vairak neka citas sples!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 2, 2007 Author Report Share Posted March 2, 2007 (edited) Da vai es atceros battletoads, jackal, rembo, mario, man viņas tūkstošiem uz PC, iemet DC sērčā ".nes" un velc visu pēckārtas nost nosaukumam nav nozīmes Varat novilkt un pateikt vai JUMS iet MORTAL COMBAT? Cik saprotu mana video karte nevelk vai kas MORTAL COMBAT Trilogy PC game Edited March 2, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 es atceros bija speeliite kur 2d ar tankiem bija jaabraukaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 es atceros bija speeliite kur 2d ar tankiem bija jaabraukaa jap tā bija vislabākā zhiliton/hitex spēle P.S. segas emulatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now