Jump to content
GIGN Forum

Bomberman 95

GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Man sagribējās uzspēlēt vecās SEGAS un ŽILITON veidīgās spelītes,bet uz PC!pagaidam izdevas atrast tikai šo BOMBERMAN 95 ar diezgan iespaidigam skanjam biggrin.gif bet vai kads nezin vai nevar iedot kadu linku kur varetu kadu Street Fighter vai Mortal Kombat novilkt,vai arii palidziet,un pasakiet vel kadu forshu speli no SEGAS vai ZHILITON kasetem?

BOMBERMANS 95 vari novilkt

Edited by GooD`MeN

DC++ ir pilns ar viņām, gan mortāli, gas strītu un dafiga, kas vēl...

Meklē segai ***.smd failus un zilitonam ***.nes failus

a kur dabut tos enginus ?

ja tu man paskaidrotu kas ir engine,ta spetu varbut palidzet biggrin.gif Vai neiet tas bomber man?

P.s. Dj Erix iedod kadus nosaukumus,kadas vel tur tas spelites agrak bija !

Edited by GooD`MeN

es jau aizmirsu bet kad bija veicais pc ipashi krutas pc igras negaja un tas normalakas kas gaja bija jau izietas nu tad es speleju segas un hitex (zilitona) speeliites es vinas kacaju no dc++ un bija viens links kur vinas ir tukstosiem

es nez ej google raxti hitex emulator vai ka bet segas emulatoru atceros saucaas GENESIS kka ta

Da vai es atceros battletoads, jackal, rembo, mario,

man viņas tūkstošiem uz PC, iemet DC sērčā ".nes" un velc visu pēckārtas nost nosaukumam nav nozīmes thumbsup.gif

Da vai es atceros battletoads, jackal, rembo, mario,

man viņas tūkstošiem uz PC, iemet DC sērčā  ".nes"  un velc visu pēckārtas nost nosaukumam nav nozīmes  thumbsup.gif

Varat novilkt un pateikt vai JUMS iet MORTAL COMBAT? Cik saprotu mana video karte nevelk vai kas MORTAL COMBAT Trilogy PC game

Edited by GooD`MeN

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...