Jump to content
GIGN Forum

Ieteikums.

Traffic
 Share

Recommended Posts

Tātad, reāli neatradu vietu, kur rakstīt ieteikumus par serveri, tāpēc rakstu pie sūdzībām.

Jautājums tāds, vai nevar atkal pie TK sodīšanas izvēles pielikt pārvēršanu par cāli? Atceros, ka agrāk tāds sods bija, bet nesaprotu, kāpēc to noņēma.

Es atkal iesku kaut ko darit lietas laba ar chiteru reportesanu, lai ip var panemt ingame savadak te neviens nemegina banot tos reportetos man tada aizdoma, jo ir jamekle statos utt.

es par sito sen teicu ka buutu 10x vieglak ja butu tada komanda ka xip vai xlist :)

• 2 weeks later...

Cālis jau ir tikai viena no punishmenta opciām, ko pret tevi var izmantot nošautais komandas biedrs. Tik pat labi viņš tev varēs uzlikt time bomb vai blind.

Nezinu, vai to cāli vajag. It kā jau jautrāk ir, bet tiem, kas nāk CSu spēlēt kā uz darbu, tas varētu nepatikt, jo nebūs vairs PROiskās atmosfēras serverī. Esmu neitrāls cāļa jautājumā. Domāju, ka wormam būs slinkums to cāli likt. :)

To jau es saprotu, vienkārši sāksies varianti ''nošauj mani, uzlikšu cāli!'', īsāk sakot bezpriģels.

Kaut kādu jautrību jau vajag, bet visam savs mērs. Kaut vai piemēram aizvakar(ja nemaldos) ienāku, visi vārās pa miķi, nu labi, tiem jautri, uzlieku voice enable, lai vārās, kas ta man, bet kapēc citiem jābojā spēle, sastājas man 3 apkārt un nelaiž ārā, sviests.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...