Jump to content
GIGN Forum

A Man Apnika


eziic
 Share

Recommended Posts

Sveika, tauta. Zinu, ka kamēr es šo te brīnumu rakstīšu, bans jau būs beidzies, bet tīri principa pēc man interesē kāpēc es visu dienu varu normāli spēlēt, bet pēkšņi atrodas varonis, kuram jāsāk man piesieties. Tātad:

KICK] ----------------------------------------------------------------

KICK] Tu tiki izkikots no servera, droshiibai 5 minushu bans!!!

KICK] Izkikoja tevi: sye

KICK] Iemesls: daj mesto drugomu esli nehocesh igratj

KICK] Atpakalj serverii vareesi tikt peec 0 dienam 0 stundam 5 minutem 0 sekundeem

KICK] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

KICK] ----------------------------------------------------------------

Iemesls spārda. Es spēlēju visu dienu un tu man saki, lai dodu vietu citiem, ja negribu spēlēt. Tātad kādā bezsakarā es visu dienu sēžu iekš gign, ja man negribētos spēlēt?

Vēl interesants fakts ir tas, ka sye kā admins vismaz 5 reizes nomainīja adminam howl3r nicku uz 'gign'. Es kaut kā esmu lasījis, ka admins pret adminu tiesības neizmanto, jeb varbūt šajā gadījumā tas neskaitās?

Runājot par pašu iemeslu kāpēc sye mūs abus kickoja un beigās man uzlika šo banu ir tas, ka mēs spēlējām, izmantojot nazi. Jā, un es jau visu dienu spēlēju tādā veidā, un līdz šim brīdim nevienam ar to nebija nekādu problēmu. Es pildu misiju [protams, cik tas ir manos spēkos, jo galu galā man ir tikai nazis :)], dalu spēlētājiem naudu un vienkārši labi pavadu laiku. Pie tam nekur nav rakstīts, ka es nedrīkstētu spēlēt ar nazi, jo tas taču arī ir ierocis, vai ne? Labi, ko tur daudz, paldies par banu. :thumbsup:

EDIT* Tikko atcerējos. Ja kāds no papām šo lasa, būtu labi, ja varētu sačinīt to, ka ja serverī ir overmind un mind, viņiem abiem var iedot naudu, citādi viņiem ir jāmaina niki pie katras reizes, kad pietrūkst nauda patronām. Paldies. :)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Nu sye iepriekš neko tadu nav darijis, tapec ari ta domaju + vel viņš ir admins ar stāžu iekš gign :)

P.S Eziit uztver to kā ļaunu joks, kas neatkartosies, bet ja atkartojas, tad naac sheit droši un sūdzies :thumbsup:

P.S.S Neticu, ka sye'am varetu nonjemt banu par to, ka uzlika banu uz 5 min :lolza:

Edited by Miedzinjsh
Link to comment
Share on other sites

:)

P.S Eziit uztver to kā ļaunu joks, kas neatkartosies, bet ja atkartojas, tad naac sheit droši un sūdzies :thumbsup:

P.S.S Neticu, ka sye'am varetu nonjemt banu par to, ka uzlika banu uz 5 min :lolza:

man gan taa liekas, ka arii ieprieksh sye bija shaadus taadus podus savaariijis. un vai tad adminam ar staazhu tieshi shaadas kluudas nevajadzeetu pielaist?

Link to comment
Share on other sites

Ezīti - ar šito tu neko nepanāksi. Tiesības sye par tādu sūdu neviens nost neņems un ja tu gribi spēlēt ar nazi, tad rēķinies, ka kādam adminam var neizturēt nervi un viņš tevi var izmest ārā.

ko te vēl piebilst...

Link to comment
Share on other sites

piebildīšu tikai, ka sye ir vēl lielākus mēslus darījis - miedzinj, tu laikam neseko līdzi / esi par jaunu, lai atcerētos. man gan kaut kā šķiet, ka viņam derētu (vēlreiz) pateikt, ka citus adminus neaiztiek, bet nu jā - tas ir sye. vismaz varam sevi mierināt ar domu, ka agrāk mēdza būt daudz sliktāk.

Link to comment
Share on other sites

Ar šo sūdzību es negribēju panākt, lai te kādam ņem nost tiesības. Uzrakstīju viņu tīri principa pēc, un labākajā gadījumā, lai sagaidītu atvainošanos, ko ne es, ne howlers noteikti nesagaidīs, tāpēc šo te laikam lēnā garā var klapēt ciet. Dzīvosim draudzīgi. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Nu tā jau ir īstenībā, ka adminiem grūti saprasat neadminus. Es jau esmu aizmirsis, kā ir spēlēt kā parastam spēlētājam, kad kāds admins tevi izmet, liekas baigā netaisnība un tu tāds bezspēcīgs. Tāpēc arī, jo admins ar lielāku stāžu, jo viņam ir grūtāk saprast, kā jūtas nabadziņš ar sāpošu sirsniņu, ko viņš izmet ārā. Tajā pašā laikā adminam tas ir tikai kārtējais, kas jāizlidina, lai, piemēram, komandai, kas zaudē (un tajā viens ākstās ar nazi), vietā pienāktu spēlētājs, kas šauj kā tas šajā spēlē paredzēts.

Link to comment
Share on other sites

ja emu objasnil po chelovecheski, chto uspokoisja begatj s nazhom , ja dumaju chto kazhdij budet na mojej storone poskolku na tot moment on dumal tolka o sebe a podstavljal vsju komandu CT !! hocesh bitj edinalichnikom idi na csdm i tam delaj chto hocesh.. ban na 5 min postavil posle 3 ili 4joh preduprezhdenij, on pochemu to ne oslushalsja a holower srazu prikratil etim zanimatjsa. tolka poetomu i postavil ban s pojasnenijem nehocesh igratj daj drugim... tak kak na gign seichas bez bustera lomjatsja mnogo narodu i dumaju chto dlja norm playerov reputacija servera padajet v ih glazah iz za vot takih kak ti... :thumbsdown::sparta:

Link to comment
Share on other sites

EDD odno delo esli bi oni uspokoilisj no ja preduprezdal ih raza 4 holower uspokoilsja srazu posle togo kak ja predupredil chto zabanju no eto esho ladno a vot eziic reshil postupitj inache. hocesh prikalivatsja idi igraj s botami, i ti obo mne mozesh nichego negovoritj i tak vse vsjo znajut ;) ti vspomni ludshi svoi vihodki, muziku, vzrivi , smeni map i t.d ;) eziic izvenenij ja zhdu ot tebja a ne tebe ja ih dozlhen pisatj + pljus esli to na to poshlo ja evlajusj takim zhe adminom tolka paket nemnogo prevoshodit vash i vi dolzhni bili oslushatsja menja !!! kak nekruti :lohs:

Link to comment
Share on other sites

Eziitim taisnība!Katrs spēlē kā māk un kā grib!Nezinu vai Ezītim ir reg.nicks,bet ja būtu,tad vinsh ir samaksaajis lai speletu kaa pasham tiiik;ar savaam maniereem-bez rindas!Bet ja nav reg.nicks tad vinsh ir izstaaveejis savu rindu godam un ticis uzspelet!taa kaa uzskatu ka taadus banus likt nevar! TAA IR SPELE un tas viss ir 4 FUN!Jo noteikumos nav raxtiits,izmantot TIKAI un vienigi SHAUJAM IEROCHUS!Kamer cilveks misiju pilda,un netraucee citiem(logjiski ka tie kurus nogriezh eziic,tas ljoti traucee,jo neespeej to pienjemt ka kaut kads Eziic vinjus apgraiza)! Esmu visam shiim aktivitaatem ar Eziiti un Purva Zivi gajis cauri un istenibaa reti kad kadam tas ir pret :) Bet jaaa :)

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

good men, nu gan tu aplami pateici. Tad jau sanāk, ka es varu čitot, jo spēle ir for fun, PLJUS, man ir reg niks, tā kā es pat par to esmu samaksājis :)

Visā visumā, cik nu es esmu redzējis eziisha gājienus, tad man gan viņi nelikās tik afigena traucējoši, kā arī eziic pildīja misiju.

Link to comment
Share on other sites

:) Bet jaaa :)

vo pervih ne banil a kickal a tam avtomatom 5min ban vo vtorih ti scitaesh eto nomralnim kogda T zaplenteli c4 i on na nih s nozhom bezhit.... kakije u CT mogut bitj nadezdhi vigratj round ? poetomu chtobi nekomu nebilo oblomno takim kak eziic nado igratj na csdme ili igratj kak vse...

Link to comment
Share on other sites

Šajā jautājumā es ar sye esmu vienādās domās, jo tomēr arī PUBā ir misija un komandai tāds džeks, kas skraida ar nazi, ir tas pats, kas frīfrags. Kāpēc tad frīfragus kicko?

Un tie, kas te runā par to, ka kāds ir SAMAKSĀJIS par kaut kādām tiesībām spēlēt, kā viņam patīk, apdomājiet vēlreiz ziedojuma definīciju. Neviens neparko nav samaksājis, bet gan ziedojis serverim, kurā uzturās un serveri "patērē", par ko servera administrācija viņa ziedojumu ir atdarījusi ar šādām tādām privilēģijām. Tas nedod nekādas tiesības uzvesties sliktāk par citiem un iegūt kāda veida imunitāti vai privilēģijas.

Link to comment
Share on other sites

Man, piemēram, dažreiz besij eziic'a rīcība sakarā ar to nažu būšanu, jo es paļaujos uz tīmmeitu, ka piesegs mani, bet šis prosta noskatās kā es mirstu un tad lien ārā ar nazi, kad čalis, kas mani nošāva pārlādē ieroci. Nu tizli tas ir, vismaz šādās situācijās usp izvelc...

Link to comment
Share on other sites

Skatos ka tomer 99procenti no publiskas spelee deelj atkariibas,nevis vnk 4 fun!Tad jau sanak ka speletajs kursh nemak spelet ar skore 0:10 tad tadus arii jabano,jo vinsh tak timam nepalidz nekadi,jo noshaut tak nemak nevienu! Nu jaa...Skjiet toch DATORSPELES musdienas jaunatni smagaak un smagaak samaitaaa un atkariiibu izraisa!...

Link to comment
Share on other sites

Good`Men, tieši tā, kuram score 0:10 ir jākiko no GIGN. Kad agrāk spēlēja tikai reģistrētie un nevarēja tikt iekšā nekādīgi serverī bija cita spēlēšana, tīmworks etc. Tā kā buster ir off, ir jāiet līdz tam līmenim.

Link to comment
Share on other sites

Es neko neteikрu, vienkвrрi paklusзрu. Fenomenвla ideja. Mзs taиu paрi nekad neesam bijuрi necili spзlзtвji, un mзs visi jau no pirmвs dienas, kad ieraudzоjвm CS, griezвm pa pubiem ar 10:0 nevis 0:10. Tieрi ar рвdu attieksmi mзs 100% dabыsim atpakaп gign'u tвdв lоmenо, kв tas bija agrвk.

EDIT* Pвrdomвju, uznвca iedvesma parunвties.

Ja runвjam tieрi par to momentu, pзc kura sekoja kick, tad tв ir vienоgв lieta, par ko es varзtu atvainoties, jo tajв momentв es stвvзju uz vietas spotв un aktоvi apspriedu ar Lukesh иatв to, kвpзc pзc mana jautвjuma par to, kurр man nomainоja nick uz 'gign', viтр izsecinвja, ka esmu lohs, kaut gan es divas reizes teicu, ka konsolз man neparвdijвs info par nick'a mainоtвju.

;) ti vspomni ludshi svoi vihodki, muziku, vzrivi , smeni map i t.d ;)

EDD ir pats pзdзjais cilvзks, kuram te kвds vispвr kaut ko varзtu pвrmest. Tieрi EDD dзп es agrвk izvзlзjos рo serveri kв vienоgo kurв spзlзt, un tieрi viтa kв admina un viтam lоdzоgu adminu te pietrыkst. Es domвju, ka visi, kuri рo spзli mвk spзlзt arо tоri prieka pзc, un рeit jau ir labu laiku, atceras forрos vakarus ar sensu maiтвm, granвtu uzbrukumiem un vзl visvisвdiem brоnumiem tikai ar patоkamвm atmiтвm.

Vienmзr, kad tiek uzlikts c4, un ja es vзl vispвr esmu palicis dzоvs, es novзrtзju situвciju. Ja ir palikuрi 2reiz vairвk CT, es uzskatu, ka es tur vairs neko neietekmзрu. Tвpat situвcijвs, kad esmu palicis viens pret baru ar T, es arо skrienu ar nazi, jo manas izredzes tв vai tв ir pielоdzinвmas nullei. BET, ja tik tieрвm situвcija ir puslоdz lоdzоga, es vienmзr uzceпu kвdu ieroci un mзмinu palоdzзt izvilkt roundu. Ja tu bieювk uzturзtos serverо, tu noteikti to arо bыtu pamanоjis.

Man pat рнiet, ka atceros to situвciju [jo tвdu nav bijis pвrвk daudz]. Es, protams, atvainojos par reizзm, kad neesmu kвdu piesedzis vai kв citвdi pakпвvis viтu lodes нзrienam, tomзr der atcerзties daюas lietas:

1- spзlзjot ar nazi, es pзc defaulta USP izmetu turpat bвzз, lai viтр man netraucз, tв ka nekвdi nevaru palоdzзt. Vienоgi varu nвkotnз mзмinвt рo ieradumu mainоt un staipоt viтu lоdzi.

2- es to cenрos kompensзt visiem vienmзr dalot naudu, kas arо tomзr uzlabo komandas sniegumu, jo pat pзc zaudзtiem roundiem naudas parasti pietiek, atliek vien paprasоt.

3- ES NEESMU VAINОGS, KA JЫS KВDS NOРAUJ. :D Рad tad man ar nazi ir labвks rezultвts nekв ar ieroиiem, tв ka tвdв ziтв nu galоgi nav ko pвrmest. Pie tam uz atbildi kвpзc mani nepiesedz [kad mзdzu spзlзt arо ar ieroci], esmu vairвkkвrt saтзmis atbildi 'Te ir PUB, nevis CW, sargв savu pakaпu pats'. Nu bet tad kвda velna pзc man bыtu kвds jвpiesedz, ja man parasti tвdas prioritвtes nepienвkas? :)

GooD`MeN CS nav nekвda FOR TEH FUN spзle. CS ir komandas spзle un komandв neiederas kaut kвds pridurks, kas skraida apkвrt ar naifu piрot citiem nervus.

Es nekur neminзju, ka spзlзju ar nazi tвpзc, lai man bыtu lielвks score ar nazi nekв citiem ar ieroиiem, kв jau teicu - es to daru tikai tвpзc, ka tas man рнiet interesantвk par pliku fragoрanu. Ja tu to nesaproti, tad aizej lыdzu paraudi spilvenв un neraksti te neko.

Kas attiecas uz tekstu GooD`MeN'am, tad nu... Vai tad spзles nespзlз, lai kaut kвdв veidв sevi izklaidзtu brоvajв laikв, kad patieрвm nav nekв cita ko darоt? Tas, ka tev CS nav nekвda FOR TEH FUN spзle un tu priekв sasit plaukstas par katru fragu, ko esi saрвvis nenozоmз, ka arо citiem ir tвda pati attieksme pret рo lietu. Tas ir tвpat kв strоdзties par mыzikas gaumi. Un jв, diemюзl es neesmu priduraks, un tas, ka tev mana skraidорana ar nazi рajв spзlз piр nervus nozоmз, ka tev nopietni vajadzзtu padomвt par psihologa vizоti.

:)

p.s. vnk besij tie pediтi, kas nezina ne missiju, ne kartes, ne arо komandu skinus.

Рis jau bija tuvвk patiesоbai. :thumbsup:

Otrkвrt, tas vien, ka tu pieminзji raudврanu spilvenв norвda uz to, ka gribi uzdirst. Kad cilvзki sвk dirst virsы random uzbraucienus? Tad, kad saprot, ka paрam nav taisnоba.

Treрkвrt, jв, cilvзki mзdz spзlзt spзles, lai sevi izklaidзtu. Ir visdaювdвkie veidi kв sevi izklaidзt ( Ha, рitas gan divdomоgi izklausas. :) ), bet, рajв gadijumв CS, nav, +/-, izstrвdвtata vienam mзrнim. Cik es zinu, tad CS ir komandas spзle, kur viena komanda mзмina bыt pвrвka par otru, nevis, kur tas viss plus viens pimpis ar nazi pohujв frago.

в, un ceturtkвrt - Piekвpjos tikai tad, kad pretinieks nu tieрвm ir galоgs idiots... - tev paрam neliekas, ka tas ir debоli? Пoti ceru, ka tas tur ir ierakstоts kв prikols, nevis kв reвla nostвja.

Pirmkвrt, man prieks, ka tev ir vienalga tas, ka es tur skraidu. Vienkвrрi tu iepriekр to pasniedzi tв it kв tevi tas tomзr neatstвtu tik vienaldzоgu kв tu to saki рobrоd.

Otrkвrt, dirрanu sвki tu ar savu superironisko teksta iesвkumu un 'priduraku'. Tв ka es tikai atbildзju tikpat laipni cik laipni tu iesвki sarunu.

Treрkвrt, par to divdomоbu - kв nu kuram. Pвrprast var arо vвrdu 'pazоstu', tomзr normвli cilvзki to parasti nedara. Runвjot par paрu CS, jв, tв ir komandas spзle. Bet arо es atrodos komandв, lai arо spзlзju tikai ar nazi. Un viens pimpis ir tev biksзs, jo arо es cenрos pildоt misiju un daru visu to paрu ko citi, vienоgв atрнirоba - man rokвs рaujamieroиa vietв ir nazis. Nekur neesmu lasоjis, ka, spзlзjot ar nazi, es vairs neskaitos komandв. Kвpзc tad spзles veidotвji izveidoja arо tвda veida ieroci? Lai ar viтu spзlзtu.

Ceturtkвrt, nз, man tas neliekas debоli. Vispвr atradu to tekstu pavisam nesen, un man viтр iepatikвs. Gan tвpзc, ka nekur tвdu brоnumu nebiju lasоjis, gan tвpзc, ka tajв visв ir arо sava daпa patiesоbas. Bet ne par to ir рis stвsts.

- Arо free frags atrodas komandв. Kвpзc viтu izkicko? - Jo komandai no tв nav nekвda labuma. Рito teikumu var, diezgan labi, pielоdzinвt arо tev. Ne sыda tu necenties pildоt misiju, tu frago, lai paрam bыtu lielвks fans, nevis palоdzзtu komandai izpildоt misiju. Jв, teorзtiski tu palоdzi komandai рad un tad nogrieюot kвdu, bet praktiski izkikojot tevi, ienвk kвds cits spзlзtвjs, kurр grib spзlзt normвli, nevis fragot ar nazi, lol.

- Par naюa izveidoрanu nemaz nesвc. ( Hm, kвpзc GIGNв nav shieldu? spзle taиu tie ir iekпauti )

EDIT :

Eju gulзt.

bottom line - Netaisi hujтas, spзlз kв pienвkas un neviens tevi nebanos. ;)

- Manв izpratnз skrieрana ar nazi netiek definзta kв 'hujтu taisорana', tвpзc arо atbildзju ar rupjоbвm. Atvainojos.

- Jв, pa pusei piekrоtu par to, ka es fragoju, lai paрam bыtu lielвks fans. Tomзr situвcijвs, kad c4 tiek lоdz spotam un tiek arо uzlikts, es bieюi vien mзdzu uzcelt ieroci un iet palоgв tоmam. Par to gan es jau vienreiz rakstоju kaut kur tepat, tвpзc neatkвrtoрos.

- Nu bet tв taиu ir ar to nazi. :) Tвpat arо ar shieldiem. Tas, ka viтi GIGNв ir aizliegti nenozоmз, ka citur ar viтiem nespзlз, un par to neliek banus vai kв citвdi traucз spзlзt, ja nu vienоgi kвds nosauc tevi par noobu, botu vai vзl kaut kв оpaрi radoрi. No otras puses arо ar shieldu ir jвmвk spзlзt. :rolleyes:

Arlabunakti.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Nu ko lai saka, TU ESI PRO, OMFG TEV IR LIELВKS SKФФRS AR NAZI, NEKВ CITIEM AR PUРKВM? pizмets.

GooD`MeN CS nav nekвda FOR TEH FUN spзle. CS ir komandas spзle un komandв neiederas kaut kвds pridurks, kas skraida apkвrt ar naifu piрot citiem nervus.

Jв, protams, ir interesanti savвkties visiem kopв un mest granвtas, taisоt duck raрus, bыvзt piramоdas utt., bet ja tu esi vienоgais komandв, kas to dara, tici vai netici, tas nav tas pats.

EDIT :

Pirmkвrt, personоgi man ir pilnоgi pohuj ar ko tu skraidi, tвkв savus psihologa ieteikumus vari paturзt pie sevis.

Otrkвrt, tas vien, ka tu pieminзji raudврanu spilvenв norвda uz to, ka gribi uzdirst. Kad cilvзki sвk dirst virsы random uzbraucienus? Tad, kad saprot, ka paрam nav taisnоba.

Treрkвrt, jв, cilvзki mзdz spзlзt spзles, lai sevi izklaidзtu. Ir visdaювdвkie veidi kв sevi izklaidзt ( Ha, рitas gan divdomоgi izklausas. :) ), bet, рajв gadijumв CS, nav, +/-, izstrвdвtata vienam mзrнim. Cik es zinu, tad CS ir komandas spзle, kur viena komanda mзмina bыt pвrвka par otru, nevis, kur tas viss plus viens pimpis ar nazi pohujв frago.

в, un ceturtkвrt - Piekвpjos tikai tad, kad pretinieks nu tieрвm ir galоgs idiots... - tev paрam neliekas, ka tas ir debоli? Пoti ceru, ka tas tur ir ierakstоts kв prikols, nevis kв reвla nostвja.

EDIT - raprock :

Haha, vairs jau nav kв agrвk, kad GIGN bija laba lоmeтa servuks. :(

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

Eziic, "0:10" spēlētāji lai paspēlē GIGN csdm, nevis pub. Vai kādā citu botu serverī. Jāsāk pa mazumiņam, nevis uzreiz sākt spēlēt "gaterus", "mixus" un GIGN'ā. :)

p.s. vnk besij tie pediņi, kas nezina ne missiju, ne kartes, ne arī komandu skinus.

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...