Jump to content
GIGN Forum

Tf2


r&r
 Share

Recommended Posts

tā ka te baumo, ka jāraksta jauns pieteikums tf2 tiesībiņām un es sāku just, ka pāris tiesības man visnotaļ pozitīvi ietekmētu gign tf2 serveri. es te pēdējā laikā pabieži esmu paspēlējis un pēdējā laikā bieži nākas saskarties ar tādu problēmu kā čīteri, proti, speedhackeri. 90% gadījumos tie ir tādi nūbiki, kuri pat ar to neko nevar izdarīt, bet tomēr tādi ir jāsoda un ņemot vērā patreizējo adminu skaitu (kuru visticemāk varētu saskaitīt uz divām vai trijām rokām (ja tev tādas ir)) vēl viens papildu admins neskādētu.

kā arī otrā lieta, kurā es varētu piepalīdzēt - uzlikt kādu votemap, ja ir salasījušies pilns servers, tādejādi tautu pieradinot pie citām kartēm nevis tikai mūžīgo dustbowlu.

un par mani pašu domāju, ka nekas dižs nav jāstasta, man tāda naiva pārliecība, ka mani te pazīst lielākā daļa, nu, vismaz tie, kuriem ir kāda teikšana.

kā arī apskatījos tiesību noteikumus un skatos, ka man vajag kādu adminu, kurš mani iesaka - es negribu nabaga cilvēciņiem uzbāzties - tā ka gan jau kāds labs admins atradīsies, kurš par mani varēs ielikt kādu labu vārdu. :unsure:

ps: es piemirsu pateikt, ka visiem, kuri lietos nepareizu latviešu valodu serverī (vienalga, ka garumzīmes nestrādā), itsevišķi, ja viņi jauks izskaņas -iet un -at, draud bans :(

Link to comment
Share on other sites

tev, manis pēc varētu dot arī full access, nedomāju, ka sūdus savārīsi.

ceru, ka par tām galotenēm tu nedomāji nopietni, jo tas patukšos jau tā nestabilās spēlētāju rindas!

Link to comment
Share on other sites

bet mums tak ir jārūpējās, lai serverī spēlētu pieaugusi un saprātīga publika, un ievērot pašas pamata Latviešu valodas gramatikas formas ir svarīgi :(

labi, es perefrāzēšu, es to nedomāju nopietni. :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Ē, kur varētu palasīt likumus par -iet un -at lietošanu? Diemžēl esmu tos piemirsis, bet valodiņu kopt gribas :(

Izskaņu -iet lieto pavēles formā 2. pesronas daudzskaitlī, tā paša darbības vārda vienskaitļa 2. personas formai pievienojot izskaņu -iet (ej - ejiet!, guli - guliet utt.), savukārt, izskaņu -at lieto gadījumos, kad raksturo kaut kādu darbību, nevis pavēl (Šajā bildē redzams, kā jūs guļat).

Par reandr runājot, protams, visu viņam. :)

Link to comment
Share on other sites

es jūtos vīlies, pat nevar izlasīt manu vērveļejumu un vēl pats saka, ka vajag rakstīt pieteikumu :pizdiblee:

protams, full access būtu jau jauka lieta, ja jūs man gribētu to uzticēt, bet skatieties paši, pats minimālais, ko man vajadzētu ir kick/ban/votemap/slot . neesmu īsti kursā par tf2 adminu iespējām :)

Link to comment
Share on other sites

Vajag rakstīt lai citi lasa, man jau tas nav vajadzīgs, es tāpat zinu, ko būsi uzrakstījis. Ban/votemap/slot vispār jau arī ir vienīgās komandas, kuras tur vajag izmantot (es vienreiz varbūt vēl SAY komandu esmu izmantojis).

tagad tik gaidi kamēr worms uzliks, jo viņš pagaidām ir vienīgais, kas var kaut kādas tiesības salikt.

ā, jā, worm, ja tu šito lasi, tad uzliec testam arī to pašu ko man (viņam man liekas nebija).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...