Jump to content
GIGN Forum

O Chau Dambo Kaa Tu ?

cilveeks
 Share

Recommended Posts

KICK] ----------------------------------------------------------------------

KICK] Tu tiki izkikots no servera, droshiibai 5 minushu bans!!!

KICK] Izkikoja tevi: NighT^

KICK] Iemesls: nuu?

KICK] Atpakalj serverii vareesi tikt peec 0 dienam 0 stundam 5 minutem 0 sekundeem

KICK] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

KICK] -----------------------------------------------------------------

wtf?? interesanti par ko tas bija? pirms tam gag arii bija...

aa un ok peectam vel bans!! ES TU TUR DAMBO KAA TU TUR? pavicini savas lutenes un lido uz lapzemi akstities:/

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: NighT^

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Bebris atriebeejs LUT!$

BAN] Iemesls banam: reku ari pelniitais bans, nika mainishana neglabs

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 0 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec 694 dienam 10 stundam 39 minutem 0 sekundeem

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] --------------------------------------------------------------

eu lutais pastaastiisi par ko ? jeb arii atkal seko liidz modei mani izkikot jeb izbanit tapat ka sekoji liidz visiem pRO kad gaaji uz tiem tornado utt? :DDDD

Edited by cilveeks

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eem saksim ar to, tu baigi daudz DIRS tiesham DAUDZ DIRS, otrais draugs ir atnaacis pie manis vinsh spelee.. ko pirmais redzu, monitora

tu stulbais kro - kropli nahuj, zhurka stulba

un veel pa mic kaut ko dirs, bija neskaitaami daudz raundi ka tu vinju nodirsi.. + vinsh veel stastija, ka kaadas 2-3dienas back tu to pashu darijis, vinsh shauj tevi nost tu vinju visu laik noliekot, nodirshot par kropli losi.. un veel visados vardos.. ta ka chill tava mute ir parak netiira..

P.S bans ari buus.. kaut kapec noglukoja

man liekas tu modej seko liidzi..

[13:38:01] <cilveeks`> NighT^

[13:38:04] <cilveeks`> bljed tu cjista ahujel?

[13:38:07] <cilveeks`> resngjiimi

[13:38:27] <NighT^> draugis ir pei manim

[13:38:28] <NighT^> es skatos

[13:38:30] <NighT^> ka tu vinju nodirs

[13:38:34] <NighT^> protams kada reakcija bus man?

[13:38:36] <NighT^> bans tev..

[13:38:38] <NighT^> ta ka ej izeed

[13:38:44] <NighT^> vnk stresainais idiot

[13:38:45] <cilveeks`> BLJED

[13:38:48] <cilveeks`> tu resnais

[13:38:51] <cilveeks`> sakraj labak naudu

[13:38:53] <cilveeks`> operacijai

[13:38:55] <cilveeks`> un savas lutenes

[13:38:57] <cilveeks`> ATSHUJ

[13:39:23] *** cilveeks` ([email protected]) has joined #gign

[13:45:43] <cilveeks`> Laughing Out Loud

[13:45:46] <cilveeks`> pastasti kuru es nodirsu

[13:45:59] <cilveeks`> eu dzirdi

[13:46:02] <cilveeks`> negribi riit riigaa

[13:46:05] <cilveeks`> satikties un parunaat?

[13:46:24] <cilveeks`> vari likt forumaa sho man iisteniibaa wienalga

[13:46:36] <NighT^> davaj

[13:46:38] <NighT^> man ari kro panjemt

[13:46:39] <NighT^> liidzi

[13:46:45] <NighT^> kursh dikti ar tevi grib viens pret viens parunat?

[13:46:46] <NighT^> smile.gif

[13:46:49] <NighT^> buus jautri

[13:47:52] <cilveeks`> lool

[13:47:53] <cilveeks`> nu jaa

[13:47:58] <cilveeks`> kaadu liidzi tu tiesaam vari panjemt

[13:48:00] <cilveeks`> vienigais

[13:48:05] <cilveeks`> cinja bez ausim

[13:48:06] <cilveeks`> ;(

[13:48:07] <cilveeks`> diil?

[13:48:11] <NighT^> ilgi domaji

[13:48:13] <NighT^> mm

[13:48:23] <NighT^> tu gribi tad ar mani tikai satikties

[13:48:24] <NighT^> oki

[13:48:27] <NighT^> riit tad centra?

[13:48:35] <cilveeks`> v skolko

[13:48:35] <cilveeks`> i gde

[13:48:43] <cilveeks`> psgc

[13:48:48] <cilveeks`> ko tu vari modei skriet lidzi

[13:48:50] <cilveeks`> tas ir vispar

[13:48:50] <cilveeks`> ahujela

[13:49:29] <NighT^> tu esi iipashi gudrs..

[13:49:40] <cilveeks`> lol nu

[13:49:48] <cilveeks`> vienkarshi smiekligi

[13:49:54] <cilveeks`> atradi beidzot sev vienu draugu KRO ja ?

[13:49:59] <cilveeks`> tornado pro KLUBINJA

[13:50:00] <cilveeks`> ja?

[13:50:31] <NighT^> doma ko gribi, man tik smaids radas uz sejas, klausots cik nervoz un debils cilveks tu esi..

[13:50:49] <cilveeks`> es tava vieta nesmaiditu ja kaads cilveeks ir klat

[13:50:54] <cilveeks`> var notikt tragedija

[13:51:02] <cilveeks`> biggrin.gif

[13:51:08] <NighT^> 18.gif)))))))

Edited by NighTMerry

zini man ir pilniba vienalga vai tev draugs ir atnaacis vai tava omamma tur spele ! tici? un zini varbuut pasaki tam kro lai pats savu muti savaac protams ne shoreiz bet cik nu var dirst tapec ari kautko teicu vinjam preti bet tu izraadiigaais malaci nomaini niku un bano! zaebca ne?

omg, es vinajm varbuut blakam sedeju, un piedo miilja, bet redzeju ka vinsh nevienu vardu neteica pirmais, nevienu piedo + es vinju parak labi paziistu, lai vinsh saktu dirst neno sha un ta... ta ka es smagi shaubos.. ka vinsh ir pie vainas

+ kas pa kr0pez? 0_o

Edited by NighTMerry

njaa tad tev tieshaam ir BAIGI labs darbs kuru ljot labi paziisti...

jaa darbs ljoti labs

un lielaakais joks, tas nav vinja iistais niks, taa kaa tev nav nejausmas, kas vinsh ir.. un nekaads krOpez toch vinsh nav..

un pats forshaakais viss shini ir tas, ka visi pirmie dirsh tev un tu tikai pec vinjiem ja? ak nu nabadzinsh, visi nodirsh tevi pirmo, cik zheel...

Edited by NighTMerry

[13:50:54] <cilveeks`> var notikt tragedija

[13:51:02] <cilveeks`> biggrin.gif

[13:51:08] <NighT^> 18.gif)))))))

[13:54:16] <cilveeks`> aij labi

[13:54:19] <cilveeks`> dzivo mieraa malaci

[13:54:25] <NighT^> riit tad nesatiksimies? sad.gif

[14:05:16] *** cilveeks` Quit (Quit: Download r8 script from ---> http://leader.times.lv/ <--- created by rolias !!! -NEW STYLE-)

atbildi nesanjemu..

gribeji ar cilveeku arii parunaaties? rolleyes.gif

lol, cilvēks, šeit nu tu vari māzēties nost cik gribi, ļoti labi atceros mapi nuke, kad zeona & kro spēlēja un visus tur nesa laukā, tad pēkšņi pēc kārtējā skilla, tu prasīji, lai viņš pasaka real niku, viņš neko neatbildēja un spēlēja talāk, tad tu sāki dirst par jaunajiem talantiem un sāki viņu saukāt par "kropli", jo it kā "kro" ir saīsinājums no tā rupjā vārda smile.gif tu pats sāki pirmais un nenoliedz to, zinot tevi tu vienmēr noliedz faktus un mēģini pataisīt sevi par labo un tikai un vienīgi otrs vienmēr ir tas vainīgais... ir cilvēki, kas raud kad viņus nošauj (raksta čatā visāda gudrības) un tu esi viens no tiem, takā nenoliedz to!

P.S. bla kā negribās to nukes demku meklēt, bet ja baigi vajag varu mēģināt atrast, cilvēks, vajag?

smile.gif cilvēk, cilvēk, teju jau 3 gadi pagājuši, bet tu ne pa kripatu neesi mainījies. Joprojām kā parasts ierindas stulbenis sāc apsaukāt personu, kas tevi nošauj.

Un kopš kura laika naita aplikšanas elements ir viņa ausis? Un pat ja tās būtu ausis, paņirgāties par viņu tu nemāki, tā ka aiztaupi sev laiku saspringti domājot uzbraucienus.

694 dienas smile.gif gandrīz 2 gadi. hehe.

Nu jā - man jau tie cilveeka izgājieni liekas smieklīgi, es viņu nopietni neuztveru. Varbūt tāpēc, ka apzinos, ka pie gadījuma, kad viņš apnīk varu no viņa atbrīvoties, bet ja viņš skalo smadzenes spēlētājiem bez accessa, kas ļauj serveri atbrīvot no viņa, tas varētu izraisīt citu reakciju. Laikam jau pareizi vien būs darīts smile.gif.

Ja jau cilveeks peec kāda pusgada piekāps un lūgs, lai banu noņem, kārtējo reizi solīdams, ka ir mainījies happy.gif, tad jau varbūt šim iešķiebs kādu iespējiņu.

Vienīgais ko vēlos piebilst, ir tas, kad man nekas personīgi pret viņu nekad nav bijis, bet cik es te skatos (daudzajos topikos un čatā), viņš tiešām bija ļoti slavens ar savu stulbumu un līdz ar to laikam arī ir pelnījis tos aptuveni 2. gadus.

Nu ko Cilveek, tiksimies 2008. gadā laikam. giggle.gif

nait, tu toch mazliet paarforsee. 2 gadi, es atkaartoju , D I V I gadi. man liekas, ka visi sheit jau sen pie taa ir pieradishu, kaa cilveeks uzvedaas, un buusim godiigi, vinsh nav taads vieniigais. nu labi ieshkjiebt vinjam taadu profilaktisku kicku, gagu vai slayinju tas jau jums patiik, bet nu divi gadi ir krietni par daudz. un daudziem nepatiik, ka kaads ar nezinaamu nikus shauj visus nost (pie tiem pilniigi noteikti esi arii tu pieskaitaams, nait), un attieciigi prasa iisto niku, ja neatbild, tad nav jau nemaz taads paarsteigums, ka kaut ko saak vinjam likt virsuu (attieciigi cilveeka gadiijumaa, tie vaardi buus mazliet rupjaaka, bet pie ta jau mes visi esam pieradushi).

es taadejaadi uzskatu, ka bans uz diviem gadiem ir pilniigi nevietaa. rakstot banu ciparinjus tu noteikti paaris ciparus pa daudz iemetu iekshaa.

laugh.gif man liekas flashbacks pats nenojauta cik ironisks ir viņa teksts izvēloties vārdus "no gaišās puses". aaahaha, vienkārši lieliski.

Vispār jau r&r, cilvēks nav nekāds admins, viņam nav jāprasa kaut kādam nezināmam čalim viņa īstais niks. Ja kas, lai viņš dara zināmu adminam "eu te kaut kāds neriktīgs nariks spēlē". Kur nu vēl sāk apsaukāt viņu.

1:0 shakataa fuj1 taka butu klusejis naughty.gif ! bet nu katraa zinjaa neieshu vairs ne luugt lai nonjem banu ne ko... pilniibaa piekriitu ka pats vien to esmu panaacis ar savu riiciibu un pats viens esmu vainiigs taakaa gl.. un katraa zinjaa nightmerry sorry par tiem personiskajiem uzbraucieniem... un katraa zinjaa bija jautri smile.gif tad jau maybe peec 2 gadiem smile.gif cya all ;]

luudzu tik neizdzeest niku un nenobanot no foruma smile.gif

Edited by cilveeks

enīvej cilvēkam ir MDSL, takā drīz ip nomainīsies un viņs turpinās spēlēt em kautkādiem bebriem utt.

vispār bebrus derētu izdzēst, deafultos bija jābūt, ka niki ir romiešu cipari, bet tagad jau visādi dipsiji, pusiji sarušies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...