mandele Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 man ir tāda problēma, ka es ieslēdzu serveri, pēc tam apmēram 3 minūšu laikā man uzskarās dators! kad uzspiežu [Ctrl+Alt+Delete] -> pie sadaļas [Processes] -> hlds.exe pie [Mem Usage] rāda visu laiku vairāk par 62 000 K, taču agrāk man lab ja 20 000 K rādīja! kāds nezin, kas tur par problēmu ir???? pilnīgi tāda pati problēma ir arī vienam citam serverim! kāds man plss pasakt ko lai daru, lai labotu šo nelabo lietu! P.S. mēģināju arī pārlikt addonus! varbūt man addons ir jāpārliek uz jaunāku versiju? vai varbūt kāds hakerītis ir ticis klāt manam kompim (serverim) un kaut ko sačakarējis??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSnaKy Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 man ir tāda problēma, ka es ieslēdzu serveri, pēc tam apmēram 3 minūšu laikā man uzskarās dators! kad uzspiežu [Ctrl+Alt+Delete] -> pie sadaļas [Processes] -> hlds.exe pie [Mem Usage] rāda visu laiku vairāk par 62 000 K, taču agrāk man lab ja 20 000 K rādīja! kāds nezin, kas tur par problēmu ir???? pilnīgi tāda pati problēma ir arī vienam citam serverim! kāds man plss pasakt ko lai daru, lai labotu šo nelabo lietu! P.S. mēģināju arī pārlikt addonus! varbūt man addons ir jāpārliek uz jaunāku versiju? vai varbūt kāds hakerītis ir ticis klāt manam kompim (serverim) un kaut ko sačakarējis??? Hmm, man neuzkaras pilniigi bet nokaras uzkādām 20sec un tad atkal norm un tad atkal peec brriizha nokaras vopshem shodien uzliku HLBooster, pagaidaam PC nau lagojis.. un cerams ka vairs nelagos.. paprovee arii HLBooster uzlikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shooter Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 (edited) Labais klikšķis uz procesa -> Set Priority -> Realtime. Tad resursi tiks tērēti vairāk. Taču ja gribi lai procesoru un ram tērētu mazāk, vari likt realtime vietā low. Gribu, lai ir visiem serverī ir ļoti mazi pingi Pie hlds palaišanas norādam parametru -pingboost x, kur x ir no 1 līdz 3 (ieskaitot). Jo lielāks skaitlis, jo vairāk CPU ēdīs hlds, bet būs mazāks pings. Pubam labi ir 1 vai 2. CW serverim teorētiski būtu labi 3. Ak jā un mierīgi aizmirstam par visiem kakainajiem HLBoosteriem, tas nekam nav vajadzīgs... Edited October 8, 2006 by shooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSnaKy Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 (edited) Labais klikšķis uz procesa -> Set Priority -> Realtime. Tad resursi tiks tērēti vairāk. Taču ja gribi lai procesoru un ram tērētu mazāk, vari likt realtime vietā low. Šūter es zinu ka vinjsh nau vajadzīgs bet vismaz man PC nelago.. lidz ar to Serveris arii Ja uzliksi uz Serveri (priority) LOw Serverii bus nezheeligii lagi Edited October 8, 2006 by TheSnaKy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandele Posted October 8, 2006 Author Report Share Posted October 8, 2006 (edited) taa pingboost padarishana ir laba! tnx! bet tad nesapratu kas man buutu labaaks tas pingbosst 1 vai 3 ?? ja man RAMs ir 1GB un Procesors ir 1,6Ghz + 3000Mhz??? Edited October 8, 2006 by mandele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 (edited) hz procis pa mazu man norm iet celleron? CPU 2.60 GHz 2.59GHz 1.00 GB of RAM ka kas tas par +3000 mhz Edited October 8, 2006 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandele Posted October 8, 2006 Author Report Share Posted October 8, 2006 hz procis pa mazu man norm iet celleron? CPU 2.60 GHz 2.59GHz 1.00 GB of RAM ka kas tas par +3000 mhz tas 3000Mhz ir tas pats kas 3Ghz un ja mna ir veel plus 1.6Ghz taatad tas noziimee ka mans procis ir 4,6 Ghz P.S. itkaa vienu probleemu atradu- uz maajaslapas biju uzlicis servera monitoru un tas laikam bremzeeja baigi ! bet nez man leikas ir veela ri citas probleemas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now