spite Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 ne polu4ilosj v Rigu priehatj koljesa ne dostali...zhivi poka..v4era za tebja drugim dostalosj...6as kulaki boljat Tas nu gan bija teikuminsh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 paaugaties !!! kas tev nepatiik? par bazaru ir jaatbild, ja veel esi beernu daarza liimenii un to nesaprotu tad PAAUDZIES. virtuaali vai en virtuaali bet leksika ir jaakontrolee Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 kas tev nepatiik? par bazaru ir jaatbild, ja veel esi beernu daarza liimenii un to nesaprotu tad PAAUDZIES. virtuaali vai en virtuaali bet leksika ir jaakontrolee vot te nu es tev piekriitu, piemeera, Cilveeks pirms kaadiem diviem gadiem piedraudeeja ar mani izreikjinaaties, kopsh taa laika man ir bails iet uz gign tusiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 vot te nu es tev piekriitu, piemeera, Cilveeks pirms kaadiem diviem gadiem piedraudeeja ar mani izreikjinaaties, kopsh taa laika man ir bails iet uz gign tusiem Jā, nu bet teorētiski tev ir iespēja tikt uz tādu pasākumu kur nav cilvēks, jo uz visiem jau viņš nav bijis, paskaitīsim uz cikiem ir bijis... hm... ēē.... emmm.. āā. 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 tizluma kalngals . paskatoties bildes man jau riebums metas kur nu vel braukt uz tadiem pasakumiem. mani kka nesaista piedzershanaas un kraaninjtussi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 mani kka nesaista piedzershanaas un kraaninjtussi. parasti jau tu uz taadiem ej p.s. peli un ausis dabuuji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 es eju ? D blad samuray man tu mazliet saac apnikt ar savu jobnuto runu no kuras tu neko nesajeedz un nezini Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 mhm bet cilveeks gan ir smukulis:) kas veel nav redzeejis face.lv niks - trustme Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Kā tu viņam to varēji nodarīt? Kaspariņš romantiķis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 radler:DDD . labak ieliec veel kaadu savas draudzenes bildi foruma D Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 26, 2006 Author Report Share Posted September 26, 2006 cilveek, tu esi nelabojams daunis, par savu lielo mutiiti tu kartejo reizi dabuu vaarnu... zini kur tava problema ir? komuuna tevi negrib, mums ir labi bez tevis un tas ka tu nevari savaldit savus nervus pubertates vecumaa neattaisno tavu uzvedibu un bazaru... padoma turpmak kam tu saki 'tizluma kalngals'... cik nopratu, tu tomer gignaa gribi spelet, tad arii attiecigi pienjem secinajumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 radler:DDD . labak ieliec veel kaadu savas draudzenes bildi foruma D ielikshu bet ne tagad Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 mhm bet cilveeks gan ir smukulis:) kas veel nav redzeejis face.lv niks - trustme helllooo sexiii boooi. Palasīju cilveeka anketu, tā ir tik true jutīgais cilvēks un Viņš pielieto radošo un lielisko spēju runāt, lai izteikt to, kas nāk no sirds, to kas ir paslēpts kaut kur viņa dvēselē. bāc. tas ir tik patiesība. Negribu tagad meklēt quotes ar cilveeka tekstiem, bet tādu ir daudz Vienīgā reize, kad viņš neteica, kas uz sirds bija tad, kad naits viņu uz ~2 gadiem banoja tik unikāla persona, es WNK nevaru Tas ir tik dīvaini, ka viņam patīk uzturēties vietā, kurā viņam ir labas attiecības ar... (nez moš ar kādu ir) un neizskatās, ka viņš lietas labā grasās kaut ko darīt. Ak cilvēk Ilgojos tevi satikt kādā pasākumā un parunāties, tik saistošu personu vēl neesmu redzējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 :DDDD eu cilveek bet tev tur ir ielikta izredzeetaa ieliec tak arii gignaa kaadu bildi:) vai arii jau esi licis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 ta nav mana cjiksa taka sakra nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 JA cilvēēēks nāks uz kādu pasākumu tad es arī aiziešu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 tad pasākums noteikti apmeklētības ziņā pārspētu Usmas pasākumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Jā, nu bet teorētiski tev ir iespēja tikt uz tādu pasākumu kur nav cilvēks, jo uz visiem jau viņš nav bijis, paskaitīsim uz cikiem ir bijis... hm... ēē.... emmm.. āā. 0. redz, taads arii ir vinja meerkjis paarliecinaat visus, ka vinjsh jau uz gigna pasaacieniem nenaak, nenaaks un tad vienaa jaukaa diena ierasties ar saviem pacaniem, melnos, sestajos zhiguljos, un paraadiit visiem tiem "virtuaalajiem blatotaajiem", kaa Cilveeks kaarto lietas dziive! Vinjsh noteikti taadaas razborkaas piedaalaas katru otro dienu, esmu dzirdeejis nostaastus, ka vienreiz paartikas veikala "Sauliite" pardeveeja megjinaaja Cilveeku apshmaukt par 1 santiimu. Bet Cilveeks jau visu pamaniija un iebljaavas (lieki piebilst, ka vinjam bals ir veel draudiigaaka nekaa Terminaatoram) - Ti znajish kto ja takoj? Ti 4o minja na babki hatkjela kinutj? A ko....neko, naakamaaja diena Cilveeks ar saviem pacaniem klaat, protams melnos zhiguljos (vinji ir veel baismiigaaki par apokalipses jaatniekiem), un noslauciija to veikalu no zemes virsmas, aamen! Luuk taa, pirms doshanas uz naakamo gign paseedeeshanu aizdomaajaties par to, ka var ierasties cilveeks! ps. Cilveeks - salduminjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 JA cilvēēēks nāks uz kādu pasākumu tad es arī aiziešu. Man jau pietiek ar to, ka dažreiz vienā serverī paspēlējam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 ta nav mana cjiksa taka sakra nav ee un kapec tad vinja tev ir kaa veiksmiigaa izredzeetaa? jau 19 dienas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 ja cilvek kpe negribi ierasties uz kadu pasakumu , reali gribas tevi redzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 ludzu - 5dien ar draugiem laizjam uz essi. varat atnaakt interesenti Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 ludzu - 5dien ar draugiem laizjam uz essi. varat atnaakt interesenti essention mani tur neielaidis nau 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 essential nevis essention.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts