jerrico Posted September 20, 2006 Author Report Share Posted September 20, 2006 nu taaks, shausmeniite visas daljas redzeetas, how high, longest yard, naked gun, up in smoke (4 real) redzeetas, amercian pie nemaz negrbiu skatiities besii aaraa btw kachaajaas 15 filmas iipashi jums gign komuunam ieteiktu noskatiities filnu hottabych Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 (edited) Naked Gun visas trīs daļas ir ideālas, ja tev tās filmas neliekas smieklīgas, tu neesi normāls. Vari mani saukt par nenormālu, bet man šīs filmas joki liekas truli. Edited September 20, 2006 by |2.v_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Lol, ierakstīju gūglē "Meitenu kluba zeni" un pirmajā linkā jau bija vajadzīgais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Fredy got fingered ir visu laiku monstralaaka komeedija! Kuri nav rezdeejusi tiem tocna janoskatas! TAs dzeks ir nenormaals.. it ipasi laba ta vieta, kur vveene vinjam grib atsukat, a vinjam ar skocu pielimeta nabassaite! D Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Never Been Thawed. Spaceballs. šitā īpaši tuva parodija par Star Wars. "Hello im mandog. Half dog, half man, I am my own best friend." Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 (edited) kā sauca to filmu(mēģināšu izteikties pēc iespējas skaidrāk...) Nu karoč džeks nevar atrast sev darbu. Viņam bija kautkādas darīšanas slimnīcā... Tad viņš iepazinās ar seksīgu meiteni kura strādā pie datora pieņemšanā, bet nevar redzēt visu viņas ķermeni tikai galvu un rumpi... Viņš sarunā randiņu. Viņa piekrīt un atstumjas no galda. Un pēkšņi atklājas, ka viņa sēž invalīda ratiņos un nejūt savas kājas... Čalis atnāk mājās un tētis prasa vai atradis darbu - čalis atbild ka atradis un tēvs paslavē un iedod 500$(bet īstenībā neko nav atradis) pirmais randiņš čalim ir pie tās invalīdes mājās... viņai ir tīri jocīgs apmierināšanās veids. Viņa iedo čalim bambusa mietu un liek sev sist pa kājām... Viņš sit vāji, bet vecene nosauc viņu par mīksto un saka lai sit stiprāk. Čalis nedaudz aizraujas un iebliež 1x pa purnu no visa spēka tai vecenei... Vecene tikai nokliedzas "tu stulbais kretīn! nejau seja man ir nejūtīga!" Tad meitene dod orālo baudu čalim. tālāk neatceros..... edited: Milzīgs paldies tā filma vienkārši bija awesome Edited September 20, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 (edited) Spaceballs. šitā īpaši tuva parodija par Star Wars. "Hello im mandog. Half dog, half man, I am my own best friend." tas ir ritīgi labs gabals Hot Chick(s) - dzeks ar veceni apmainas kermeniem Ice Age 2 Edited September 20, 2006 by shadyzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 darker Taa ir "Freddy Got Fingered", ko es un Beefy jau mineeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 vēl vienu atcerējos - Waiting. visiem, kuri kādreiz strādājuši apkalpojošā sfērā, posvjašajetsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 lol pareizi. Tā bija parodija par to filmu Harisonu Fordu. Atceros kā viņš iegāja veikalā, pamanīja savu bildi uz kuras rakstīts WANTED, pieķēpāja ūsas un bārdu un ejot ārā vienu ūsainu bārdaini sašņorēja Jā, tas man arī palicis atmiņā Vēl man reāli patika kā autobuss krita lejā pa klintīm un kā viņš tos cietumniekus "evakuēja" no autobusa + muka no tā vilciena Vispār baigi gribētos nosktīties šito filmu, bet nezinu, kur nokačāt. DC++ tikai kautkādiem 3 cilvēkiem un krievu valodā Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 aizmirsu Office Space (IDEĀLA komēdija ) un My Boss's Daughter varbūt nebija tik smieklīga, bet nu... īstenībā bija, tad vēl Tara Reid bija smuka un vispār - Hanss RULEZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 Monty Python And The Holy Grail Kaa arii "Monty Python's The Meaning of Life" Domaaju - shiis 2 filmas nemaz nevajag komenteet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 atcerejos Date Movie vienkarshi AAAAAAAAAAAAAAA taja bridi kad tur dzeks ar veceni pirmaja randina bomzi atspardija man likas ka es nospragsu aaa un vel kad gandalfam iesper pa kaajstarpi un vins sak kko blaut par "MY PRECIOOOUUUS"(ka to dargumins vispar raksta?) kr4 iesaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-60 Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 UK seriaals - Father Ted,,,, taa ieper ka aizmigt nevar atceroties fragmentus, jaasaak reekt Veel protams Spacebaals(krieviski kosmobolci)... Labs parodniks par Star Wars.. Bet nu man jau pie sirds iet vecie labie - 1000 x skatiitais Shuriks ar blici, visas krievu nacionaalaas ribalkas, oxotas utt, kaa arii nemirstiigais Limuziins Johnie day kraasaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now