macho Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 Resident Evil nepārāk biedē... Labāk vienkārši noskaties "Pulss" vai "White Noise" ja patīk baidīties. waahaha pulse. Es tur žāvājos visos "asajos" momentos. tāds sūds a no spēlēm - Condemned reāli ierullēja un F.E.A.R arī nav slikts. Condemnedā man krish un test2 aiz muguras sēdēja un visi noraustījāmies, kad gāju skatīties pār apmalei a tur kaut kāds nariks sejā leca hl2 ravenholmas daļa arī vispār pirmo reiz spēlējot nebija slikta. Kad mani garajā zālē nesās virsū tas ātrais zombijs tad bija sūdīgi aceros vēl kā svešos spēlēju (aizvēsturiska spēle). tā arī bija tīri scary Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Vislabakais ir spelet doom3 druumaa rudens vakara, spelet ar austinjam, bez gaismas istaba un tad ja kads pieklope pie pleca tad gan jau vairs nav patiikami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 viena paveca, bet diezgan šausmīga spēle ir Clive Barker's Undying. veidota uz vecā labā Unreal dzinēja ar patīkami kvalitatīvu skaņu un aizraujošu sižetu. kad dabuju spēlēt viņu uz vecā datora, uz kura bremzēja gandrīz vai jebkas, tad sanāca diezgan daudz raustīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-60 Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Tas bij sen kaadus 4 gadus atpakalj! Protams panjeemu sho speeli no daruga un peec vinja ieteikuma nosleedzu gaismu, ierubiju austinjas uz full un saaku kapaat! Peec apmeeram 10 minuuteem atrados 3 metrus no datora at norautu peli un peles palikniiti rokaas, reaalu shoku atraavu, jo skanju un grafikas efekts bij perfecto jai es shitaa pieliktu bikses, apgaaztu kreeshu un norautu nax peli no baileem Mlin tajaa laikaa taa speele man liekas saucaas Aliens VS Predators vai kaukaa taa, nu ka roche ja kaadam maajaas shis veestures gabals ir, iesaku paproveet. Jaaspeelee asaam izjuutaam ir izveeloties desantnieka lomu Veelu veiksmi Un neraujat peles Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 mad hause laba filma...un aizmirsu ka bij krieviski k-kaa tulkotos "dziiva nave" kr4 visi dokomentalie skati ka cilvekus dziivus dedzina, dzeki atmine bumbu un ta preksnji spragst un rada visus sho gabalus, teroristi utt...pretiigi paliek...es bish uzmetu aci un pectam dzesu ara...neuzskatu ka ko tadu ir norm. skatiities... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 DOOM 3 stulbs man nepatika! Resident evil normala un ka ari metal Gear pats uz PS2 rauju snake eater! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPuk Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 man gan stiet ka neviena speelee nav bailiiga ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Spēlējis neesmu bet cik esmu redzējis, ir daži prikoli spēlē Alone in the Dark. Nu Doom3 sākumā liekas bišķ adrenalīnu uzsitoša(efekts kad monstrs lec tev virsū, bet ir aiz stikla etc.) bet ar laiku man sāka pārņemt niknums par to ka viss ir tumšs etc. tapēc arī vairāk nespēlēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts