Jump to content
GIGN Forum

Lēns Hltv

Recommended Posts

Mana problēma ir tāda kad man serverim HLTV atri piekonektējas bet kad gribu rakstīt un rakst record nosaukums man ir jagaida kadas 30-60 sek kamer sāks rakstīt un tas pats notiek kad mainās mapes, kadēļl tas tā un kā lai es tā atrumu palielinu

Nopeerc jaunu kasti uz kuras tureet PC nevis uz sava PC kur tev ir valjaa i-net , laade games u.t.t blink.gif

lock.gif <-- droshi! smile.gif

Excel tu laikam esi stulbas, bet varbūt tikai izliecies par tādu!!! Savu PC es nekam varteikt neizmantoju, neko nelejupladeju un speles ar nespēlēju tikai citriz cs, un ss uz sava PC turu 2 serverus kurus velk kā sūdus pa reni, teoretiski un fisizki es varu turet kadus 4 serverus ar videjo slotu daudzumu 13 Viniga problema man ir ar HLTV, agrāk kad turēju 1 serveri bija tā pat kad viņš lēnu gāja tapēc nodomāju kad varbūt ir kāds zinoš cilvēks kas zin kā šo lietu uztaisīt ātrāku

Edited by valchers

Excel tu laikam esi stulbas, bet varbūt tikai izliecies par tādu!!! Savu PC es nekam varteikt neizmantoju, neko nelejupladeju un speles ar nespēlēju tikai citriz cs, un ss uz sava PC turu 2 serverus kurus velk kā sūdus pa reni, teoretiski un fisizki es varu turet kadus 4 serverus ar videjo slotu daudzumu 13 Viniga problema man ir ar HLTV, agrāk kad turēju 1 serveri bija tā pat kad viņš lēnu gāja tapēc nodomāju kad varbūt ir kāds zinoš cilvēks kas zin kā šo lietu uztaisīt ātrāku

4 serverus wacko.gifwacko.gifwacko.gif

Preksh kam tev PC lai prosta turetu prieka peec CS serverus?.... muahaha biggrin.gifsmiliez.de_2428.gif

nu vispār jau štelīta tā tiri neko, tada pati ir amx_war pluginam kad viņš šo pašu dara nu bet man ir vaidzīgs kaukas tads lai man uz sava kompja ierakstas, vabtūt tu vari kautko uzmeikot kauko lidzigu šim kad ierakstās ma kompi bet neviens nezin kad ierakstās.

Nu japaskatas GAIDI atbildi thumbsup.gif

Luuk arii tava probleema! Tev pc paaraak daudz rij tie 2 serveri ka HLtv vispaar vietu nedod tapeec arii tev HLtv lago kad tu raksti!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...