Jump to content
GIGN Forum

architeck

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

architeck's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Ja gribi taisiit php maajas lapas iesaku nokachaat DC++ Php+mysql e-book un taas tur ir. Un tik saac lasiit! Aaa un iesaku arii dabuut kaadu HTML e-book jo bez html tev neiztikt!
  2. Bet vai tad vispirms nav jaanovelk taa dziesma vai sounds? Manupraat taa tas notiek. No plika gaisa jau neuradiisies man taa dziesma!
  3. Domaaju ka nekaa vienkaarshaaka par pliku serveri nav!
  4. Man ir maza probleema! Es nevaru uzlikt psychostatus uz linux jo perl nav taadi moduli kaa vaig kad beeginu vinus ieinstaleet vins "itkaa" ieinstalee bet tomeer nee! Kaads var paliidzeet?
  5. Ja veel nezinaaji tad IPB ir jaaperk!
  6. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=5139 Shiteo nevareeji atrast?
  7. uz php-fusion to nevar izdariit ja nu vieniigi tu noka4aa infusion kas piedaavaa pievienot pasham savus. Savukaart ar e107 ir otraadaak. tos tu uzreiz vari pats pielikt!
  8. Ja nevari pateikt tad neraksti es te neapspriezhu kaa kurs speele vai cik labi vins speelee!
  9. Panjeemu vienreiz nokacaaju kkaada krieva cfg un nedaudz piereguleejot peec savaam vajadziibaam saaku speeleet. Tacu izbriinijos kad lodes lidoja daudz reciizaak nekaa pirmstam. Tad nu man ir taads jautaajums vai kaads nezin kaa to es var dabuut gatavu, jo nu jau HDD ir formateets un man taa scripta gluzi vienkaarsi vairs nav. Un kur vinu dabuut arii vairs neatceros. tante google nepaliidz. Esmu mekleejis, mekleejis un mekleejis!
  10. Luuk arii tava probleema! Tev pc paaraak daudz rij tie 2 serveri ka HLtv vispaar vietu nedod tapeec arii tev HLtv lago kad tu raksti!
×
×
  • Create New...