Dj_erix Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 izskataas ka 10cilveeki kopaa salasiisies,tas ir loti labi. ja kaadam ir kaada zaale ko ieteikt,vai var sarunaat tad zinojiet, es ar pacentiishos sarunaat rfl sporta zaali, tik neko veel nesolu pagaišoreiz mums pieteicās tikdsaudz cilvēku, ka domājām cik komandas taisīt, tātad pēc pieredzes tev varu pateikt, ja ir pieteikušies 10, tātad atnāks tikai 2 viens no tiem būsi tu un otrs ownis, hmm es varbūt būtu trešais, bet nesolu, jo jāzin datumi un laiki, man tagad PSC ar laikiem, pat CS nesanāk uzraut gandrīz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Es uzreiz saku, ka nebushu parak dargi man var iznakt tads viens basketa izbrauciens BEt varu vienmer palidzet ar padomiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Es ar labraat uzmauktu, pats dzivoju purvciemaa, mums te ir baigi labie laukumi araa, ar normaliem groziem, sapikjo 50 kapeik un grozs tavs, karoche ja kaads grib organizejamies 3dien vakaraa, ieperkam pa kadaam alam un raujam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Piekrītu becikam , man pašam ar tad sanāk pie majām . Pie 84. vsk tagas ir normāli grozi un laukums ar jauns . Jo zāli īrēt ... nu nez . Un ja game notikš pieejamā laikā tad 100% būšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Davai mizalas, 3dienas vakars purvciems, tikshanas vieta Rimi-Stirnu, ja viss baigi labi notiksies varam afterparty pie manim majas uztasiiit, kaut ko uzcept, iedzert.... Savadaak, te par to b-bolu veel menesi runaas, kamer sniegs uzsnigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted September 11, 2006 Author Report Share Posted September 11, 2006 Davai mizalas, 3dienas vakars purvciems, tikshanas vieta Rimi-Stirnu, ja viss baigi labi notiksies varam afterparty pie manim majas uztasiiit, kaut ko uzcept, iedzert.... Savadaak, te par to b-bolu veel menesi runaas, kamer sniegs uzsnigs tu domaa tos grozus pie bazniicas,kuri parasti ir pilni? Dj_erix a tu nevari sarunaat vai iedot kaadu kontakt taalruni, tai zaalei kur bijaam pagaajshreiz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 (edited) tu domaa tos grozus pie bazniicas,kuri parasti ir pilni? Dj_erix a tu nevari sarunaat vai iedot kaadu kontakt taalruni, tai zaalei kur bijaam pagaajshreiz? Nu ja tu veciit vari sadabuut zaali, royal welcome, tikai atbalstu, vnk shitaa runashanu pie nekaa pratiiga nenovedis, vajag rikoties. Ja nav neviena, kas var zaali sadabuut, spelejam araa, negribi araa speleet tad sadabu zaali elementaari vnk shitas bez tolka spams ir bezjedziigs, es piedavaju variantu, pats es ari labpraat iekshaa speleetu, bet nav man taadu sakaru Edited September 11, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 3diena neder. Man sporta diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 3diena neder. Man sporta diena Peec idejas man ari labaak butu 4diena, ja zaali lidz 3dienai neviens neatrod raujam araa, es piedavaju purchikaa, ja kadam citi varianti rakstat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted September 11, 2006 Author Report Share Posted September 11, 2006 Peec idejas man ari labaak butu 4diena, ja zaali lidz 3dienai neviens neatrod raujam araa, es piedavaju purchikaa, ja kadam citi varianti rakstat man nav nekas pret speeleeshanu aaraa,tik pie taa groza parasti ir pilns ar cilveekiem un nav vietas kur speeleet, zaali aatraakais var sarunaat uz naakamo nedeelju,bet konkreeti veel nezinu,jaaaiziet liidz savai vecajai skolai. ja ir kaada vieta kur var ara speleet un vienmeer nav pilns aaraa ar var mieriigi speeleet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 man nav nekas pret speeleeshanu aaraa,tik pie taa groza parasti ir pilns ar cilveekiem un nav vietas kur speeleet, zaali aatraakais var sarunaat uz naakamo nedeelju,bet konkreeti veel nezinu,jaaaiziet liidz savai vecajai skolai. ja ir kaada vieta kur var ara speleet un vienmeer nav pilns aaraa ar var mieriigi speeleet. Man te Ziepniekkalnā arī ir laukums ar 2viem groziem, bet tas ar ir ārā. Un tur tā 50/50 , ka ir aizņemti. Es jau labrāt atbalstu zāli. Es vēl apjautāšos sporta skolotājai vai nevaram spēlēt mūsu skolas zālē, bet viņa ir diezgan maza . Man 3dien arī sporta diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Man te Ziepniekkalnā arī ir laukums ar 2viem groziem, bet tas ar ir ārā. Un tur tā 50/50 , ka ir aizņemti. Es jau labrāt atbalstu zāli. Es vēl apjautāšos sporta skolotājai vai nevaram spēlēt mūsu skolas zālē, bet viņa ir diezgan maza . Man 3dien arī sporta diena. Ja jau ta, apjautashos sava 64 vidusskolaa vai zali uz 2 h nevar kaut kad sadabuut, bet es domaju, ka kaut kaads pikjiits jau jasamaksaa buss paljube Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted September 11, 2006 Author Report Share Posted September 11, 2006 nu ja visi kas te saka ka naaks speeleet samestu pa 2-3ls tur jau var zaali uz hvz cik stundaam dabuut,parasti ap 15ls maksaa zaale uz 1h Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 nu ja visi kas te saka ka naaks speeleet samestu pa 2-3ls tur jau var zaali uz hvz cik stundaam dabuut,parasti ap 15ls maksaa zaale uz 1h Beigaas vienmeer ir taa, ka pats visu samaksaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Ja jau ta, apjautashos sava 64 vidusskolaa vai zali uz 2 h nevar kaut kad sadabuut, bet es domaju, ka kaut kaads pikjiits jau jasamaksaa buss paljube Nu jā. Par mūsu zāli ar noteikti būs jāmaksā, jo nekas mūsdienas nav pa velti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Nu jā. Par mūsu zāli ar noteikti būs jāmaksā, jo nekas mūsdienas nav pa velti. Nu īstenībā viņa ir diezgan aizņemta. Mēs dažreiz nākam pēc stundām uzspēlēt basi un pēc mums vienmēr nāk kautkādas mazās meitenes uz basketbola treniņu or smth like that. Tā ka vispirms jānoskaidro, vai zāle vakaros brīva Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 3diena neder. Man sporta diena Zilupē ? Par tēmu : Pie rīdzenes ir grozs .. maksāt nevajag un vieta ir ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Zilupē ? AAAAAAAAAAAHUJETJ KĀDS JOKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 nebusuhu tomeer:) pasham savas deelas, aa un pur4ikaa uz to grozu nereaali buus, tur ta4 rindas ir , varu ieteikt ja gribiet tad tipa pretii uzvaras parkam tur kur tas stadions, var iznomaat laukumu (laikam saucaas lokmotiives stadions), tas laikam 15 ls maksaa uz 1 h un uzvaras parkaa arii ir 2 basketbola grozi! Pie olimpiskaa staidona arii var speeleet, tikai tur grozi smagi smird, veel var centraa, pie nedzirdiigo skolas (chaka ielas),un ja 4ista nav kur veel var pie manas shuces, zvg tur labs stadions araa Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 gludinatajs tu 94 videne ej ? ja nau noslepums kura klase, es ar tur 9 gadus nomacijos. Ara ir debili grozi viens ir pizdatijs pie skolas, bet tur aiznemts noteikti bus un tikai viens. Pie sakumenes ir divi, bet man liekas viens nolausts un otrs knapi turas Ar sporta u4eni man liekas var tur sarunat pa maksu itka agrak vareja ja biezi piestaiga . Link to comment Share on other sites More sharing options...
davido Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 (edited) pie bazniicas dazhreiz treshdienaas nelaizh grozu lejaa jo vinjiem tur kkaada luugshana notiek un mashiinaam vaig kur parkoties....mr kill negribi 1vs1 uzspeeleet? edit: un nau jau nekaadas rindas...man to neiestaastiisiet...pats esmu pastaaviigais klients tur Edited September 11, 2006 by davido Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 pie bazniicas dazhreiz treshdienaas nelaizh grozu lejaa jo vinjiem tur kkaada luugshana notiek un mashiinaam vaig kur parkoties....mr kill negribi 1vs1 uzspeeleet? edit: un nau jau nekaadas rindas...man to neiestaastiisiet...pats esmu pastaaviigais klients tur es ar rindas tur parakas neesmu redzejis, it sevishi rudenii, galvenais savakties un thats all Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 pur4ikaa 23. trolluka galapunktaa, laikam, pie 84. videnes ir grozs, bet tikai viens. zato tur reti kads spelee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 gludinatajs tu 94 videne ej ? ja nau noslepums kura klase, es ar tur 9 gadus nomacijos. Ara ir debili grozi viens ir pizdatijs pie skolas, bet tur aiznemts noteikti bus un tikai viens. Pie sakumenes ir divi, bet man liekas viens nolausts un otrs knapi turas Ar sporta u4eni man liekas var tur sarunat pa maksu itka agrak vareja ja biezi piestaiga . Nope es eju 3. videnē (centrā). Hmm, pagāšgad pie sākumenes viss bija normāli. Šogad neesmu bijis, bet būs jāiet pačolēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Nope es eju 3. videnē (centrā). Hmm, pagāšgad pie sākumenes viss bija normāli. Šogad neesmu bijis, bet būs jāiet pačolēt. zabej uz sakumeni pirmais grozs tas dzelza kaut cik turas.. bet otrs nolauzts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now