Traffic Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Tieciet ārā no istabas. Pašam man vēl nav izdevies, bet tīri interesants geims. Istaba Nr.1 Istaba Nr.2 1. Istabā esmu savācis:2 gredzenus(izmantoti) 3 atslēgas (2 izmantotas) bateriju kabeli (izmantots) diska vāciņu lapiņu ar URL adresi sarkano kastīti kaseti Varbūt arī ka kko aizmirsu. 2. Istaba :6 lapiņas alus bundžu zāļu bundžiņu nezinu kas tie ir, bet šķiet, ka irbulīši 2 cilvēku foto zinu to, ka bundžu irbuļus un cd var ielikt plauktā. Plz uzspēlējiet un palīdziet arī tikt tālāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Senāk, laikam @ oho.lv, šito atspēlējos.. Manliekas, ka tiku ārā no istabas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 1. Istabā esmu savācis:2 gredzenus(izmantoti) 3 atslēgas (2 izmantotas) bateriju kabeli (izmantots) diska vāciņu lapiņu ar URL adresi sarkano kastīti kaseti Varbūt arī ka kko aizmirsu. 2. Istaba :6 lapiņas alus bundžu zāļu bundžiņu nezinu kas tie ir, bet šķiet, ka irbulīši 2 cilvēku foto zinu to, ka bundžu irbuļus un cd var ielikt plauktā. Plz uzspēlējiet un palīdziet arī tikt tālāk Nemaz pusi no tava nosaukta neatradu. ): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 zinu, ka kaut pasen loti ilgi chakareju to brinumu un man liekas, ja atminja nevilj tada tiku galaa r shito questu Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Atceros kad par shito lasiju iekš FHM un tur bija rakstiits, ka taa skana kas ir otrajaa istabaa ir jāklausaas no otra gala. Vairaak nekko neatceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 7, 2006 Author Report Share Posted September 7, 2006 (edited) oo man jau likās, ka džeks kko murgaini tur saka, kā ķirsī būtu. Mož ari kāds zin kādu progu ar ko noklausīties otrādāk ? EDIT: Vispar sapratu, ka būtu liels 4akars, lai viņu noklausītos otrādāk, jo vel jau vaidzētu kkā ieraxtīt to skaņu Edited September 7, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 es atradu metal sitieniti a kur atradi 2 gredzenu es tikai 1 atradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-60 Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 (edited) Lieta ir taada... Ja Latvijaa vairs nepiegaadaa Hewlett Packard kraasu kartridzhus, tad iemesls tam ir shis Topiks Viss ofiss ir iegrimis shajaa questaa... visiem pox uz darbu .... mlett slimie(mani ieskaitot) Help! Kaads uzrakstat kas jaadara!!!! Viss iespeejamais ir atrasts, tik nevaram atkost kas un kaa! Kastiiti atveeraam ar stieniisha un gredzenu paliidziibu, batereju ievietojaam,, i piiiizzzz...... ko dariit Shitaads klusums darba vietaa nav dzirdeets sen aa 1 atsleega nav izmantota, kur taa jaabaazh, tikai nesakiet ka ...aa Edited September 7, 2006 by G-60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 7, 2006 Author Report Share Posted September 7, 2006 2. gredzens ir pie loga pavelc aizkarus un mēģini atkal uzspiest uz aizkariem kaut kā ir gredzenam jāizkrīt. psakat kur dabūt stienīti. 2. istabā vēl dabūju foto rāmīti kur var ielikt gan viriesa gan sievietes foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 stienits ir pie aiz matraca megini uzspiest tur pie pie spilvena leja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 7, 2006 Author Report Share Posted September 7, 2006 (edited) es vairs nevaru 2. istabā pacelt papīrgrozu. nez 1. reizi kad spēlēju kkā pacēlu. senx par stiepli iesu pastīties. EDIT: atcerējos, ka zem papīr groza bija šķilenes. Un tā drātiņa bija tur kur batereja? nevaru atrast. Edited September 7, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 gultas otra mala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 7, 2006 Author Report Share Posted September 7, 2006 atradu saliku kastīti parāda, ka džeks dejo un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Galīgi netieku uz priekšu Bet tas ir domāts kā kaut kāds horror too ? Vnk 2 istabā mūzika un skelets Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-60 Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Traffic es arii to kasti palaidu ar to reperi! Klau kur veel 3 atsleega jaaizmanto??? 2 prieksh atvikneem un 3aa????? Man 1 nejuuzota staav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 7, 2006 Author Report Share Posted September 7, 2006 (edited) nu bāc vairs nesaprotu, kā man izdevās pacelt papīrgrozu. EDIT: es ari nezinu kur 3. jāliek un papīrgrozu pacēlu. Nedaudz izbesī, ka jāuzspiež tieši tur. Piemēram atkritne spied pa vinu nekā nav uzspied tieši uz atkritnes maliņas un tikai tad paceļas. EDIT: blin edit pēc edit, laikam vnk jāpacieās un kārtīgi jāpadomā, nezinu vai kāds spēlē arī 2. istabu, bet izklausās, ka tikai 1. spēlē nu tad pateiksu tā pat, ka matus var sadedzināt ar šķilenēm. EDIT: muahaha G-60 apsteidzu laikam visu jūsu offisu kr4 pieej pie tukšās sienas saktios video, dzeks rādis vietu kur tev jāuzspiez ar bultinu, tad uzspied uz tā 4etrstūra un ievadi kodu nezinu kādu EDIT: Lapiņa uz kuras raxtīts URL man liekas, ka tāda patiešām bija, nu moz ari ir vai nav, bet ieejot tajā adresē nerāda, ka tādas nebūtu, bet vnk ka uz tā servera tāda url nav atrasta. jau 4 EDIT: kr4 pievienoju bildi. to attēlu ar punktiemv ar iegūt sadedzinot matus un paspaidot pa to papīru līdz iegūst šādu. Tātad es vismaz saskatu tur līdzību, jo tieši tie hieroglifi man ir, kas ir ja skatās pēc tā punktiņu attēla. Edited September 7, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 (edited) pirmo istabu esmu izgajis, otra man apnika labots: ha haa! pirms diviem gadiem sito izgaju, tagad netieku talak Edited September 7, 2006 by m3phi5t0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 7, 2006 Author Report Share Posted September 7, 2006 (edited) pasaki plzz kodu seifam EDIT: Par to skaņu durvīs. Ieraxtīt vispār var vienkārši. XP jau iekšā ir skaņas raxtītājs startā, atliek tikai atrast progu, ar ko atskaņot no beigām. Edited September 7, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Tātad traffic ar kuru progu ierakstīt ??? tjipa tā kas esot startā... Unnn... es sadedzināju matus ko tālāk vaidzēja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 7, 2006 Author Report Share Posted September 7, 2006 kr4 man kompis latviski man ir star-piederumi-izklaide. tev buutu accesosiries lol nezinu kaa kaut kā līdzīgi. Es matus sadedzināju, un tad vnk spaidīju pa to balto lapu, līdz kļuva tāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-60 Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 aaa kodu dodat kungi!!! 1 iirs jau pusstundu seezh peec darba beigaam, kas vinjiem nav raksturiigi! Un skataas uz mani kaulainu aci it kaa man tas seifa kods uz pieres buutu raxtiits... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 7, 2006 Author Report Share Posted September 7, 2006 m3p pasaki plz vismaz vai tas URL bija agrāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 1. crimsonaa visu esmu izgaajis , pirms gada oho speeleeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 7, 2006 Author Report Share Posted September 7, 2006 (edited) Crazy nu plz palidzi par to kodu vai URL kas īsti ir ar to URL? Vismaz kur to kodu meklēt? 2. Istabas spēlmaņiem, pie skeleta uzspiediet uz viņa rokas, izkritīs atslēga. atslēdziet dienasgrāmatu, un pēdējā lapaspusē būs cd. Plauktā lietas esmu jau salicis tā, ka viņš saka, ka signāls ir jau tik pat kā, lai atdzīvinātu miruša cilvēka dvēseli. EDIT: nedaudz savādāk tas texts, I can almost feel dead's persons spirit. Es gandrīz jūtu mirušas personas garu. Edited September 7, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 kur ir taa baterija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now