bukuciS Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Tā nu spaidot defaulto connect textu sapratu, ka online time (kopā = 844h) atļauj prasīt tādu lietu kā slot, bez kura sāk palikt diezgan problemātiski! Protams ir jauki uzkačāt ātrraksīšanas skill uz teikumu "connect cs.gign.lv", bet labprāt gribētu iztikt ar 1x! Ar cieņu pret GIGN jūsu bukuc!S (not burk...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 фигушки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Tas pats denjas gadijums! Principa, varetu nokope textu no vinja topicka un ielikt te Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 labi ka tu to pateici Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Hint: uzraksti 1x savu tekstu un naakamreiz spied "up", tad backspace un tad atkal enter ~_0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Hint: uzraksti 1x savu tekstu un naakamreiz spied "up", tad backspace un tad atkal enter ~_0 un ko tas mainiis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1gg4z a.k.a ziepiite Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 un ko tas mainiis? to ka nevajadzees ka4aat aatraxtiishanas skillu? bet vienalga tas nospeeleetais daudzums ir liels, vaig taksh cilveekam slotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 vienkārši spaidi "retry", tā ir vienkāršāk bet es vispār nesaprotu, kādēļ viņam nav, viņš tač ir sarkanais admins, manos laikos visiem adminiem automātiski bija slots (nu labi, zinu, ka nebij aizslēgta reģistrēšanās, bet tas man kaut kā liekas pašsaprotams)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 slotus cik noprotu nedala taadiem kaa mes, ir otrs variants kas tev pasham ir jaizdomaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Bāc par slotu ir jāziedo kā visiem, hoķ 8888h onlainā!!! Tāds ir man viedoklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 slotus cik noprotu nedala taadiem kaa mes, ir otrs variants kas tev pasham ir jaizdomaa nedirs tikai, tev ir slots un tu zini kapeec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 es domaaju par taadu slotu, nevis ziedotaaja statusu un tur es piedaavaaju otru variantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Ieteikšu lietu - uzraksti vienreiz un nākamajās reizēs raksti "retry"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 vienkārši spaidi "retry", tā ir vienkāršāk bet es vispār nesaprotu, kādēļ viņam nav, viņš tač ir sarkanais admins, manos laikos visiem adminiem automātiski bija slots (nu labi, zinu, ka nebij aizslēgta reģistrēšanās, bet tas man kaut kā liekas pašsaprotams)... & Ieteikšu lietu - uzraksti vienreiz un nākamajās reizēs raksti "retry"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 es domaaju par taadu slotu, nevis ziedotaaja statusu un tur es piedaavaaju otru variantu TAADU slotu neredzeet nevienam iznjemot iipashus gadijumus, kurus patiesibaa varu uz vienas rokas pirkstiem saskaitiit... bet visadaa zinjaa ziedotaja status pashreiz ir lidzvertigs slotam, jo nav daudzi purni kam ir shis status, tapec iespeja netikt serverii ir lidzvertiga nullei Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 nez, bukucis galu galaa ir admins, un kaa tad lai vinjsh pilda savus pienaakumus, ja pat nevar tikt serverii? ok, es saprotu, var jau spaidiit to pogu, kameer paliek nelabi, un ik peec ~15 min gaidiit uzraxtu, ka tavu vietu ienjem regjistreets speeleetaajs, bet nu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 nez, bukucis galu galaa ir admins, un kaa tad lai vinjsh pilda savus pienaakumus, ja pat nevar tikt serverii? ok, es saprotu, var jau spaidiit to pogu, kameer paliek nelabi, un ik peec ~15 min gaidiit uzraxtu, ka tavu vietu ienjem regjistreets speeleetaajs, bet nu... TAS NOZIIME KA TAGAD VISIEM ADMINIEM IR JAASADOD SLOTI UN JAPAARTAISA PAR 128SLOTIIIGO SERVERI , - respektiivi taa ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
br1T^ Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 TAS NOZIIME KA TAGAD VISIEM ADMINIEM IR JAASADOD SLOTI UN JAPAARTAISA PAR 128SLOTIIIGO SERVERI , - respektiivi taa ja? Ja jaw saaks visiem adminiem izdaliit slotus, tad dzheki, kas gribees kaadaa briidii uzrubiit gignaaa reaali aplauziisies, jo kaa tik vinji tiks servaa, izmetiisies texts "Juusu vietu ieneema speelaataajs, kursh ir ziedojis naudu" un vajadzees mekleet kaadu alternatiivu serveri Tikai taapeec taa nevar dariit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 Ja jaw saaks visiem adminiem izdaliit slotus, tad dzheki, kas gribees kaadaa briidii uzrubiit gignaaa reaali aplauziisies, jo kaa tik vinji tiks servaa, izmetiisies texts "Juusu vietu ieneema speelaataajs, kursh ir ziedojis naudu" un vajadzees mekleet kaadu alternatiivu serveri Tikai taapeec taa nevar dariit.. TAS BIJA JOKS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 Man liekas kas nevajag dot , jo lai samaksa 10 Ls Un buss slot , protams ta daudz nospeletas stundas nu un normals vecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted September 9, 2006 Author Report Share Posted September 9, 2006 Ai, nu labi varat slēgt šo topiku ciet, jo laikam pat lielākais online time šobrīd GIGN nav pietiekams arguments, lai dabūtu slotu... hell yeah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts