Jump to content
GIGN Forum

Ūdens Piipe...


labbeC^
 Share

Recommended Posts

Kr4 pirms kadas nedelas atbrauca man maasa no Turcijas un atveda uudens pipi...Baigi iepatikas pipeet! Tapec gribeju jums jautaat ka ir viss forshak pipeet udens piipi es domaju nu udens vieta ko var ieliet vai kadu forshu tabaku u.t.t gribu zinaat juusu viedokli par shito?! wink.gif Shon izmeiginaju ieliet viinu + 2 glaaziites brendiju un vel ledu...Bija forshi tie aukstie duumi ar viina garshu...

EDIT: Bet tagad juutos loti loti slikti taka uz vemienu velk un galva saap zaban.gif

Edited by labbeC^
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ūdens vietā, vajag ūdeni smile.gif

A kādu tabaku, tas tev pašam jāzin, jo tā jau ir gaumes lieta.

Esmu pīpējis ar visādām garšām Rozes, šokolādes, kolas, aprikozu ļoti daudz un tādas mīļākās nav, jo katru reizi gribās izmēģināt kādu jaunu garšu.

Link to comment
Share on other sites

man mobys iemacija sito:

ielikt saldetava viinu+apelsinu un citrona skelites kopa sanak baigi forshi vismaz pirmas 20min kad paliek siltaks tad vins sak "izcelties"

Precizēšu, sarkanvīns (lētākais, var arī morsu) ielej par ~3 cm mazāk nekā ūdeni parasti, tad sagriež citronu un apelsīnu certurtdaļiņās un saber kolbā. cik citronu un cik apelsīnu? tas jāliek atkarībā no kolbas izmēra, un lielo kolbu iesaku 3/4 citrona un 1 apelsīnu. Tad to visu iemet saldētavā uz nemazāk kā 30 minūtēm (jo vairāk, jo labāk, galvenais, ja ļoti jaudīga saldētava tad ne ilgāk par 40 min, un tad vēl uz 20 min ledusskapī).

Link to comment
Share on other sites

nezinu vai kaads jau ir uzrakstijis, bet zinu, ka piens un kafijas tabaka rullee smile.gif viena no labaakajaam kombinaacijaam, bet tomeer uudenspiipes tabakas garshas un visas shiis lietas ir un paliek gaumes lieta .. smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...