Inmate#9 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 (edited) Hmmm... Es ta saprotu ka fps - jo lielaks jo labaks...bet... Man tada lieta...man fps ir ap 63,7...pacelas tikai tad kad ir noslogots i-nets...nu piemeram man fps ir 67...es saku ka4at neraatnaas filminas man fps pacelas uz 80-95...vot tagad es neko nesaprotu....un taa man bijis ie visu muuzu! ESMU APJUCIS! --------------------------------------...Seit arii IMG...--------------------------------------- Edited January 12, 2007 by Inmate#9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AusLogic Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 developer 1 fps_max 1000 fps_modem 0 mat_dxlevel -70 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 developer 1 fps_max 1000 fps_modem 0 mat_dxlevel -70 .... Kas tas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AusLogic Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Jāieraksta console (`) Auna piere.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Jāieraksta console (`) Auna piere.... Mjaa...un ko tas dos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Mjaa...un ko tas dos? tas viņam dos +10% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 tas viņam dos +10% Kas pa 10% ??? fps??? Es tak teicu ka man normal = apmeram 64... kad noslogots i-nets saak pieaugt...tas nozime ka palaizot tikai serveri...neseezot ..neka4aajot nekaadus drankus vins paliek apmeram 65...ja es k-ko ka4aaju no k-kurienes tikai tad vins palielinas...un es ierakstiju consolee tas komandas...nekas nenotika...man skiet vins pat neatpazina tas komandas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 tātad es kā šīs tēmas uzsācējs arī apkopoju visus rezultātus sakarā ar servera fps uzcelšanu un vnk lagu samazināšanu spēlējot: v-sync - nepalīdz jeb mazliet (man pilnīgs ignors) internet optimizer - palīdz tikai ļoti lēniem interneta pieslēgumiem, taču minimāli boosters - tikai samaina ciparus uz mazākiem, reāli neko nedara un rij resursus developer 0, u.c. fignjas - itkā nedaudz palīdz, taču uzreiz zūd gameplays, jo visas šitās komandas tev noņem kādu daļiņu no spēles windows media player - nezinu, neesmu mēģinājis, taču skatoties uz to reāli, nekam nevajadzētu uzlaboties high fps models - palīdz, bet nu tas tā kā būtu viss... ir vēl kādi ieteikumi raxtiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
de.Fault Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 tātad es kā šīs tēmas uzsācējs arī apkopoju visus rezultātus sakarā ar servera fps uzcelšanu un vnk lagu samazināšanu spēlējot: v-sync - nepalīdz jeb mazliet (man pilnīgs ignors) internet optimizer - palīdz tikai ļoti lēniem interneta pieslēgumiem, taču minimāli boosters - tikai samaina ciparus uz mazākiem, reāli neko nedara un rij resursus developer 0, u.c. fignjas - itkā nedaudz palīdz, taču uzreiz zūd gameplays, jo visas šitās komandas tev noņem kādu daļiņu no spēles windows media player - nezinu, neesmu mēģinājis, taču skatoties uz to reāli, nekam nevajadzētu uzlaboties high fps models - palīdz, bet nu tas tā kā būtu viss... ir vēl kādi ieteikumi raxtiet tad tomēr par cs iet runa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 arī par cs, taču tēma bija par serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Kas pa 10% ??? fps??? Es tak teicu ka man normal = apmeram 64... kad noslogots i-nets saak pieaugt...tas nozime ka palaizot tikai serveri...neseezot ..neka4aajot nekaadus drankus vins paliek apmeram 65...ja es k-ko ka4aaju no k-kurienes tikai tad vins palielinas...un es ierakstiju consolee tas komandas...nekas nenotika...man skiet vins pat neatpazina tas komandas! 10% ir vārna !un ja kas absolūti piekrītu De.fault'am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ownz! Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Tātad ja man servera konsolē rāda ~80 fps tad tas ir sūdīgi? Man ir booster bet tā neesmu izpratis ko viņš dod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts