valchers Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Man ir dievas lietas kas man būtu vaidzīgas 1. lieta Vai kāds nevarētu iedot iztūlkotu amxbans.txt 2. lieta Kā lai es uzlieku amxban`am tad kad izbano rādas šāda rina kura nekur neuzrādas [AMXBANS]......... [AMXBANS]........... [AMXBANS]........ [AMXBANS]........ [AMXBANS] Sai sakara gristies www.links.lv foruma sudzibu sadalja Kur un ka lai es tadu uzlieku lai radas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-tomy91-x Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 ja nav TXT failaa, tad ir pluginaa, bet tur ir baigaa nonjemshaanaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siiczz Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Man ir dievas lietas kas man būtu vaidzīgas 1. lieta Vai kāds nevarētu iedot iztūlkotu amxbans.txt 2. lieta Kā lai es uzlieku amxban`am tad kad izbano rādas šāda rina kura nekur neuzrādas [AMXBANS]......... [AMXBANS]........... [AMXBANS]........ [AMXBANS]........ [AMXBANS] Sai sakara gristies www.links.lv foruma sudzibu sadalja Kur un ka lai es tadu uzlieku lai radas? Man ar shitie nodereetu neko nesaprotu krievene ps. krievene uz liecibas 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Man ar shitie nodereetu neko nesaprotu krievene ps. krievene uz liecibas 4 em tu taisiji pec netii pamaaciibas?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 27, 2006 Author Report Share Posted August 27, 2006 Man gan izskatās kad siiczz kautko ir sajaucis, bet ja tā nav tad varbūt neapcelsim šo analfabētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 28, 2006 Author Report Share Posted August 28, 2006 Tak palīdziet kāds, es kautko mēģināju bet nekas nesanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Tas viss ir vienkarsi izdaraams apskati tikai amxbans.sma - ja neveelies tad varu piedavat velvienu variantu kuru vari realizet ieejot amxbans.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 varētu mazliet pateikt priekšā kur un ko rakstīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 varētu mazliet pateikt priekšā kur un ko rakstīt? tas tev pasham ir jaaizdomaa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 *venceso es jau sma failā mēģināju kautko izmainīt pielikt, bet nekas neparādijās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now