HoLLow_LiFe Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 (edited) tātad, ja gribi kļūt populārs (apskatīts daudz), tad novelc draugiem.lv fucker progu & enjoy. EDIT: statistika, vēstules & uzaicinājumi garantēti. EDIT: nelietot ieslēgtu šo progu ilgāk par 15 min. būs kā haivmaindam Edited August 24, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 pilniigs shits , un es negribu buut populaars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 es gan gribu ! es uzbudinos kad ieejot draugos man ir vairaak par 20 apskatijumiem dienaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 ar to progu vari savu krānu pastiept garāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Biju nesen par to progu dzirdeejis, redeejis gan ne. Vispaar fascinee tie fanaati, kuri pavisam nopietni lieto sho progu, lai palielinaatu statistiku un veel priecaajas par nepelniito vietu listee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 (edited) Biju nesen par to progu dzirdeejis, redeejis gan ne. Vispaar fascinee tie fanaati, kuri pavisam nopietni lieto sho progu, lai palielinaatu statistiku un veel priecaajas par nepelniito vietu listee. es vienam šitāda keksam uzprasiju, nahujam tev to sūdu?šis teica, ka meičas labāk līpot. Edited August 24, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Tavs profils/lietotājs ir bloķēts līdz 26-Aug 2006, 01:58 , jo kāds no lietošanas noteikumiem ir pārkāpts: paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 pilniigs shits , un es negribu buut populaars es tev neticu... Tavs profils/lietotājs ir bloķēts līdz 26-Aug 2006, 01:58 , jo kāds no lietošanas noteikumiem ir pārkāpts pareiz darīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Parasti draugus izmantoju lai sazinatos ,bet neko vairak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 (edited) let's fuck them tuuliit pachakareesim tos draugus Edited: tas apsaktiit profilu ir domaats taa ka es visiem apskatos profilu vaj taa ka man visi? Edited August 24, 2006 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 tu visiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 ... un tā kā daudziem ir statistika, viņi protams arī apskata Tevi, un šādā veidā Tev ceļās statistika . Tas draugu fakers sen redzēts, nah tāds vajadzīgs :/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Shitaa fignja jau pus gadu atpakalj bija! vnk leenie dr.lv admini tad nespeeja tikt galaa ar statistikas kachaataajiem, bet tagad esmu dzirdeejis, ka bans uz 24 h garanteets par shiis progas izmantoshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Es šito štučku izmantoju jau pasen Baig` labā lieta. Žēl tik, ka dažreiz kaut kas nobrūk, bet ir ok Statistika bira kalniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 labaak iedodiet progu ar kuru var redzeet apmekleejumus, vai albuumaa vairaak vietas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 labaak iedodiet progu ar kuru var redzeet apmekleejumus, vai albuumaa vairaak vietas! 35 santīmīņi.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 labaak iedodiet progu ar kuru var redzeet apmekleejumus, vai albuumaa vairaak vietas! Paprasi L. Libertam, lai iedod Tev "zilaas" tiesiibas dr.lv portaalaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 kaut ko orgjinaalaaku vareejaat izdomaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 (edited) njaa =DD veselus 2 apmekleejumus dabuuju klaat EDIT : Labaak iedodiet pamaaciibu kaa ar ratiomaster riikoties Edited August 25, 2006 by RIkkY Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 njaa =DD veselus 2 apmekleejumus dabuuju klaat EDIT : Labaak iedodiet pamaaciibu kaa ar ratiomaster riikoties Lietošanas pamācība: 1. Atarhivējam RatioMaster.zip 2. Novelkam no trackera kādu torrent failu 3. Palaižam RatioMaster.exe 4. Norādam torrents atrašanās vietu 5. Norādam simulācijas ātrumus (Dl,Upl) 6. Spiežam pogu Start! 7. Kad apnīk spiediet pogu Stop un tad tikai Close!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 chiiteri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 vaitad viņš vēl strādā, vai tā ir kāda jaunāka versija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puff Dady Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 straadaa, patesteeju, bet nu jeega no taa prieka 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 man šitādas lietas nepatīk jo jēga no tā ir nekāda vienīgi kaifs kad pirmoreiz tevi pastās kādi 500 cilvēki un tad tu esi tik gudrs un gribi saglabat savu statistiku uz nākamo dienu, tad ieei pirms 12 naktī ieej sava profila nomaini laika zonu 1 h atpakaļ un pēc 00 naktī uzliec atpakaļ un atkal vari kaifot jau otro dienu kad tev ir liela statistika Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 shitaas lietas der tikai lai pagarinaatu sev kraanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts