Jump to content
GIGN Forum

Say Komandas


Pinky
 Share

Recommended Posts

sveiki, veeleeots savam tiesiibu pulcinjam paluugt pievienot say komandas [iespeeju, kad var suutiit citiem speeleetaajiem pm un to, kad var rakstiit ar kraasainiem burtiem]. tieshaam nodereetu. paldies. smile.gif

Link to comment
Share on other sites

netbalstu pēc tā, kad toreiz pasakot savam teamam ka viņi ir āži jo nepalīdz sargāt bombu vai kautko tā viņs man uzlika gag ! Tā arī toreiz nesapratu par ko!

Bet nu jā laikam sanāk, ka tu nespēj objektīvi izvērtēt situācijas, kad vaig viņu lietot un, kad nē !

Link to comment
Share on other sites

Esmu bieži no rītiem saskāries ar šo problēmu, ka nav iespējams sazināties ar adminiem slepeni. Visu dara vieglāks fakts ja adminam, kas tai-brīdī ir online ir šis xsay. Katrā ziņā noderīga komanda.

Iesaku.

Link to comment
Share on other sites

ali, es Tevi kopsummaa neatbalstu. smile.gif situaacija bija taada, ka Tu treinaa suudiigi uzliki c4 un komanda nenosargaaja. tad tu apvainoji muus, lai gan pats biji pie vains. un nemiiz, es esmu loti objektiivs. gagus es lieku visiem, kas lamaajaas/fluudo/peec katras naaves izspljauj kaadu pieziimi.

Link to comment
Share on other sites

Ja man ir hp lidz 20, kā bija toreiz man vēl jāskatās kur likt c4 ? Ja es liktu Tai pareizajā vietā mani atvāktu, jo redz jūs bijat aizņemti ar fragošanu un par to es ari jūs apvainoju! Tā lūk! Btw Nav tādas pareizās un nepareizās vietas ir tikai vietas kur iz grūtāk to c4 atrast un tur arī es to liku lai mani nenovāc,jo covera no jūsu puses nebija !

EDIT !11!!!!!! ja tev ir ban tiesības tad gan mainu savas domas par say komandām,tadtās ir vajadzīgas tam iemeslam ko minority minēja kautgan liela daļa "jauno " spēlētāju tāpat nezin, ka tādejādi var paziņo adminam ! Bet vienalga manās acīs tu toreiz zaudēji visu savu pinkyismu !

Pie reizes gribētu ieteikt kautkur uzrakstīt serverī piem,kad esi nomiris tur kur rādās "Par čīteriem ziņot @ #gign pierakstīt ka var arī caur say_team @ Teksts"

EDIT !!!!! NR2 Tava atmazka vnk thumbsup.gif

Edited by ^Ali^
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...