adidasd Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 ja kadam vajag lai uztaisa kaadu logo! priksh cs [kad uzspiezh "T" burtu] sakiet man pa "SKYPE" or "PM ME" ja kaads pats gribees taisiit vareeshu iedot to programmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 sorry par offtopic, bet gribēju paprasīt ar kādu progu tu taisi sprayus? Un domāju, ka varēji tik dēļ šitā vien topiku netaisīt. vnk b;utu pielicis sigā info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 4, 2006 Author Report Share Posted August 4, 2006 Hilfe Life Logo Creator taisu .wad failus bet obligaati vajag .bmp bildiiti!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 ja kadam vajag lai uztaisa kaadu logo! priksh cs [kad uzspiezh "T" burtu] sakiet man pa "SKYPE" or "PM ME" ja kaads pats gribees taisiit vareeshu iedot to programmu! vispar es gribetu , nu protams ja vari it ka man sanak to wad vailu uztaisit no ta bmp bet kad ielieku cs mape nekas neva spiezu "T" ,bet spray nava . izdzesu visus logo kuri man bija Vave logo mape tikunta nava , nevaretu tu man kaut ka saja sakara palidzet kapec un kur esu kludijies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 uztais man vien logo ar pliku bābu, vēlams ar lieliem cičiem! tas vajadzīgs lai novērstu pretinieku uzmanību, kamēr viņi laizīsies pie mana logo - tikmēr es visus no muguras! kļova, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 kļova, ne? NEE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 uztais man vien logo ar pliku bābu, vēlams ar lieliem cičiem! tas vajadzīgs lai novērstu pretinieku uzmanību, kamēr viņi laizīsies pie mana logo - tikmēr es visus no muguras! kļova, ne? Ilgi jau nestāvēs Es pats tik pārs sekundes paskatos kā izskatās un eju prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 ar paris sekundem pilniba pietiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2.molder Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Uztaisi man no augshas skataamu m4a1... pie taa ganterori pametiis kaadu pusminuuti, lai to paceltu Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 NEE. kā teiksi - nāb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 vispar es gribetu , nu protams ja vari it ka man sanak to wad vailu uztaisit no ta bmp bet kad ielieku cs mape nekas neva spiezu "T" ,bet spray nava . izdzesu visus logo kuri man bija Vave logo mape tikunta nava , nevaretu tu man kaut ka saja sakara palidzet kapec un kur esu kludijies ? tas pldecal.wad fails jāpārsauc par tempdecal.wad un pie properties atzīmē read-only. P.S. Iesaku izmantot decal converter 100x labāka proga par HLC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 7, 2006 Author Report Share Posted August 7, 2006 ja gribi lai nemainiitos tava bildiite citos serveros[labaak jaauzliek read only es esmu izdariijis uz config.cfg arii] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now