Jump to content
GIGN Forum

Kā Var Salikt?


Recommended Posts

Rīkojaties sekojši!!

1.Ejam uz c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/scripting/ Bet pirms tam nolādējam failu pašā apakšā!! Šo nolādēto loadingsound.sma liekam c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/scripting/ Bet pirms tam izdzēsiet veco loadingsound.sma!!

2.Tad kad esam jauno scripting failu ielikusii tad veram vinu valaa!! Un mēs redzam kad tur ir rakstīts divās vietās tavs.sound.mp3!! Tad abās vietas kur ir rakstīts tavs.sound.mp3 Pardevejam ar jusu muzikas faila nosaukumu no c:/program fails/valve/cstrike/sound/misc mapes!! Kad tas ir izdarits veram ciet loadingsound.sma failu!!

3.Tajaa pasaa scripting folderii ir fails "compile" Un atveram valaa!! Jums sakas scripting failu parbaude!! Kad apaksaa paradas "press enter to exit" Tad veram ciet so failu!!

4.Tajā pasaa folderii ir mape "compile" un atveram so mapii valaa un iznemam pluginu loadingdound.amxx!! So loadingdound.amxx iemetam pie c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/plugins!! Ja visu esat izdarijusii pareizii tad visam būtu jajiet!!

loadingsound.sma

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...