worm Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 jauna informacija: 5dien lidz ventspilij vares nokljut nahaljavu kaut kad starp riita pusi un pusdienas laiku (preciizs laiks vel nav zinaams), takaa... ja kaadu tas interesee un nav velmes par autobusu 4Ls maksaat, tad pzl kontakteties ar mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 cik sapratu, es, Ilze, Iveta un Inta brauksim tik vakara, ja? Nee nu iisteniba nemaz nav citu varinatu, jo man darbs liidz 19:00 Ilze, tad mes esam 4i? Man to vajag zinat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Es braukshu ar stopiem ~ 19os, kauka 4ls par autobusu biku zhel izmest Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Spite cer uz kādu tālbraucēju šoferīti ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 forshi liist araa prognoziite arii daudzsolosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 forshi liist araa prognoziite arii daudzsolosha A ko es teicu?! Mums te katru dienu tagad liist, darbs delj ta suda jabeidz jau ap 16iem hmm, bet ko darisim, ja tiesham lis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 janjem labi daudz shmiga liidzi lai neko neatcereetos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 (edited) janjem labi daudz shmiga liidzi mierigi bet tad brauksim vienalga, ja? edit: nu man kakto pohuj... bet slimam palikt ar negribetos aaa, un kaut ari nebraucam pa upi man sanak normals kodiens taka, gluzhi vel lielaks po! edit: btw. mums tagad list jau kadas 2 stundas no vietas, hvz, varbut, tagad nolis ta riktigi un 6dien paradas smuka saulite! Jaa, ceri vien Edited August 2, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 mierigi bet tad brauksim vienalga, ja? nu tad jau redzees... vismaz uudens upee buus lai gan man jau vairak patik braukt karstaa un saulainaa laicinjaa... palurees ko citi purni teiks, daudzi miizh no izmirkshanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 palurees ko citi purni teiks lol. Mans purns saka, ka viņš nav no cukura! Lietu var izturēt! Turklāt... cik sapratu mums būs plosts ar jumtiņu + ja vēl šmiga pietiekamā daudzumā, tad lietus toč nebūs problēma Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Nevajadzeetu liit vispaar, bet maakonji gan buus! http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=362 Manupraat shis ir ljoti uzticams saits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) man no shis nesaprashanas nak miegs un smiekli ... Tad mes ar laivu vai ar plostu?! Es zinu, ka bus arii plosts, bet man kautka ar vinju negribas :/ Ilze, tu vispar esi runajusi ar Spiti, ka daram tai vakara, jeb tu tikai to izdomaji un teici man ka ideju?! Blin nesuda tagad nesaprotu vnk, laikam, bus pazvanit! edit: spite, cerams Edited August 3, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Worms shodien iemetiis inormaaciju, kas ar ko kur un kaadaa laivaa/plostaa. Par nokljuushanu - tas taksh ir vienalga kaa katrs no mums tur nokljuust, vienkaarshi pa dienu ir pieejams transports par briivu, vakaraa katrs kuljaas kaa maak - so iisii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 big shit jus ar laivu taka BEZ jumtina Ne nuvar gaditieska es ar krokodilu ja shodien nesalimeshu plostu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 @ the moment aaraa ir silts un saulains laiks, iespeejams, ka taads tas arii saglabaasies liidz naakamajai nedeeljai. jaaiet mekleet laiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 brauksi ar alwi vienaa laivaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) paņem tamponus ko iebāzt degunā lai nepiešmuce laivu Lab tas tāds mazs ļauns jociņs Labā zina ir tāda,ka plosts man būs Sliktā ziņa ir tāda, ka visas vietas aiņemtas (Nav vietas uz brieža brīvas)! Es šodien esmu tik smieklīgs, ka vnk vāks ! EDIT::: Ja šitā turpinās līt man pāries gribēšana Edited August 3, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 var jau arii ar alvi, nekaadu pretenziju nav (vismaz no manas puses). ruut ieshu pavazaat pa ventspili laivas un fochuka mekleejumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 es domaju, ka citymarketa jabut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 oj labs, palika silts un saule spiid, URAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 oj labs, palika silts un saule spiid, URAAA Rīts gudrāks par vakaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 bet vakars skaidraaks par riitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 (edited) tagad laicinjsh te forshs. +23, debesis - so so vareja but skaidrakas, bet cereesim uz labako! edit: bet makonji rodas arvien vairak un vairak nu redzesim, kas bus vakrpuse! Edited August 4, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 (edited) kaajas sarkanas kaa veezim, bet bija ok. gaidam bildes no sliekas pusdziivaa fochika Edited August 6, 2006 by DuH Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparky Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 kaajas sarkanas kaa veezim, bet bija ok. gaidam bildes no sliekas pusdziivaa fochika Lol Slieka arii bija, vot pidins un manu fotoaparaatu arii panemis lidzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now