worm Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Ali Diezvai brauks... bljedj nu beidz, tauta grib lielo plostu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Upēs nav ūdens tur sanāktu vairāk viņu nest pa krastu nekā braukt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 a KAA TU TO ZINI? shodien dabushu informaciju par irbi, jo pa to upi brauca pazistami cilveki... jebkuraa gadijumaa, ja irbe bus izhuvusi, tad brauciens notiks no ceesiim liidz liigatnei, kas patiesibaa ir krietni labaaks variants, njemot veraa, ka nokljut tur ir ljoti vienkaarshi un sameraa leeti un es neredzu iisti pamatojumu, kapec lai atteiktos braukt, jo iepriekshejais brauciens bija tiiri laba chiloshana, bet uz sho es ceru ieraudziit daudz vairak cilvekus... esmu patiesibaa viilies tajos, kas nebrauc, jo nodroshinajums ir pat ar rezervi - ir liekas laivas, teltis, alko (aa nee, shis gan nav), konzervi vispaar niikulji, kas seezh majaas un CS spelee shitadaa laikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 worm ja tu man dodo laivu tad es braucu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 un es neredzu iisti pamatojumu, kapec lai atteiktos braukt, jo iepriekshejais brauciens bija tiiri laba chiloshana, bet uz sho es ceru ieraudziit daudz vairak cilvekus... esmu patiesibaa viilies tajos, kas nebrauc, jo nodroshinajums ir pat ar rezervi - ir liekas laivas, teltis, alko (aa nee, shis gan nav), konzervi vispaar niikulji, kas seezh majaas un CS spelee shitadaa laikaa ai, blood, nebuutu paarvaakshanaas faktors (pa briivdienaam jaaiekaartojas) un naudas taupiishanas faktors prieksh shii te pasaakuma, uz kuru izbraucam naakamotrdien , labpraat samekleetu savu piicku un laistos pa upi lejaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 nu man ir viena laiva lidziga tavejai, bet vinjai drusku naak gaiss araa, jo nipelis nodilis ir, tur vajadzetu gumiju nomainiit... teoretiski 10 minushu darbs bet vispar tu varetu palasiit iepriekshejo tekstu, kur es prasiiju par glabshanas plostu... tu vinju vari sadabuut? tas butu mega k00l Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 ai, blood, nebuutu paarvaakshanaas faktors (pa briivdienaam jaaiekaartojas) un naudas taupiishanas faktors prieksh shii te pasaakuma, uz kuru izbraucam naakamotrdien , labpraat samekleetu savu piicku un laistos pa upi lejaa nu nau jau nemaz tik shaushaligi daargi tas viss pasakums, ar dvacatnjiku buusi paeedis, padzeeris, padirsis, paguleejis, pasmeejies, pa(sheit ieliec kaut ko ko pats vari izdomaat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 nu nau jau nemaz tik shaushaligi daargi tas viss pasakums, ar dvacatnjiku buusi paeedis, padzeeris, padirsis, paguleejis, pasmeejies, pa(sheit ieliec kaut ko ko pats vari izdomaat) viss jau buutu ok, bet paarvaakshanaas faktors. pie tam darbaa mani palaidu uz festinju tikai ar norunu, ka es visu esu pabeidzis, taapeec man briiva tikai 6diena un 7diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 worm kā tu domā tikt no augšlīgatnes uz līgatni,jo cik skatijos vilciens pietur augšlīgatnē un tur ir baigais gabals! + Kad izbraukšana notiek šajās brīvdienās vai nākamajās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Izbraukšana notiek šo 5dien diezgan pavēlu vakarā, lai no agra jo agra rīta varētu jau sēsties laivās sākt chillot. Bet, ja worma otrā laiva tiks piešķirta ali, tad jau sanāk, ka symbiote un Inta paliek bez laivas. Vai arī es palieku bez laivas (atkarībā no no tā, kurš pretendē uz sprīdīša laivu). Ali! Tauta pieprasa plostu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Izbraukšana notiek šo 5dien diezgan pavēlu vakarā, lai no agra jo agra rīta varētu jau sēsties laivās sākt chillot. Bet, ja worma otrā laiva tiks piešķirta ali, tad jau sanāk, ka symbiote un Inta paliek bez laivas. Vai arī es palieku bez laivas (atkarībā no no tā, kurš pretendē uz sprīdīša laivu). Ali! Tauta pieprasa plostu! nee nu plosts butu makten vietaa shoreiz, jo no spridisha pasakuma sakoljiju vel vienu chiksu kas gribetu braukt tiesham jauki butu, ja visi varetu sasesties vienaa lielaa laivaa un chillot ALI KOMOOOOOOOOON, es tev alinju uzsaukshu, tikai DABUU plostu, parejaiz viss ir pohuy... un par to ceesis-liigatne es tikai iemineejos, var tak izveersties visaadi, ja cilveekiem laps praats un ir iespejams, tad var arii braukt lidz pashai siguldai, bet tur jarekinas stabili ar 3 dienaam.. enivei primaarais ir irbe, kas ir 2 dienas, gauja ir tikai backup variants Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 worm estev velreiz saku, ka visu ļoti zems ūdens līmenis tu pa irbi nepabrauksi ar plostu,jo jau toreiz ,kad ūdens tur bija normaļnā līmenī mums viņš ik pēc brīža bija jāstiepj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 worm estev velreiz saku, ka visu ļoti zems ūdens līmenis tu pa irbi nepabrauksi ar plostu,jo jau toreiz ,kad ūdens tur bija normaļnā līmenī mums viņš ik pēc brīža bija jāstiepj! Nu bet tas tak ir fans, vismaz kaajas izkustinaasi... es domaju ka tas pieder pie lietas. Un nav tas plosts TIK liels, ka vinju nevaretu izkustinaat... been there, done that aa un pameklee ieksh dc: js latvia killer (vai kaut kas lidziigs), iemet .exe ieksh js latvija direktorijas un palaid, vismaz skriinshotus varesi uztaisiit bez watermarkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Mēs braucām no Irbenes līdz Tiltam (Velntspils-Kolkas šoseja). Irbene - iekāpām butībā pie lokatora, tas ir, vecajā armoijas pilsētiņā. Šis ir maršruts 2 dienām braukšanas, galīgi nesaspringstot- 1.dienā aairējāmies 11-18.30ar pauzēm, otrajā - 11-16.30. Ūdens ir, vietas, kur jāvelk laivas pāri sēklim - uz 1 rokas pirxtiem saskaitāmas, td zin, Gaujā arī tādas gadās. vējš netraucē, upē gan daudz zaru, tiešām uzmanīgi jābrauc. taa kaa ali, GATAVO PLOSTU, kaa arii veselu somu ar Kaznacheiskaja Lime Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Paga, tad jau sanāk, ka šausmīgi daudz jāairējas Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 es negribu plostu sapleest pa paalim mani sencis nositiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Paga, tad jau sanāk, ka šausmīgi daudz jāairējas 30km, dienaa pa 15... pa gauju no valmieras lidz ceesiim bija 40km, kur mees pirmajaa dienaa nobraucaam 15-17km, otrajaa arii liidziigi un pedejaa sanaca sameraa maz... un chiloshana bija sameraa normaala, njemot veraa ka muus veejsh nesa atpakalj takaa nevajadzetu buut problemaam ar 30km un divaam dienaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 blja, es biju sapratis, ka braukshana buus pa kurzemi, vai es k-ko sajaucu? no ventspils kratiities to kushkji ir ahuuns zajobs, ja nu vieniigi dareeka brauks ar k-kaadu privaato transportu un shameejais mani parauj turp-atpakalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Nu vai tad Irbe nav kurzemē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 nahuj kautkada Ligatne?! Valmiera?! wtf? izstastiet, lai mes parejie(mirstigie) ar saprotam?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) Nu ali saka, ka Irbē varētu nebūt ūdens tik daudz lai laivotu pa turieni. Gauja ir tikai rezerves variants un par cik "cilveeks_kas_bija_irbee" teica, ka upe ir okei, tad rezerves variants tā arī paliks tikai rezerves variants. Skaidrs? Edit: blood, GAUJA IR BACKUP VARIANTS! SAPROTAT??? Edited August 1, 2006 by big_shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 viens runaa par fakin' liigatni, otrs par irbi.. tad kur iisti? ja kurzemee, tad es vareetu aizmiiciit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 viens runaa par fakin' liigatni, otrs par irbi.. tad kur iisti? ja kurzemee, tad es vareetu aizmiiciit vo vo... ja kautkada ligatne vai vel labak valmiera, tad es uzreiz atkritu, kautvai ari ja viss izdosies ka planots! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 saakam no uzbekistaanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 uz doto briidi pieteikushies: spite worm big_shit darek h!vemind skeletons symbiote ali kopaa ar chiksu (vel lidz galam nav izleemis) + vel 3 cilveki: 1 noteikti, 2 iespejams k00l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now