bukuciS Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 (edited) Vēlējos palūgt 2 komandas, kuru vajadzību sāku izjust spēlējot vēlajās nakts stundās! xvote, lai būtu iespēja nomainīt uz norm. mapi, kā arī xgag, lai apklusinātu dažādus izlecējus visas dienas garumā! Tas tā kā arī būtu viss! Paldies par uzmanību! p.s ar cieņu jūsu burk! Edited July 25, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 spelee vakaros kad gadaas pec daudzu speletaaju viedoklja sliktaakaa mapes cikla dalja, vostoki,cheatauvi un vel visadi briinumi .. vajadziigas komandas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 atbalstu gan pa dienu gan pa vakaru gan vote gan GAG i 1 no vajadzigakajam komandam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr0p3z Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) domaaju ka var piesthirt ! norecoil Edited July 26, 2006 by kr0p3z Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Normaals keks...shamam mieriigi var dot. Gan jau, ka maacees apieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 komandas tiesaam vajadziigas, ja speelee tajaa laikaa kad burkucis teica... apieties jau arii dzeks maacees - nav jau nekaads mazais beerns taa kaa laikam jau jaasaka REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitrogen Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 bukucis labs player, un mierigs admins !!! REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Redzu katru dienu un gandrīz katru dienu vajag arī šīs komandas, tāpēc esmu par. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 atbalstu, pa dienam daudz redzams, buutu arii laba ja pa naktiim Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 atbalstu, pa dienam daudz redzams, buutu arii laba ja pa naktiim pedeja laika daudz pa nakti spele es ari H!vi ka tu zini ka vin'6 nespele ? tu jau pats nespele ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 bukucim rec, sakarīgs čalis un domāju pietiekoši apdomīgs, lai mācētu rīkoties ar tām abām komandām (I hope) P.S. kā sye riplejs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 pedeja laika daudz pa nakti spele es ari H!vi ka tu zini ka vin'6 nespele ? tu jau pats nespele ... es vismaz 3x nedeela speelju liidz 2vien naktii , taa kaa labaak stf un attej no kompja pie lindas r whatever Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 Nu godīgi sakot pēdējas naktis esmu bijis serverī un domāju, ka denja mani pietiekami naktīs ir redzējis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 es vismaz 3x nedeela speelju liidz 2vien naktii , taa kaa labaak stf un attej no kompja pie lindas r whatever ja vin'a butu majas tada butu ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
v-a-l-d-o Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 lieciet tacu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 atbalstu sho kexu lai tak vinjam tiek!! gl R3c no manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 nu gag un vote vinjam jaadod, jo speelee daudz un ir viens no aktiivaakajiem adminiem serverii. protams ar denju vinjam nesacensties Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 REC, jo no taa tikai labaak kljuutu, sliktaak jau nepaliktu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 ja rodas kāda problēma par to, ka adminu ar vote ir par daudz. tad droši noņemeit man voti un pielieciet viņam. es jau pašā sākumā negribēju viņu un nemaz neprasīju. un tagad, ja man viņa ir es nevaru viņu neizmantot, tā vienkārši ir. ja nebūs man nebūs man nebūs vajadzības lietot. gagu gan es atļaušos paturēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Respect un dodat viņam abas !!! Tikai nesaprotu XekToR postu par tām mapēm... piemēram kāda vaina de_vostok un de_cheatau ? Man de_vostok liekas gana sakarīga... Tad, ja viņa ir kau kāds brīnums priekš kam viņa ir uz servera ? Sorry par nelielu offtopic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 (edited) Viennozimigi REC, ir sanacis kopa speleet un sakariigs admins, tas toch Edited July 27, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted July 29, 2006 Author Report Share Posted July 29, 2006 Ceru, ka vēl nepiemirsāt pa šo topiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Domājams, ka burkucs ir nopelnijis, ko prasa. Jo spēlē pietiekami daudz. Jo uztur ļoti labu kārtību servā. Un, jo ir tiešām sakarīgs čalis ar vēsu prātu. Iesaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 nu te laikam viss ir skaidrs.. tikai kameer atradiisies kaads gign'ietis, kas atradiis briivu briitinju uzlikt attieciigo acc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts